Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה מאוד חברות/מותגים, ולא באמת מותגים, שמייצרים קבלים למערכת, גדלים שונים, מחירים שונים פחות איכותיים יותר איכותיים.

אחד שאף פעם לא היה לא קבל במערכת זקוק לעזרתכם בבחירה הנכונה, במותג הנכון, במחיר הנכון.

אחת השאלות, האם באמת יש איכויות בסוג הקבלים, נגיד קבל אחד של BOSS 1F מול AUDISON 1F

הפרשי מחיר הם לא פרופורציונלים וקשורים למציאות, BOSS כ250ש"ח AUDISON כ800ש"ח

האם יש הבדל בפועל, האם הבדל בביצועים בין קבל " חברת מדבקה" לבין קבל של "חברה מכובדת" הוא שווה את ההפרש הענקי במחיר, או שכמו כל דבר בארץ מרביצים מחיר לא שפוי על המוצר עם שם, ואין באמת שום הצדקה לשלם יותר ולקחת משהו מעבר לרמה של BOSS או LANZAR, או כל דבר אחר.

קיצור עד כמה חשובה מותגיות בבחירת קבל?

הבנתי שהגודל/קיבולת תלויה בצריכה של המערכת, ותמיד רצוי לקחת קבל גדול קצת יותר, כדי לא להגיע לקצה ולא להעמיס עליו.

מה בנוגע לגדלים גדולים הרבה יותר מ1F? לדוגמה יש לי מגבר יחידי במערכת, והוא בחישוב הכללי מוצאי כ420W כולל כל הערוצים, כלומר מתיאם לי1F, אבל אם אני שם 4F זה ישחק לטובתי, או שממש אבל ממש אין שום טעם לקחת כזה גודל, ויהיה מספיק מקסימום 2F ולא מעבר לזה?

מה אומרים על חברת CADENCE ספציפי על הקבלים שלהם, יש 2F ב350ש"ח ויש 4F ב500ש"ח

AUDISON שני לא רוצה לקנות, כי הוא ממש יקר רצח, אבל לשחרר 350ש"ח זה עוד איכשהו אפשרי.

תודה רבה.

וחג שמח

• תוכן חדש...