Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו 82 DL

mscooter
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי הבעיה היא אחרת: פשוט יש רכבים שלא משנה כמה הם יתיישנו, רכב אספנות הם לא יהיו (לדעתי) כי הם לא נראים טוב, כמו סובארו סטיישן הזה, בלי להעליב אותך....אם זה היה למשל אופל ישנה או פורד ישנה היית מקבל עליה הרבה יותר לדעתי

לא מסכים איתך. הרכב הזה מציף זכרונות אצל המון אנשים והם ימצאו בו חן מיוחד ועל כן גם ערך אספני.

אני חושב שהרכב מקסים, ואם הייתי יכול להרשות לעצמי - הייתי רוצה אחד כזה.

כמובן, כמו שכתב גנדי, המחיר צריך להיות ראלי.

מעניין לראות את ההסכמה הכללית של כל הכותבים פה לגבי המחיר.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תראה...

הצעה אחת על סך 3000 ש"ח כבר קיבלת מבלי שפירסמת עדיין את הרכב למכירה.

רוב האנשים שהגיבו לך צודקים. כיום מחירו של הרכב לא יעבור את ה-7000 ש"ח והסיכוי להגיע למחיר כזה הינו נמוך עד אפסי.

לפי ממומצע ההערכות (+-) נראה לי שאכן תוכל למכור את הרכב ב- 4000 ש"ח וההצעה לפרסם/להעמיד אותו באיזור של דתיים (ואני מוסיף - עדיף באיזור של אחינו המתיישבים שמאוד אוהבים סובארו ומאוד אוהבים סטיישנים) היא הצעה טובה מאוד.

פרסם ב-4500 - 5000 גמיש מעט. הדגש את היתרונות + היתרונות של סטאטוס אספנות (שיחסוך לא מעט לקונה בעל משפחה מרובת ילדים אשר צריך רכב שני בעל תחזוקה נמוכה ועלויות שוטפות נמוכות) ולדעתי תמכור יחסית מהר.

בהצלחה.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

טוב, זו דעתי האישית ואני בכלל לא מסכים איתכם שאין חשיבות למראה וסוג הרכב באספנות. אין חשיבות אם זו סובארו סטיישן לעומת חיפושית?! אין חשיבות אם זה רנו 9 או מוסטנג?!

לפי דעתי מה שקובע את מחיר רכב האספנות זה דווקא המראה, הנדירות והאיכות ולא אם הוא בן 40 או 50....

פורסם

לדעתי מה שמשפיע הוא הערך הסנטימנטלי . .

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

כחובב סובארו מושבע במשך כ20 שנה מסובארו לסובארו , חמישה רכבים, אני יודע שיש עוד אנשים כמוני שיעריכו את רכבך,הרכב פשוט, זול , אמין, תשמור עליו ואל תתפתה להפטר ממנו בגלל שהרבה אומרים שאין לו ערך אספנות ושזה לא רכב מיוחד, זה פשוט לא נכון אצל הרבה אנשים אחרים.היתה לי אחת כזו 82 והיתה מצויינת, גם האצ'בק 81, עם בולמים טובים וטיפת הגבהה מאחורה לרכב יש גם יופי,תחשוב על זה.

פורסם

לכל מי שחושב שאיזה דתי או בעל משפחה גדולה יקנה את האוטו- תשכחו מזה. אף אחד לא יקנה אוטו בן 30 לצורך פרקטי.

גם מי שרוצה סטיישן ואין לו מספיק כסף, יקנה סובארו מהמודלים של סוף ה80 תחילת ה90.

מי שרוצה לפזר את הילדים בגן ובבית הספר צריך רכב בין 7 ל9 בבוקר...

נסה לחפש את הקונה כאן, בפורום הזה. לזכותו עומד מצבו הטוב מבחינת חלודה ומצב מיכני תקין לדבריך.

אל תצפה "לעשות את המכה" ממכירת הרכב.

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

מכונית כזו אידיאלית לחובב רכבי אספנות וקלאסיות שמעוניין "לקפוץ למים" אך בלי לטבוע.:-P

כלומר, להכנס לתחביב עם מכונית קלה לתחזוקה ופשוטה לשיפוץ.

נכון, זו לא קורבט ואין לה לוק וביצועים של פרארי 308, אך היא יכולה לתת לחובב המתחיל מושג בתחום בסיכון מינימאלי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הייתי מחפש כזאת מכונית ספציפית הייתי מוכן לשלם עליה באיזור 5K. (קרוב למה ששילמתי על הגולף שלי)

אם הרכב ללא מעיכות בפח, מטופל ואין שום בעיה אסטטית ומכאנית שצריך לסדר (אולי חוץ מצבע דהוי ושריטות חניה קלות, שטויות כמו אנטנה שבורה) הייתי מוכן להגיע ל6K.

אתה צריך לחכות ל"משוגע" שהיה לאבא שלו פעם כזה רכב, או להוא שעבר ליד אחת כזאת בדרך לבית הספר כל יום ונשבע שתהיה לו כזאת:-)

בכל מקרה, לגרוט כזאת מכונית שמורה (לפי התמונה) זה לא מוסרי :lol: . עדיף למכור למישהו שישתמש בה ויהנה ממנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הגריטה תחודש תוך מס' שבועות - התקציב כבר אושר.

אישית מכיוון שהרכב הגיע לפרקו - חבל לגרוט אותו, סביר שיוכל לקבל יותר מ-3K ממי שהדגם הזה מזיז אצלו משהו - אך לא הרבה יותר.

אפשר מקור לכך שהגריטה חוזרת?

פורסם

וברוח ההתמחרות - אני מציע 3500 + העברת בעלות עליי :-D

מבחינתי היום אחה"צ אני אצלך, יש לי Itch לרכב אספנות בדיוק כזה עממי להשלים את קולקציית הבוקסרים בצבע בז' שלי :lol:

kaplan נקודה eli בג'ימייל (לא רוצה לפרסם טלפון כנגד ספאם).

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קודם כל, תודה לכולם על התגובות וההתעניינות, אבל לא אמרתי שאני מוכר.

האוטו הזה "בונבוניירה" :) ואני לא אתפטר ממנו כל כך מהר.

הוא אמין וזול, ופרט לעובדה שהוא אוכל לי 1:10, הוא לא זקוק לשום השקעה נוספת (שדחופה).

בסה"כ רציתי לדעת מה יש לי ביד במספרים, :) וזה תמיד טוב לדעת.

לכל האספנים, במחיר הנכון אני ישקול לשחרר אותו, והמחיר הנכון מתחיל ב15K. כי מתחת לא שווה לי לשחרר אותו.

מתן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...