Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סה"כ הרכב שלך עשה נסועה לא קטנה לכן צריכת שמן בין טיפול לטיפול היא דבר נורמלי לחלוטיין.

אני ממליץ לך לנסות לעבור לשמן בדרגת צמיגות 5W40 בדרגת איכות SL לפחות של חברות כמו מובייל 1, סונול, קסטרול.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין שום נזילה או הזעה, טסט עובר חלק! החוסר בשמן ניראה לי טבעי לא? המנוע שורף אותו, והרכב הזה ידוע בתור שורף שמן.

לפני שנה וחצי היו בעיות במנוע, השמן היה נעלם, פשוט הגומיית נשם מתחת למכסה שסתומים הייתה ממש בלויה, הכל הסתדר ברגע שהחלפתי אותה.

במנוע תקין של ניסאן תצרוכת השמן מאוד קטנה

האם הרכב אצלך תמיד

האם צרך שמן עם השמן הקודם

פורסם

הייתה צריכת שמן אבל לא בגלל שהמנוע שרף אותו, אלה בגלל שהגומיית נשם מתחת למכסה שסתומים היתה פגומה לחלוטין, וכניראה נסעו ככה כמה חודשים עד שקניתי את הרכב ואני החלפתי את זה.

דנידין אתה חושב שהכמות שמן שהוספתי היא מוגזמת!? אין דבר כזה שרכב עם ק"מ כזה ואחרי 6000 ק"מ אחרי טיפול לא יצרוך כמות כזאת של שמן, והכמות לפי דעתי היא ממש ממש קטנה, בסה"כ 500 מ"ל, יכול להיות אפילו שקצת פחות.

• תוכן חדש...