Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזבו אתכם מהגה סתם דרך עלובה למשוך לקוחות אני מבטיח לכם שהכתבה תהיה משעממת כמו כל הכתבות שלהם.

אני זכיתי ב-3 חודשים בעיתון הזה וזה היה פשוט עינוי אין מה לעשות איתו והוא סתם תופס מקום. אני נשאר עם אוטו והחודש יש כתבה על ה-911 החדשה!

חתימה עד שלוש שורות בלבד

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, קיבלתי את העיתון היום.

מה אני יכול להגיד, אכזבה!

אני לא אגלה מי ניצח, אני רק יגיד, שאת האינטגרלה לא צירפו למבחן ההשוואתי, ונאמר כי אם היתה נכנסת להשוואה, ככל הנראה היתה במקום האחרון.

המבחן עצמו די מאכזב יש לומר.

:roll::?

Jeep CJ8 ארוך, פתוח, בתהליכי בנייה מוקדמים.

פרוייקט באגי חד מושבית, נזנח לטובת בניית הג'יפ. השלדה למכירה.

www.JEEPOLOG.com

פורסם
חבר'ה, קיבלתי את העיתון היום.

מה אני יכול להגיד, אכזבה!

אני לא אגלה מי ניצח, אני רק יגיד, שאת האינטגרלה לא צירפו למבחן ההשוואתי, ונאמר כי אם היתה נכנסת להשוואה, ככל הנראה היתה במקום האחרון.

המבחן עצמו די מאכזב יש לומר.

:roll::?

טוב חסכתי 30 שקל..

:wink:

פורסם

איזה כתבה משעממת.....

אולי דף פוליו אחד של כתיבה והשאר תמונות (גם הם לא משהו)

וחץ מזה זה דבילי להשוות רכב בן 12 עם צמיגים מקוריים (!) שעמד..................12 שנה במחסן..

אבל מה לא עושים בשביל אינטגרלה?

אהבת חיי הניצחית :oops:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

עיתון הגה היה ונשאר חובבני ומלא שגיאות...

אפילו בכתבה שלהם על לנצ'ה לפני כמה גליונות היו טעיות למכביר:

כתבו שהדלתא הייתה מכונית השנה 1980, ועד כמה שאני זוכר זה היה ב-1979.

כתבו שהאינטגרלה הראשונה הייתה 8V עם 185 כ"ס - שוב טעות, הראשונה הייתה ה-HF4x4 עם 165 סוסים...

וכו' וכו'...

HFturbo

פורסם

מזל שהזהרתם אותי, הייתי ממש בדרכי לחנות לקנות אותה. :?

מבחינת עיתונים בארץ היחיד שהיווה תמורה טובה לכסף היה רכב בתחילת דרכו (כשהיו כתבות מעניינות על שיפורים ועל הפורום הזה- ככה בעצם הגעתי לפה). עכשיו העיתון הזה מלא בכל מיני מבחנים של מאזדה 3 מול טויוטה קורולה וכאלה.

מה שמזכיר לי, שהייתי צריך ממזמן כבר לעשות מנוי לאיזה עיתון ברמה כמו CAR או EVO.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם
מבחינת עיתונים בארץ היחיד שהיווה תמורה טובה לכסף היה רכב בתחילת דרכו (כשהיו כתבות מעניינות על שיפורים ועל הפורום הזה- ככה בעצם הגעתי לפה). עכשיו העיתון הזה מלא בכל מיני מבחנים של מאזדה 3 מול טויוטה קורולה וכאלה.

מה שהיה ברמה פה בארץ זה טורבו בתחילת דרכו ואוטו בתחילת דרכו.

פורסם

טורבו בתחילת דרכו(עד גיליון 49)ואוטו בשנותיו הראשונות היו באמת טובים,כי נעשו ונוצרו עבור הקורא,ולא עבור מנהלי השיווק של יבואני הרכב.היית פותח אותם,ומרגיש כמה שעות בחו"ל,בלי נתוני מכירות(מזדה מכרה החודש 28 מכוניות יותר מיונדאי!!)שאמורים לשרת את העדר,מלחמה חסרת פשרות בממסד(לא שזה מי יודע מה עזר)סיקור מרוצים מיקצועי ומעניין,כתבות שנכתבו על ידי טובי כתבי הרכב בעולם(ג'ורג' כשר,ג'ינקארלו פריני,דידייה אוריול,מוריס המילטון-נראה למישהו שהם יסכימו לכתוב בהם היום...)ועוד ועוד.חבל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
טורבו בתחילת דרכו(עד גיליון 49)ואוטו בשנותיו הראשונות היו באמת טובים,כי נעשו ונוצרו עבור הקורא,ולא עבור מנהלי השיווק של יבואני הרכב.היית פותח אותם,ומרגיש כמה שעות בחו"ל,בלי נתוני מכירות(מזדה מכרה החודש 28 מכוניות יותר מיונדאי!!)שאמורים לשרת את העדר,מלחמה חסרת פשרות בממסד(לא שזה מי יודע מה עזר)סיקור מרוצים מיקצועי ומעניין,כתבות שנכתבו על ידי טובי כתבי הרכב בעולם(ג'ורג' כשר,ג'ינקארלו פריני,דידייה אוריול,מוריס המילטון-נראה למישהו שהם יסכימו לכתוב בהם היום...)ועוד ועוד.חבל.
שלא לדבר על הטור הקבוע של נייג'ל מנסל.
פורסם
שלא לדבר על הטור הקבוע של נייג'ל מנסל.

אוי נייג'ל, השם ינקום דמך! אני באמת מתגעגע . וגם מצטמרר כשאני נזכר שכיום העיסוק של מנסל הוא ניהול מועדון גולף! (למרות שעוד בימיו כנהג פורמולה-1 מנסל, שהוא איש די עממי, אהב מאוד לשחק גולף וכדורגל).

פורסם
עיתון הגה היה ונשאר חובבני ומלא שגיאות...

אפילו בכתבה שלהם על לנצ'ה לפני כמה גליונות היו טעיות למכביר:

כתבו שהדלתא הייתה מכונית השנה 1980, ועד כמה שאני זוכר זה היה ב-1979.

כתבו שהאינטגרלה הראשונה הייתה 8V עם 185 כ"ס - שוב טעות, הראשונה הייתה ה-HF4x4 עם 165 סוסים...

וכו' וכו'...

alow me to correct you.. the first integrale was the 8V 1988 185 hp... the 4X4 until then was called HF Tubo 4x4.

btw my 1988 8V integrale was produced in april 1987 - one pf the first 100 cars ever produced so it will make it in time for the mid 1987 season and will be considrd a 1988 model

• תוכן חדש...