Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רנו קליאו B שנת 2001 אוטומטית 1400.

יש כפתור קטן בידית הילוכים שאני מניח של הורדת חצי הילוך, הכפתור לא עוזר ולא משנה כלום בעת לחיצה (גם הלחצן עצמו מרגיש בעת לחיצה כמושבת) ובהגעה למהירות של 70-100 קמש האוטו מרגיש כאילו מתאמץ יתר על המידה ולא בצורה רגילה.

האם ייתכן שהכפתור לחוץ תמידי?

תודה

פורסם

כפתור זה מבטל את ההילוך הרביעי, וכשהוא לחוץ התיבה משתמשת בהילוכים 1-2-3, במקום 1-2-3-4 במצב רגיל.

כשהכפתור לחוץ אמורה להידלק נורה עם כיתוב D3 בלוח שעונים.

לפי מה שאתה מתאר, האוטו שלך לא עולה מעל הילוך שלישי בשום מצב.

האם הילוכים ראשון ושני משתלבים?

האם אתה מרגיש החלפות הילוכים?

האם האוטו מזנק מהמקום זריז או בכבדות ובאיטיות?

ועוד שאלה - במהירות קבועה 100 קמ"ש, מה מראה שעון סל"ד (טורים)?

פורסם

לדעתי הוא כן מגיע להילוך רביעי.

ההילוכים לא משתלבים והם נכנסים פשוט קצת מאוחר מדי לטעמי (האוטו מתאמץ מאוד ורק אז הוא מחליף ולעיתים נראה שנגיד במהירות 40 קמש במקום שיעלה להילוך שלישי הוא פשוט תקוע בשני עם טורים גבוהים (אני לא יכול לבדוק את הטורים במדוייק כי יש בעיה כנראה בחיישן ולכן המחוג לפעמים לא עובד).

פורסם

BUKI כתב נכון. ואם אתה לא מצליח לאבחן לבד, כנס למכון גירים לבדיקה.

אנחנו, דרך אגב, מבצעים בדיקות והצעות מחיר ללא תשלום.

• תוכן חדש...