Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצות לבירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לך במרכז ביג בק. אתא ליקרמרקט עם דיי הרבה סוגים של בירה.

יש לך גם ברחוב הנמל בחיפה את "אקרמן" שהוא יבואן של משקאות חריפים. אני לא זורכ בדיוק איך המגוון שלו, אבל הוא זול יותר מחנויות אחרות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב אז אם כבר הקפיצו... יצא לי בשבוע האחרון לטעום כמה סוגים של בירות, חלקן הציעו כאן... אז ככה את הלף מאוד אהבתי (גם בראון וגם בלונד), שפירא - יותר התחברתי לבהירה (הירוקה) יש לה טעם מיוחד שמזכיר קצת קינמון. את הכהה (האדומה) פחות אהבתי. פרנסיסקנר - גם יותר אהבתי את הבירה, מזכירה את פאולנר אך יותר מעודנת לדעתי. הכהה מתוקה ומאוד חלשה, לא בשבילי. הבזלת הישראלית ממש טובה ואליה הכי התחברתי אבל המחיר... 16 שקל לשליש. יצא לי לטעום עוד כמה שאני לא זוכר את שמן, אבל גם ככה לא אהבתי. בכל מקרה תודה על ההמלצות ואשמח לקבל עוד

תן חיוך, עוד יבוא היום שגם על זה יטילו מס :)

פורסם
יש לך במרכז ביג בק. אתא ליקרמרקט עם דיי הרבה סוגים של בירה.

יש לך גם ברחוב הנמל בחיפה את "אקרמן" שהוא יבואן של משקאות חריפים. אני לא זורכ בדיוק איך המגוון שלו, אבל הוא זול יותר מחנויות אחרות.

ממליץ גם על הליקרמרקט.

ל"אקרמן" איך כ"כ הרבה סוגים של בירות אירופאיות. הוא יותר חזק בליקרים/יינות נפוצים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לקניה במחירים סיטונאים יש את "גפני", בקיבוץ גלויות.

מבחר מעניין של בירות בחיפה יש ב"היין והסיגר" בקניון האודיטוריום. - 5 ליטר פרנסיסקאנר ב120 ש"ח :)

לגבי בירות מומלצות:

פרנסיסקאנר (מעדיף את הכהה)

אדלוויס טובה

גינס (תוותר על אוהרה. אם אתה מתעקש, תכין כוס קפה שחור בבית, תמהל במים ותן לזה להתקרר).

ועוד אחת בהירה מעניינת שלצערי את שמה אני לא זוכר, נמכרת בדאנק בחיפה תחת השם "נאצית בהירה".

ובנימה פטריוטית - בירה "מלכה", תוצרת כליל. אני אישית לא אוהב, אבל יודעי דבר טוענים שהשם מקבל הצדקה.

www.malkabeer.co.il14102010000155551.jpg

www.malkabeer.co.il

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

"נאצית בהירה"?:shock:

דחוף לשלוח לפה את ברווז, שיתן איזו בדיחה שחורה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

בדיחה שחורה? אני?!

אני מעדיף את הבדיחות שלי בלונדיניות עם עיניים כחולות, מטר שמונים, אוהבת טיולים רומנטיים על החוף בשקיעה ובעלת חוש הומור, וללא קעקוע של מספר על היד.

טוב, נו, בדיחה שחורה- 2 אתיופים עם DEW נכנסים לבר...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בדיחה שחורה? אני?!

אני מעדיף את הבדיחות שלי בלונדיניות עם עיניים כחולות, מטר שמונים, אוהבת טיולים רומנטיים על החוף בשקיעה ובעלת חוש הומור, וללא קעקוע של מספר על היד.

טוב, נו, בדיחה שחורה- 2 אתיופים עם DEW נכנסים לבר...ואומרים לברמן :"תביא לי קוקה קולה כתום"!

5 תווים

Gn'f'R

פורסם

אם כבר בירות בחיפה, אז אני ממליץ על פאב בעיר התחתית בשם ליבירה.

יש להם מבשלה, והם מגישים בפאב רק את הבירות שלהם. הבירות מעולות והמחירים יותר מבסדר.

נדמה לי שאפשר לקנות גם בקבוקים לקחת הביתה.

פורסם
לקניה במחירים סיטונאים יש את "גפני", בקיבוץ גלויות.

מבחר מעניין של בירות בחיפה יש ב"היין והסיגר" בקניון האודיטוריום. - 5 ליטר פרנסיסקאנר ב120 ש"ח :)

www.malkabeer.co.il

לא זול. קניתי פרנסיסקאנר Donkel בשופרסל, 9.99 ש"ח לחצי ליטר בבקבוק. בחישוב פשוט, לך עלה 24 שקל לליטר.

אגב, הבירה מאוד "עשירה" ועם מרקם מעניין ולא סטנדרטי כמו גולדסטאר וטובורג.

טעימה מאוד אבל מעט חלשה.

לגבי בירה אחרת, בפסטיבל הבירה לפני כמה שנים בחיפה, שתיתי "פאולנר סלבטור", נקראת גם לחם נוזלי (או משהו בסגנון), ונמזגה מהחבית.

בירה מאוד טעימה, מרקם מאוד מחוספס (ממש לחם נוזלי). 8.5% אחוז אלכוהול אם אני לא טועה, שהורגשו מאוד.

עוד מישהו נתקל בבירה הזאת? איפה ניתן להשיג אותה בארץ? יש דברים דומים?

פורסם

הסלבטורה היא דופל-בוק, אם אינני טועה.

כמו 90 אחוז מהשמות שהוזכרו עד כה,

ניתן להשיג אותה בחנויות נורמליות למשקאות.

יש עוד כמה בסגנון שלה, אבל די מעט בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אם אתה אוהב גינס אתה צריך לנסות אוהרס.

בירה אירית עם טעם באמת מיוחד.

הבעיה היא שהיא דיי נדירה. ראיתי אותה רק בכמה פאבים בתל אביב ואף פעם לא ראיתי אותה למכירה בבקבוק.

לא אהבתי, מרפיס יותר טעימה לי מגינס, אבל אני שותה רק כשיש מהחבית (אחרי כמה חודשי צריכה באירלנד מה שבפחית מרגיש לי כמו פיפי שרוף)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
נשמע מעניין, טרם ביקרתי בו..

היכן בדיוק בעיר התחתית?

הנאמנים 21

בד"כ יש לו:

פילסנר

סטאוט

חיטה

ביטר

+ 1 או 2 חיצוניות כמו: DANCING CAMEL (ה-IPA שלהם פשוט מדהים) ו/או SALARA.

מומלץ בחום.

יום א, ב יש להם 1+1...

אזהרה: בירות חיות - בירות לא מפוסטרות, חלקן לא מסוננות - דופקות את הראש יותר חזק מבירות "רגילות"

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תוכן חדש...