Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מקווה שהנושא קשור לפורום זה. אם אינו כך - אני מתנצל מראש.

ברכב שלי קיימים מסכים במשענות הראש. את המסכים רכשתי ללא כיסויי רוכסן. אני מעוניין להשיג כיסויי רוכסן כאלה ע"מ למנוע משיכת טיפוסים מפוקפקים אל הרכב, אבל כל רפד או תופרת שפניתי אליהם לא רצו להתעסק עם זה....

המסכים נראים בדיוק כך:

http://www.ebay.com/itm/EONON-L0238-7-CAR-HEADREST-HD-SCREEN-MONITOR-DVD-PLAYER-SD-USB-ZIPPER-JIS-/280879762788?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4165bd0d64

בלינק ניתן גם לראות כיצד נראים הכיסויים (למרות שלא נראה לי שהדבר עקרוני).

אבקש המלצה לבעל מקצוע ( מאיזור המרכז (רצוי פ"ת) או חיפה) שיכול לתפור כיסויים כאלה.

תודה והמשך שבוע טוב....

• ספונסר פורום
פורסם

בבקשה, פנה אל ערן מסדנת קארבון סטודיו אשר מתמחה בעיצוב וסיגנון אישי של כלי רכב לפי דרישת הלקוח.

פורסם

עזרה, תודה על ההפנייה.

דיברתי עם ערן מהסדנא וגם הוא לא מעוניין להתעסק עם זה.

אשמח להפניות נוספות

• ספונסר פורום
פורסם

בבקשה, פנה אל דוד מסדנת אודיבה ארט. דוד הוא אחד מבעלי המקצוע המוערכים ביותר בארץ ותחת ידיו עברו פרויקטים מרשימים ביותר.

הבעיה היחידה היא שתצטרך קצת להצפין לנתניה (אל תשכח לקחת את הדרכון שלך אתך :wink: ) אבל לפי דעתי זה בהחלט שווה את הנסיעה.

פורסם

תודה עזרה,

כנהג שנוסע פעם בשבוע (בממוצע) מהמרכז לאיזור חיפה, נתניה נשמעת דיי קרובה...(-:

פורסם

דוד מאודיבה ארט בהחלט מקצוען, יצא לי לראות כמה עבודות שעשה ברמה גבוהה.

הוא עושה גם ריפוד מחדש וגם כיסוי בהתאמה למשענות הרכב.

• תוכן חדש...