Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7984 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציטוטים שהבאת לא מראים בשום מקום שטענתי שאיכות השמע של חברות אחרות טובות משל פיוניר. אפילו הבאת ציטוט שבו רואים שאני מעדיף את המכשירים של פיוניר על קלריון. בקיצור הציטוטים לא קבילים אפילו בבית המשפט של CARSFORUM :wink: . בציטוט השני כתבתי את המילה "למשל" גם את דנון לא הזכרתי שם.

אני מעדיף את אלפיין בגלל שתמיד יש להם קרוס ואקולייזר משוכללים יותר מלמתחרים ולא בגלל שיש להם איכות שמע טובה יותר.

להגיד זה או זה לוקח זה קל, השאלה אם האנשים האלה עשו מבחן עיוור (חלק אפילו לא שמעו) בין מכשירים של קלריון לאחרים. במבחנים עיוורים שכן עשו, התוצאה הייתה שהנבחן לא ידע להבדיל בין המכשירים. הרבה מכשירים של חברות שונות חולקים את אותו הDAC אפילו.

רוב המתחרים בכלל לא משתמשים בנקאמיצ'י. הרוב שמים אלפיין ופיוניר, למה? כי יש לשתי החברות האלה אחלה פרוססורים שמתחברים למכשיר. כמו שכתבתי יש כאלה ששמים גם JVC. קנווד יש פחות וקלריון, יותר את הדגם הזה:

http://www.clarion.com/usa/product/index.php?mod=details&category=source&product=DRZ9255 וגם, יותר באירופה. למה שמים אותו? כי הוא נחשב איכותי. זה לא אומר שבאמת יש הבדל בצליל לטובתו.

כנראה שכן? איפה הבאת מבחן השוואתי? אם דברים שאנשים אומרים נחשבים בעינך כמבחן השוואתי אז תשים חרוזים על הרדיו דיסק. יש אנשים שמוכרים את המוצר הזה וטוענים שהא עוזר לצליל. תהיה רציני.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואלה תודה לכוווולם על העצות, אחרי שעשית קצת השוואות עם ההצעות שנתתם לי ניראה לי שככה תהיה המערכת הבאה שלי (והראשונה הרצינית יש לציין) : :lol:

1. בעיניין הרדיו דיסק אני עדיין לא החלטתי אבל ההתלבטות היא בין פיוניר לאלפיין. לגבי הקלריון עדיין לא ראיתי ושמעתי אחד כזה אז...

2. מגבר- פה אחד הוחלט על הלאנזר וגם ככה חשבתי עליו אז הוא הבחירה שלי.

3. קומפוננט- כניראה דוטק או סרווין ווגה.

4. אם ישאר עוד כסף נלך עם ה9*6 הפיוניר פנינה

5. סאב - סרווין ווגה HED-12, פיוניר פרמייר, או רוקפורד

איזה החלטתי אני האאא.. חחחח (או זה או זה או זה.....) . נו... מה אתם אומרים ? נשמע טוב?? :?:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אוי אייל באמת אל תגיד שלא תמיד היית אומר שאלפיין הם THE BEST בHU זה ממש המוטו שלך אז מה קורה פה... (איך זה ששינית את דעתך????)

לפי דעתי אלפיין נשמעים יותר טוב וזה ממש מהשוואה של 9450 פיוניר ועוד מכשיר של אלפיין שאני לא יודע מה המספר שלו אבל הפאנל הוא בגודל 1.5 DIN אם מישהו מכיר אני ישמח לדעת מה המספר ושתיהם היו באותו אוטו עם אותו הגברה ואהבתי יותר את האלפיין מה אני יגיד לכם סאונד הרבה יותר נקי והבאס היה הרבה יותר מדוייק לפתע...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

הייתי אומר שהם נותנים את התמורה הכי טובה לכסף לדעתי. יש מי שמעדיף תצוגה, יש מי שמעדיף פיצ'רים, אני מעדיף פיצ'רים ולכן אלפיין לטעמי הכי טובים. לא התייחסתי אף פעם לאיכות הסאונד ואתה יכול לחרוש את הפורום. זה לא היה אף פעם המוטו שלי, זה שיש לי מכשיר כזה ואנשים חושבים שזה אומר שאני חושב שזה הכי טוב שיש מכל בחינה זה בעיה של האנשים, לא שלי.

אני לא עוסק בדעות, אני עוסק בעובדות. כל אחד רשאי לקנות לפי מה שהוא רוצה/חושב אבל אם באים בהצהרות מסויימות עדיף שיהיה להם איזשהו גיבוי (ולא, רק לשמוע זה לא גיבוי כי לא חסר אנשים ש"שומעים" הבדלים בין כבלים, ארוניות, טושים על דיסקים וכו').

פורסם

סבבה נשמה סורי אם התרגזת חחחח פשוט היה נשמע לי תמיד כאילו אתה מעריץ ומעריך גדול שלהם אני בכל זאת לעולם לעולם לא יעדיף שום מכשיר (HU) על המכשירים של ROCKFORD ו ALPINE זה הדעה שלי...

קרא אותם.

פורסם

אני מעריץ רק את ג'נה ג'יימסון :lol:

אני הכי אוהב את אלפיין, זה נכון. אבל, יש אחלה של מוצרים לחברות אחרות ואני לא אוהב את אלפיין בגלל הSQ אלא בגלל סיבות שכבר ציינתי. אם הקרוס בפרוססור של הP9 היה מתאים למה שאני צריך, הייתי אולי מעדיף את הP9, יותר אלגנטי :)

פורסם

אכן הP9 הרבה יותר איכותי מרוב המכשירים של אלפיין אבל אני לא הבנתי דבר אחד....

למה במכשיר P9 יש מאחורה חיבורים למגבר ורשום עליהם ככה

1. HIGH

2. MID

3. LOW

4. SUBWOOFER

מה זה איך אני מחבר את המגבים יענו מה ההבדל בין HIHG לMID לא הבנתי מה זה קשור....

קרא אותם.

פורסם

אייל ומיסטר אודיו.. מיצטער לפריע להשיחה אבל.. מה אתם אומרים על ההודעה הקודמת שלי? איך זה נשמע לדעתכם.. אתם נשמעים שאתם מבינים בתחום ואני רוצה את הדעה שלכם...

פורסם

מה אכן? אני כתבתי שהוא יותר איכותי שאתה כותב שאתה מסכים איתי? :mad:

חאלס, מבחינתי כל המכשירים על הפנים, ככה יהיה הכי קל מעכשיו 8)

סך הכל אמרתי שהייתי מעדיף כי יש לו יותר קלאסה בעיצוב, כמו כן לא לכל פרחח יש אותו בניגוד ל9835 שיש לי :lol:

אני לא מטורף מספיק בשביל להשקיע על האלפיין F1, רק בגלל שאני מאמין באמת ובתמים שלא יהיה שום הבדל שמיע בינו לבין הרדיו דיסק שלי. לא שמעתי אותו, אבל שמעתי מכשירי היי אנד למשל כמו הקלריון המדובר שיש לו את אותו הDAC בדיוק ודעתי כבר ידועה.

זה קרוס אקטיבי, היי יציאה למגבר של הטוויטרים, מיד למידים, LOW לוופרים וסאבוופר....אתה יכול לנחש לבד למה :D

The Need For Speed סך הכל מדברים פה על HU ובינתיים שנינו לא מסכימים על כלום אז לא יכול להיות ששנינו מבינים :lol::wink:

לגבי המערכת, אני מצטער, אני מעדיף שלא לייעץ מהסיבה הפשוטה שאני לא הכי מתמצא בתחום המחירים הזה, יש כאלוו שמתמצאים ממני טוב יותר. (אם כותבים משהו שנראה לי לא נכון, אז אני מגיב כמו שבוודאי כבר שמת לב, אם לא הגבתי כנראה שלדעתי הכל בסדר :) ).

פורסם

שמע לי ניד פור ספיד תקנה את ה9450 של פיוניר אני כבר מתחיל להישמע כמו יחצן פה אז...

בקיצור זה אחלה מכשיר עם פונקציות מרובות ומלא כיוונים של סאונד מכשיר נוח יפה וברור...

קרא אותם.

פורסם

אאממממ... לא שמתי לב אבל אני נשאר בדעתי שתקנה את המכשיר הזה ואז תחסוף לחלקים אחרים וממש אין לי כוח כבר עכשיו לאסוף חלקים מצטער

הכי פשוט זה מכשיר של ג'יויסי בסביבות ה800 שקל ייתן לך בדיוק מה אתה צריך אחלה סאונד יש להם

דוטק 6 או 5 מה שנכנס באוטו שלך...

מגבר וסאב של קנווד משהו כמו 1500 שקל....

קרא אותם.

פורסם
ואלה תודה לכוווולם על העצות, אחרי שעשית קצת השוואות עם ההצעות שנתתם לי ניראה לי שככה תהיה המערכת הבאה שלי (והראשונה הרצינית יש לציין) : :lol:

1. בעיניין הרדיו דיסק אני עדיין לא החלטתי אבל ההתלבטות היא בין פיוניר לאלפיין. לגבי הקלריון עדיין לא ראיתי ושמעתי אחד כזה אז...

2. מגבר- פה אחד הוחלט על הלאנזר וגם ככה חשבתי עליו אז הוא הבחירה שלי.

3. קומפוננט- כניראה דוטק או סרווין ווגה.

4. אם ישאר עוד כסף נלך עם ה9*6 הפיוניר פנינה

5. סאב - סרווין ווגה HED-12, פיוניר פרמייר, או רוקפורד

איזה החלטתי אני האאא.. אכן, מאוד משעשע! (או זה או זה או זה.....) . נו... מה אתם אומרים ? נשמע טוב?? :?:

חח אתה מסתלבט עליי? עכשיו אני מצטער שהשקעתי חצי שעה מזמני להראות לך אופציות.

:D

פורסם

שמע לי נשמה אל תלך על הסרווין, תילך על הדוטק נקודה.

אני אומר לך שאם אתה הולך על הסרווין במקום על הדוטק אתה עושה טעות גדולה.

קרא אותם.

פורסם

מושיקו לא מסתלבט אחי... בכלל לא.. אני מעריך את ההשקעה שלך עם ההצעה...

שים לב כמעט כל המערכת מורכבת מההצעות שלך :lol: תודה אחשלי

דרך אגב.. לא יודע מה עבר עליי שרשמתי "אכן, מאוד משעשע..." כניראה בטעות....

• תוכן חדש...