Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

רכשתי היום פולו TSI 1.2 חדש וברצוני לשאול מפר שאלות.:

1.בשרשורים רבים שקראתי בפורום דיברו על סניפים מסויימים של צ'מפיון שאינם מקצועיים ואף הוגדרו כ"בזיוניים" וגרוע מכך "משחיתים". השאלה היא האם ידוע על סניף מסויים שהוא מומלץ וידוע כסניף מקצועי וידידותי למשתמש.

2.הפולו שרכשתי היא שנת 2010 אך עדיין באחריות החברה אז רציתי לדעת האם היו ריקולים למנוע או לתיבת הילוכים שיתכן וקודמי פספס אז איך בדיוק אני מברר את זה.

3.האם ניתן וצריך לעדכן תוכנה במחשב והאם זה במסגרת האחריות? איך בדיוק אני יכול לדעת אם ומתי בוצע אצלי עדכון שכזה.

4.כל טיפ וכל עצה שתוכלו לטקס לי יתקבלו בברכה הן מבחינת טיפולים והן מבחינת תחזוקה שוטפת.

תודה תודה

בשמי ובשם פולי.:-D

• ספונסר פורום
פורסם

מוסך מורשה פולקסווגן טוב ומקצועי באזור המרכז הוא מרכז שירות פליקס שברחוב טברסקי בתל-אביב. מדובר באחד המוסכים הותיקים של פולקסווגן בארץ, עם צוות מקצועי ואדיב במיוחד.

בפליקס יוכלו לבדוק עבורך אם הרכב עבר את כל הריקולים ואת כל עדכוני התוכנה שהיה צריך לעבור במסגרת השירות שקיבל עד כה.

פורסם

אם אתה מעוניין במוסך מורשה יבואן במרכז - אוכל להמליץ לך על מוסך תושיה.

במידה ואתה "מסתפק" במוסך אחר, לא פחות טוב, גם כן באיזר המרכז - גש למוסך רון (ראה המלצות בפורום בעלי מקצוע).

alfa 156 2.5.

פורסם
אם אתה מעוניין במוסך מורשה יבואן במרכז - אוכל להמליץ לך על מוסך תושיה.

במידה ואתה "מסתפק" במוסך אחר, לא פחות טוב, גם כן באיזר המרכז - גש למוסך רון (ראה המלצות בפורום בעלי מקצוע).

מצטרף להמלצה.

• תוכן חדש...