Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וזה שאינו יודע לחנות...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חינוך אמיתי בונים בעזרת ענישה נכונה ובזמן לאנשים כאלו, ישר כוח.

אצלי בחניה של הבית המסודרת והמסומנת היטב (בניין חדש, אין מקום לטעות) חונים באופן קבוע כל עוברי האורך של האזור. אני לא חושב פעמיים וחוסם אותם, אין יוצא ואין בא ובזה נגמר העניין

אתה לא חושש שהם יוציאו את הכעס שלהם על הרכב שלך?

V5

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אביאל, קח הכל באיזי במדינה שלנו. אחרת תגמור בבית חולים אחרי התקף לב :-(

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מציע רעיון לסטארט-אפ חדש: מחסום דוקרנים על שלט! אף אחד לא ירצה להתעסק עם חנייה דוקרנית.

ואני הייתי מציב את המחסום כך שניתן להיכנס לחנייה- לצאת, זו כבר בעייה... שילמד לקח הבן יונה שעושה את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני מציע רעיון לסטארט-אפ חדש: מחסום דוקרנים על שלט! אף אחד לא ירצה להתעסק עם חנייה דוקרנית.

ואני הייתי מציב את המחסום כך שניתן להיכנס לחנייה- לצאת, זו כבר בעייה... שילמד לקח הבן יונה שעושה את זה.

עכשיו זרקת רעיון מעולה.

אני בעד ליישם אותו על חניות נכים, שעם צ'יפ מזהה, הם יאפשרו חניה לנכים ולא יאפשרו חניה לשוטרים ממהרים... (או חלילה לאזרחים פשוטים ממהרים)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
LOL

איזה חמוד זה לראות מאזדות מתמזמזות! קצת רומנטיקה לא מזיקה.

זה מה שבאתי לרשום, זו תמונה חמודה דווקא, ולזה שמר שיוולדו מאזדות קטנות כתוצאה מכך - LOL.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

זאת הסיבה שאני לא אוהב להיכנס לפוסטים כאלו,אני פשוט מתחיל להתעצבן על הטימטום,זה כמו אלו שחונים במקביל אליך ככה שאי אפשר לחנות,הפעם אחת לא התאפקתי ורשמתי "תלמד לחנות". פשוט כול כך בא לי להוציא את המפתח ולתת חריטה+ פתק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עכשיו זרקת רעיון מעולה.

אני בעד ליישם אותו על חניות נכים, שעם צ'יפ מזהה, הם יאפשרו חניה לנכים ולא יאפשרו חניה לשוטרים ממהרים... (או חלילה לאזרחים פשוטים ממהרים)

כל הזכויות שמורות.

ולזה שאמר שיוולדו מאזדות קטנות כתוצאה מכך - LOL.

אין שום דבר מצחיק בהתרבות רכב מדגם מאזדיינת בכבישי ארצנו. :roll:

פורסם
LOL

איזה חמוד זה לראות מאזדות מתמזמזות! קצת רומנטיקה לא מזיקה.

נותן משמעות חדשה למילה "נושקות"

פורסם
יצא לזה גרסה עם כתוביות :lol::-D:-P:-):oops:8)

רק להצחיק אותי הצלחת בשרשור הזה, במקום פותח השרשור הייתי צוחק ולא מתעצבן אחרי התגובות :-)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אתה לא חושש שהם יוציאו את הכעס שלהם על הרכב שלך?

זה כבר קרה. זכיתי במראה שמאלית חדשה ובקרוב גם בדלת חדשה שתגיע בדיוק בזמן אחרי כל השריטות שהאוטו עבר (:

לוקחים את הדברים באופטימיות ולאט לאט מחדשים את כל האוטו (רכב משפחתי.. מה שקורה כשארבעה נפשות נוהגות ברכב זה שיש את ההוא שנתקע בדברים..)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

תמונה עליונה: "מאמי, שים עליך כיסוי" -"אל תדאגי כפרה אני אגמור בחוץ"

חלק תחתון: כיתוב- "אחרי 9 חודשים"

פורסם
כל הזכויות שמורות.

אין שום דבר מצחיק בהתרבות רכב מדגם מאזדיינת בכבישי ארצנו. :roll:

בכתה ו' למדתי שכך הן מתרבות. מסביר מדוע המאזד... כל כך נפוצה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...