Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, מתנצל אם זה לא הפורום המתאים לשאלה.

השאלה היא, איך עליי להתנהל מול מוסך (שלא אציין את שמו, סה"כ עושה עבודה מעולה)

שחזרתי אליו מס' פעמים ב3-4 חודשים האחרונים על אותן התקלות?

אציין כי כל פעם כאשר הייתי שם שילמתי עבור התיקון, והרכב הושאר אצלם פעמיים יום שלם.

איך עליי להתנהל מולם עכשיו? האם עליי לשלם (שוב) עבור התיקון? או שמא עליי לדרוש אחריות עבור העבודה?

תודה.

פורסם

לא מסתדר לי,

איך המוסך עושה עבודה מעולה, ואתה חוזר אליו עם אותן התקלות ושוב משלם?

אין אחריות של כמה חודשים לפחות על מה שהם עושים?

אולי תפרט, מה התקלה ומה עשו בפעמים הקודמות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא מסתדר לך?

אני אסביר את עצמי, ברגע שמוסך נותן לך שירות מקצועי ואדיב, ואתה קורא ביקורות טובות עליו ברשת, אתה לא מעוניין להכפיש את שמו לשווא, כי אחרי הכל, תמיד מנסים שוב ושוב, אני יכול להניח שתקלות מסויימות יכולות להפתר בצורות שונות ומשונות.

אך בכל זאת, אותי זה אמנם לא אמור לעניין בתור לקוח, לכן שאלתי לעצתכם ודעתכם בנושא, איך עליי להתנהל מולו.

פורסם

לא רשמת כלום, שום פרט, לגבי התקלות.

לכן אי אפשר בוודאות לדעת, האם המוסך עושה עבודה טובה או לא, וגם האם אתה צריך לשלם שוב או לא.

תן פירוט של הנעשה, ללא ציון שם המוסך.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני קצת חושש כי בכל זאת, הוא גולש כאן בפורום, אך אפרט במקצת, הייתה בעיית חשמל ברכב, (בעיה עם חלון נהג, מראות חשמל, ברקסים וכו')

מה נעשה בדיוק? קשה להגיד, לא אוהב לשבת יותר מדי על הראש של בעל המקצוע, אך מהקצת שראיתי, בפעם הראשונה החליף 2 מנורות + בתי מנורה מאחור, סידר את הצמת חשמל (אם כך קוראים לזה) בצד של הנהג, שהייתה אחראית על המראות חשמל, ועוד תקלה במחשב, כל הזמן היו נדלקות לי נורות בלוח שעונים, אמר שביצע עדכון במחשב ונראה שזה שפתר את הבעיה.

בקיצור חזרתי אליו על אותן תקלות (חוץ מהאורות ברקס שרק עכשיו יש לי בעיה איתן שוב) כבר 4 (או 5, לא זוכר כבר) פעמים.(אציין כי פעמיים השארתי את הרכב אצלו יום שלם)

פורסם

אני במקומך הייתי ניגש למוסך אחר שמתמחה בחשמלאות ומכיר טוב את הדגם שלך.

צריך לסדר את הבלגן שיש במערכת החשמל אצלך.

• תוכן חדש...