Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יד ראשונה היתה ליסינג האוטו מטופל מהיום הראשון בחברה

אני צריך רכב לשנה גג שנתיים

האוטו נמכר ב 14-15 אלף פחות מהמחירון

שווה קנייה ?

והשאלה העיקרית זה האם אני יפסיד בעוד שנה שנתיים מהאוטו

לפי מה שנראה לא ישאר עם הכסף שלי אולי אפילו יקח אלפיים שקל 3 ))

והפוקוס השוק שלו לא משו רציתי לדעת עד כמה קשה יהיה למכור יד 3 עם ק"מ100-150 ...למרות שלמגרשים בלי בעיה אפשר למכור נכון ? והרבה אומרים אוטו אף פעם לא בעיה למכור תלוי כמה תוריד מהמחירון ואני יוריד משעמותי כי אני קונה אותו תצכלס בפחות מהמחירון (שזה מציאה אפשר להגד)

תודה על העזרה ואשמח לתגובות של אנשים שמבינים בנושא הזה תודה

פורסם

כמה הציעו לך?

אני בדיוק עומד לקנות גם פוקוס 2007 יד 2 יד ראשונה מליסינג, קילומטרז' 126,000

הורדתי את המוכר ל28,500

מה אתה אומר?

פורסם
כמה הציעו לך?

אני בדיוק עומד לקנות גם פוקוס 2007 יד 2 יד ראשונה מליסינג, קילומטרז' 126,000

הורדתי את המוכר ל28,500

מה אתה אומר?

וואלה שמע איפשהו מפחיד לקנות רכבים כאלו בלי שווק(היו בבעולתי 3 הונדות שעפו כל אחת תוך יומיים)

אבל הדבר היחיד שמנחם אותי אותך פה ...כמה כבר תפסיד במכירת הרכב שתמכור 4-5 אלף הרי לא תמכור ב 156 אלף רכב שנת 2007

הפורד שאני רוצה לקחת זה 2007 98 אלף ק"מ הוא רוצה 38 אבל לפחות ל 32 -30 נוריד אותו

אם אתה הורדת כולכך הרבה מהמחירון לבנאדם נירא לי אתה יכול למצוא ק"מ פחות קטן אולי תעל הטיפה במחיר וזהו

פורסם

כןן אין שוק וזה ידוע,אני מתלבט אם לקנות את הרכב הזה רק בגלל האפשרות הטובה שיש לי,כי אני מכיר את הבנאדם הוא צריך למכור את הרכב נואשות

אחרת הייתי הולך על משהו מ2008 עם קילומטרז' יותר נמוך..במגרש לדעתי ינתו על רכב זה 22000-23000 לא יותר

28500 זה מחיר סביר הטסט נגמר עוד חודש ככה שזה בעקרון עליי...

פורסם

תראה אני ואתה באותו תסביך פחות או יותר

באיזה מחיר נוכל למחור את הרכב אחרי שנה שנתיים נכון ?

בוא ניתן פה לאנשים שמבינים בעיניין שיגיבו נירא מה הם אומרים

כי אני בתסביך אפשר להפסיד פה על האוטו בשנה סכום לא קטן ולא שווה

אגב גם הצריכת דלק שלו לא משו כמו שהבנתי כן?

פורסם

לפי מה שהבנתי,הבעייה העיקרית בפורד זה המאמץ יתר של המנוע וזה מגדיל את צריכת הדלק למרות שעל הנייר היא צריכה להיות יחסית טובה..לגבי השוק,כנס ללוחות יד 2 על פורד פוקוס ותבין לבד עד כמה קשה למכור אותו..

השאלה כמה זמן אתה מתכנן להחזיק אותו אצלך,אבל כן ניתן לאנשים יותר מבינים לענות מה לדעתם כדאי

• תוכן חדש...