Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם חושבים על סיאט קורדובה שנת 97 מנוע 1600 יד 2?

אוטו אמין? יש לו שוק? מהנה לנהיגה? המחיר מחירון שלו הוא 26 אני חושב לקנות אותו ב 22-23 האם זה כדאי?

ולא לשכוח שאני נהג חדש אז אני רוצה אוטו שפחות או יותר יתאים לי

תודה לכל העוזרים

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

סיאט קורדובה היא האחות התאומה של הVW פולו קלאסיק רק עם שינויי עיצוב מבפנים ומבחוץ. ברכב מורכב המנוע הישן אך גם האמין של VW בעל 75 כ"ס (לקלאסיק יש גירסה של 100 כ"ס בקורדובה הוא נקרא SX), תא מטען ענק, מרגיש מסיבי, לא מלהיב וחסר כל שארם אבל יש כרית אויר וחוסן מבני כך שלנהג חדש יכול בהחלט להתאים. אינני יודע לגבי סחירותו אבל אני מניח שחברי הפורום הנוספים יעזרו לך בזה.

בהצלחה וסע בזהירות

פורסם

תראה, אני בידיוק קניתי איביזה 99 1600 ידנית... היה מאוד קשה למצוא, חיפשתי גם את הקורדובה, לא היה משנה לי, וגם אותה היה קשה למצוא, הן פשוט נחטפות, לפי דעתי לך על זה, אני נהנה מכל רגע כשאני נוהג עליה.

בהצלחה,

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...