Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל מביני הסיטרואן והC5 במיוחד.

שאלת תם :

השבוע החלפתי צמיגים ועל מנת לסייע בהכנסת הג'ק - הרמתי את המתלים ההדיראוליים ע"י לחיצה על לחצני המתלים ליד ידית ההילוכים.

יש לי תחושה כי הרכב לא ירד לגובה הנייטרלי שלו, גם נראה לי כי המתלים הקדמיים גבוהים יחסית לאחוריים.

כיצד אני יכול לברר האם הרכב בגובה נייטרלי או שהמתלים נתקעו ?

האם יש חיווי כלש/הו שאני יכול לראות או לבצע בדיקה כלשהי ? (להרים / להוריד / לשים במצב SPORT )

תודה רבה רבה לעוזרים.

אתם פורום נפלא של מקצוענים אמיתיים.

פורסם

מודלה,

זה מקרה ידוע בC5 ומופיע מספר רב של פעמים בפורום. חיפוש קצר והיית מוצא.

בכל אופן ייתכן ונגרם נזק אך זה לא מחייב, תבדוק את המרחק מהצמיג האחורי לכיוון הדלק באלכסון הוא צריך להיות עפ"י היצרן כ9.5 ס"מ, ובקו ישר מהגלגל למעלה כ8 ס"מ.

תבדוק ותעדכן. אם תהיה חרגיה רצינית הדבר הטוב ביותר שניתן לעשות זה לחבר למחשב את הרכב, יכול להיות שהלכה בובמה הידרואלית אבל באותה מידה יכול להיות שזהו החיישן גובה ( בעיה יותר נפוצה) ויכול להיות כמו שקרה לי בעבר שהמראה מטעה ואין שום תקלה והגבוה מדויק.

בברכה

• תוכן חדש...