Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וזה שאינו יודע לחנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

5f233f69-bbf0-9698.jpgאו שכן יודע,אבל לא ממש מעניין אותו רכבים של אחרים.

אתמול חזרתי לרכב שלי באמצע היום,שחונה בחניון של העבודה,אני מגלה חצוף בן חצוף שהחליט להידחף לחנייה קטנה,על הדרך נתן כמה ליטופים על הטמבון האחורי שלי,תוך כדי 5f233f69-bc0c-35eb.jpgתימרונים,השאיר קצת סימנים לבנים,בסוף נצמד למאזדה שלוש על גבול הנשיקה,אחרי שכמובן דחף גם לה כמה נישוקים בכוח,ובסוף,השאיר לי מרווח קטן לצאת מהחנייה,מילא אותי,את המאזדה 3 חסם לגמרי(!!)

התאפקתי שלא להשאיר לו פתק בסגנון ״תלמד לחנות בן של ****״,או להשאיר לו את הרכב עם 4 צמיגים ריקים מאוויר.

מאיך שהמאזדה 6 שלו נראית אני והמאזדה 3 לא הקורבנות הראשונים של הנדחף הסידרתי,יימח שימו.

בשיא חוצפתו דפק,ונשאר להחנות,ואפילו חסם.

אנשים כאלה מאחל להם שהכלי תחבורה היחיד שלהם יהיה קלנועית עם שקית טיטולים מאחורה.

למה הזלזול הזה ברכושו של אחד?אני תמיד מקפיד להחנות במקומות מבודדים,לקפל מראות,ולשמור על הרכב מפני זבלים כאלה אבל הם תמיד מפתיעים מחדש.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין מה לעשות אחי אתה גר בישראל ולא חסרים כאלה אנשים פה.

למרות שלדעתי המצב השתפר בממש טיפ טיפה בשנים האחרונות.

פורסם
בגלל מטומטמים כאלה אני מנסה תמיד להשאיר לי מרווח אם מישהו ייצמד אליי.

100%

וחוץ מזה תמיד מחפש לו מקום צמוד לקיר/ מתחת לעץ, או על כרכר, העיקר לא בין שתי מכוניות חונות :)

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אני לא דוגל במעשים כאלו.

אבל היתי דואג לא להשאיר לו אוויר בגלגלים.

בכל אחד מהם לרוקן את אמא של הגלגל ולהשאיר לו פתק בסגנון שרצית.

אין מה לעשות אנשים כאלה לוקחים את הרכב עבודה שלהם, כמובן מאליו.

בגלל זה הרכב שלו נראה איך שנראה (אנשים בלי ערך לדברים), ובגלל זה הוא תקע אותך בחנייה.

תאמין לי שבהזדמנות הבאה שלו הוא יעשה את זה שוב, כי שוב פעם זה לא מעניין אותו.

Opel Adam S 2017

פורסם

אני בדרך כלל כבר לא מתרגש מדברים כאלה,אבל יש אנשים חצופים כל כך שמצליחים להרגיז אפילו אותי,חסם לגמרי את בעל המאזדה,השאיר לשנינו מזכרות על הפגושים בלי בושה וחנה כמו הפרצוף שלו.

לקח לי 13 תמרונים כדי לצאת משם,בן בליעל.

פורסם

אני זוכר שלפני כמה שנים טובות בחניון של הבסיס הצבאי (חניון פתוח - אזרחי) נישק אותי + חסם לחלוטין רכב צבאי לבן (מאזדה 6) ככה"נ של קצין מניאק שלא עניין אותו כלום...

ממבט קרוב על האיביזה FR הדנדשה שהייתה לי בזמנו ראיתי קילופים קטנים של צבע מהנשיקה הצרפתית שהוא הביא לי...

התגובה הייתה מתבקשת -

המפקד שלי אישר לי לחסום את אותו הקצין עם הסופה ולהשאיר אותה שם ללא הגבלת זמן! :evil:

אחרי שהצלחתי עם תמרונים רבים להוציא את האיביזה מהחנייה (עם מכוון...) ועם חיוך ענק על הפנים חסמתי את הכלב עם הסופה בצורה כזו שיצטרך לזחול מתחתיה כדי לצאת ונסעתי לבסיס...

הבן כלבה נשאר תקוע עד ליום המחרת :lol:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

בצבא היו הרבה מקרים מצחיקים כאלה, אני זוכר מקרה כמו שלך שחסמו רכב פרטי של אחד הנהגים של הבסיס.

בתור נקמה הוא פשוט לקח 4 קאטרפילרים והחנה אותם בריבוע מסביב לרכב החוסם.

אי אפשר היה אפילו לראות, שלא לדבר על להגיע לרכב הזה :-D

היו ימים..

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
אני זוכר שלפני כמה שנים טובות בחניון של הבסיס הצבאי (חניון פתוח - אזרחי) נישק אותי + חסם לחלוטין רכב צבאי לבן (מאזדה 6) ככה"נ של קצין מניאק שלא עניין אותו כלום...

ממבט קרוב על האיביזה FR הדנדשה שהייתה לי בזמנו ראיתי קילופים קטנים של צבע מהנשיקה הצרפתית שהוא הביא לי...

התגובה הייתה מתבקשת -

המפקד שלי אישר לי לחסום את אותו הקצין עם הסופה ולהשאיר אותה שם ללא הגבלת זמן! :evil:

אחרי שהצלחתי עם תמרונים רבים להוציא את האיביזה מהחנייה (עם מכוון...) ועם חיוך ענק על הפנים חסמתי את הכלב עם הסופה בצורה כזו שיצטרך לזחול מתחתיה כדי לצאת ונסעתי לבסיס...

הבן כלבה נשאר תקוע עד ליום המחרת :lol:

חינוך אמיתי בונים בעזרת ענישה נכונה ובזמן לאנשים כאלו, ישר כוח.

אצלי בחניה של הבית המסודרת והמסומנת היטב (בניין חדש, אין מקום לטעות) חונים באופן קבוע כל עוברי האורך של האזור. אני לא חושב פעמיים וחוסם אותם, אין יוצא ואין בא ובזה נגמר העניין

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
LOL

איזה חמוד זה לראות מאזדות מתמזמזות!

ממש לא. ככה נולדות עוד מאזדות. :x

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
בצבא היו הרבה מקרים מצחיקים כאלה, אני זוכר מקרה כמו שלך שחסמו רכב פרטי של אחד הנהגים של הבסיס.

בתור נקמה הוא פשוט לקח 4 קאטרפילרים והחנה אותם בריבוע מסביב לרכב החוסם.

אי אפשר היה אפילו לראות, שלא לדבר על להגיע לרכב הזה :-D

היו ימים..

:lol: :lol:

הרגת אותי !

+1

חינוך אמיתי בונים בעזרת ענישה נכונה ובזמן לאנשים כאלו, ישר כוח.

תודה תודה,

אולם ענישה נכונה הייתה צריכה להיות לעלות לו על המכסה מנוע עם הצמיגים...

:wink:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני לא יודע לגבי "לא יודע" לחנות - נראה לי יותר שהוא פשוט בחר מקום חניה לא מתאים. עדיף ללכת עוד 200 מטרים ממקום החניה שלנו, ובלבד שלא נצטרך להידחף בכוח ועדיף גם שמקום החניה שלנו יהיה "מוגן" יחסית. אגב, אותם נהגים שמעורבים בתאונות נזק בחניה כמו אלו - הם אותם נהגים שאחר כך מעורבים בתאונות עם נפגעים בכביש. קלות ראש בנהיגה (אם לקרוא לזה כך) היא אותו דבר גם בחניה וגם בכביש החוף!

בכל מקרה, שיפור יכולות התמרון בחניה הוא דבר שהרבה נהגים מנוסים ומיומנים יכולים לשאוף אליו...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...