Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו לא נשכח כמובן שהאינטגרלה הנ"ל כבר חוגגת יום הולדת 10

עברו תחת ידה קילומטרים ספורים ותכנון השילדה החל בסוף שנות ה 70!!!

המנוע לעומת השילדה תוכנן עשור מאוחר יותר אבל עד היום, טכנולוגית, הוא נותן בראש להרבה רכבים...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

צודק קודמי שטוען שתיכנון הדלתא החל בסוף שנות ה 70,אבל מנועה שולח שורשים לסוף שנות ה 60(!)כשהחל את חייו בפיאט 125 בנפח 1608 סמ"ק,ומאוחר יותר הוצגו גירסות ה 1800 ו 2000,שאותו מנוע 2000 שימש את התמא והאינטגרלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
צודק קודמי שטוען שתיכנון הדלתא החל בסוף שנות ה 70,אבל מנועה שולח שורשים לסוף שנות ה 60(!)כשהחל את חייו בפיאט 125 בנפח 1608 סמ"ק,ומאוחר יותר הוצגו גירסות ה 1800 ו 2000,שאותו מנוע 2000 שימש את התמא והאינטגרלה.

הכל נכון, אבל אם להגיד את האמת עד הסוף, אז צריך גם להוסיף שה-TC של פיאט ממשיך לחיות גם היום עם 4 או 5 צילנדרים ומספק ביצועים מצויינים.

והוא לא היחיד, בוא לא נשכח את הבוקסר של פורשה שהתחיל בכלל אי שם בחיפושית הראשונה בשנות ה-30... ועוד שלל מנועים אמריקאיים שמככבים עד היום בארה"ב ב-TVR ואחרים...

When something works...way mess with it?:wink:

HFturbo

פורסם

מנוע ה 5 בוכנות הוא מנוע שונה לחלוטין מזה שיש באינטגרלה,והוא שייך לסידרה החדשה של מנועי פיאט ולנצ'ייה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
.

ואני לא מבין מה הקשר לאינטגראלה במבחן..

הקשר הוא פשוט.

מבחנים בין הEVO ל STI כבר כל עיתון שמכבד ולא מכבד את עצמו כבר עשה ,וזה מתחיל לשעמם , לכן על מנת למכור עוד עיתונים הכניסו קצת פילפל לכתבה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
:? הכניסו גם הרבה מיסתוריות לכתבה , מאיפה הביאו את האקסמפלר האיטלקי הזה ??? :shock:

אלפא רומיאו , הנעה אחורית V6 24v Twin-Turbo

פורסם

לפי דעתי אם האינטגרלה לא תיקח את המקום הראשון מבין השלושה היא תיהיה שנייה אך היא לא תיהיה אחרונה בטוח. האינטגרלה יותר קלה משתי המכוניות האחרות (תקנו אותי אם אני טועה ) והאצה שלה סבירה ביחס לשתי המכוניות האחרות.

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
:? הכניסו גם הרבה מיסתוריות לכתבה , מאיפה הביאו את האקסמפלר האיטלקי הזה ??? :shock:

rami unger... its a club itali aversion - i think, it is not licenced to go on roads in israel and it seats in a 'bonded' wearhouse in ashkelon (i think)

פורסם
מנוע ה 5 בוכנות הוא מנוע שונה לחלוטין מזה שיש באינטגרלה,והוא שייך לסידרה החדשה של מנועי פיאט ולנצ'ייה.

סדרה חדשה כן, אבל הגיאומטריה והתכנון הבסיסי של Double overhead camshaft הם על אותו בסיס של ה-TC המקורי.

HFturbo

פורסם

rami unger... its a club itali aversion - i think, it is not licenced to go on roads in israel and it seats in a 'bonded' wearhouse in ashkelon (i think)

מעניין הייתי בטוח שראיתי שהרכב המאוחסן היה בצבע אחר,

אם אתה כ"כ להוט לרכוש אינטגרלה נוספת מכל סוג שתוכל למצוא באירופה צור איתי קשר באימייל כשתחזור לארץ.

עדיף להצטער על מה שעשית ולא על מה שפיספסת...

פורסם
דקל תיקון טעות ,אז קראו לתוכנית "פיפט גיר"

quote]

לא הייתי מגיב בד"כ, אבל אתה פשוט טועה. טופ גיר הייתה מאז ומעולם טופ גיר. פיפת' גיר היא תוכנית מתחרה של ערוץ 5 הבריטי (בגלל זה השם) אליה עזבו ויקי וטיף. לפני זה הם עבדו בטופ גיר.

פורסם
לפי דעתי אם האינטגרלה לא תיקח את המקום הראשון מבין השלושה היא תיהיה שנייה אך היא לא תיהיה אחרונה בטוח. האינטגרלה יותר קלה משתי המכוניות האחרות (תקנו אותי אם אני טועה ) והאצה שלה סבירה ביחס לשתי המכוניות האחרות.

אתה טועה. לאינטגרלה לא יהיה סיכוי בתאוצות מול שתיהן. אבל זה לא משנה הרי. אני מקווה שאתה מודע לעובדה שמכונית לא נמדדת בתאוצות שלה, ומבחן נהיגה זה לא רייס :p

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...