Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נחום טוב שאתה מחלק ציונים .

חן כותב יפה מאוד רק אם היית קורא בתשומת לב את מה שכתבתי ומה שאחרים כותבים היית מגלה את אותו הדבר.

אני השוויתי לארצות עולם שלישי

תן לנו את כבישי גרמניה עם מהירויות גרמניה תראה שהנהג הישראלי יסתדר.

למה?

במהירות 150-200 אתה לא יכול להרשות לך לטעות ,אתה לא קורא עיתון או אוכל שווארמה בלאפה. אתה עסוק בנהיגה ואך ורק בנהיגה.

במהירות 80-90 בכביש שמתאים ל 150 נדמה לך שאתה עומד ולא נוסע ולכן יש לך זמן לעשות את מה שתיארתי.

בקיצור, יש לך איזה מין חזון דמיוני שאם המהירות תהיה גבוהה יותר בהכרח הנהגים יפחדו להתעסק בדברים אחרים וינהגו טוב יותר. תחשוב שוב.

הנהג הישראלי יסתדר בגרמניה כי הוא יילך עם הזרם, אבל אם הוא יפגין ישראליות ויכופף את החוק...

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נחום

אשאל שאלה פשוטה ואבקש תשובה פשוטה אם אפשר.

מחר מעלה המחוקק את המהירות בכביש 6 ל 150 באיזה מהירות תנהג?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
נחום

אשאל שאלה פשוטה ואבקש תשובה פשוטה אם אפשר.

מחר מעלה המחוקק את המהירות בכביש 6 ל 150 באיזה מהירות תנהג?

אין שום טעם לדון בתשריטים בלתי אפשריים בעליל.

פורסם

מדגים את המקובעות שלך, שאפילו לא יודע לדון בשאלות בהם צריך להניח משהו.

לפחות היית עונה כמו פוליטקאי

אני לא עונה לשאלות היפוטתיות.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אחלה דיון - תמיד טוב שאין קונצנזוס. :-D

ברשותכם, הייתי רוצה להעלות כמה נקודות נוספות שלדעתי צריכות להוות שיקול בקביעת המהירות המותרת:

1. איכות הרכב הממוצעת והתחזוקה בו - נניח שהעלנו את המהירות המותרת ל150 קמ"ש בכביש 6 שהיא ללא ספק מהירות הגיונית לבעלי רכבים חדשים ומטופלים היטב אבל מה עם הנהג הממוצע שנוסע עם צמיגים כמה שיותר זולים ומבצע החלפה ברגע האחרון כשנשאר לצמיג 0.5ממ, מה ההשלכות של התפוצצות צמיג במהירות 110 קמ"ש לעומת 150 קמ"ש? מה לגבי האנשים עם הלאנסר 93 שלהם שבקושי מגיע ל120 אבל בחיים לא יגיע ל150, מה תהיה הדינמיקה ביניהם לבעלי הרכבים החדשים יותר שנוסעים לצידם?

2. יעילות וזיהום אוויר - ידוע שצריכת הדלק האופטימלית מושגת במהירות 90-100 קמ"ש לרוב, האם הרצון לנסוע מהר ולהגיע בזמן קצר יותר ליעד עולה על הרצון לזהם פחות את האוויר ולצרוך פחות דלק?

ולעניין מצלמות המהירות, גם אני חושב שההשפעה של המיזם על כמות תאונות הדרכים תהיה שולית, נחכה ונראה...

פורסם

שאלות יפות תשובות לא מבטיח.

רוב תאונות הדרכים בכביש 6 היום הם בגלל צמיגים זבל . דראווין עובד גם שם.

לנסר יסע בימין , באמצע המקובע , ובשמאלי המהיר

המקום בו יש השפעה חזקה של הירוקים על המימשל היא גרמניה מחד אבל גם יש תעשית רכב מפוארת עם לובי חזק לא פחות מאידך.

הגיעו לפשרה הגויים , הגבלת מהירות אלקטרונית ל 250 קמ"ש בלבד. :shock:

והמדינה לא תכריח אף אחד לנסוע במהירות המקסימאלית מי שרוצה לחסוך בזמן ידהר , ומי שירצה לחסוך בדלק יזחל או יסע בתחבורה ציבורית . דמוקרטיה בפעולה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ברשותכם, הייתי רוצה להעלות כמה נקודות נוספות שלדעתי צריכות להוות שיקול בקביעת המהירות המותרת:

1. איכות הרכב הממוצעת והתחזוקה בו - נניח שהעלנו את המהירות המותרת ל150 קמ"ש בכביש 6 שהיא ללא ספק מהירות הגיונית לבעלי רכבים חדשים ומטופלים היטב אבל מה עם הנהג הממוצע שנוסע עם צמיגים כמה שיותר זולים ומבצע החלפה ברגע האחרון כשנשאר לצמיג 0.5ממ, מה ההשלכות של התפוצצות צמיג במהירות 110 קמ"ש לעומת 150 קמ"ש? מה לגבי האנשים עם הלאנסר 93 שלהם שבקושי מגיע ל120 אבל בחיים לא יגיע ל150, מה תהיה הדינמיקה ביניהם לבעלי הרכבים החדשים יותר שנוסעים לצידם?

2. יעילות וזיהום אוויר - ידוע שצריכת הדלק האופטימלית מושגת במהירות 90-100 קמ"ש לרוב, האם הרצון לנסוע מהר ולהגיע בזמן קצר יותר ליעד עולה על הרצון לזהם פחות את האוויר ולצרוך פחות דלק?

ולעניין מצלמות המהירות, גם אני חושב שההשפעה של המיזם על כמות תאונות הדרכים תהיה שולית, נחכה ונראה...

גם לאנסר 93 מגיע יופי ל-150, אפילו בלי להתאמץ כל כך. הזנחת צמיגים רעה בכל מקרה, אבל זה עניין למדיניות. כל עוד הממשל מעודד יבוא צמיגים סיניים או דאנלופים המיועדים להודו ופקיסטן ולא מפקח, זה גם ימשיך. אגב, התפוצצות צמיד היא מאורע נדיר ביותר בכל קנה מידה סטטיסטי. מסעות ההפחדה שעושים תוך שימוש במושג הזה מוגזמים.

הרצון להגיע מהר למול הרצון לצרוך פחות דלק הוא עניין אישי לחלוטין. מי שירצה לצרוך פחות, יתכבד נא ולא יוציא את אפו מהנתיב הימני ביותר וזאת, כמו שאמרו לפני, תהיה הדינמיקה הנכונה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מדגים את המקובעות שלך, שאפילו לא יודע לדון בשאלות בהם צריך להניח משהו.

לפחות היית עונה כמו פוליטקאי

אני לא עונה לשאלות היפוטתיות.

לפחות אם הייתה סבירות כלשהי, אפילו קטנה, שזה יקרה, אבל זה לא יקרה, ואני מבין למה, ואתה לא, ובדיוק בגלל זה אני תומך בהגבלת המהירות, ואתה לא.

פורסם

בבקשה!

אבל חברינו הטובים שהגיבו פה, מוכנים כבר מחר להעלות את המהירות המותרת ל-200 קמ"ש, אפילו בלי טיפול בנקודות הקריטיות האלה.

פורסם
גם לאנסר 93 מגיע יופי ל-150, אפילו בלי להתאמץ כל כך. הזנחת צמיגים רעה בכל מקרה, אבל זה עניין למדיניות. כל עוד הממשל מעודד יבוא צמיגים סיניים או דאנלופים המיועדים להודו ופקיסטן ולא מפקח, זה גם ימשיך. אגב, התפוצצות צמיד היא מאורע נדיר ביותר בכל קנה מידה סטטיסטי. מסעות ההפחדה שעושים תוך שימוש במושג הזה מוגזמים.

הרצון להגיע מהר למול הרצון לצרוך פחות דלק הוא עניין אישי לחלוטין. מי שירצה לצרוך פחות, יתכבד נא ולא יוציא את אפו מהנתיב הימני ביותר וזאת, כמו שאמרו לפני, תהיה הדינמיקה הנכונה.

אני חושב שקרו תאונות רבות בגלל איבוד שליטה ובדיעבד גם אף אחד לא יודע שזה בעצם הצמיג.

גם אם זה מחזה נדיר, כמו שאתה מתאר, זה מחזה הרסני ביותר, גם לרכב שנוסע ליד רכב שהתפוצץ לו צמיג, ומבחינתי זה מספיק כדי לייחס לכך את החשיבות הראויה.

פורסם

נכון, הרצון להגיע מהר הוא אישי וזכותך להוציא כמה כסף שתרצה על דלק - אבל לא לזה התכוונתי, הזיהום שנגרם כתוצאה מנהיגה לא יעילה משפיע על הכלל ולא רק עליך ומכאן לדעתי מגיעה הלגיטימיות של הממשל לאכוף מהירות "איטית" אך יעילה, ללא קשר לבטיחות.

פורסם

נחום

טוב סידרנו את נושא הצמיגים הורדנו את כל הגרוטאות מהכביש .

אז ננסה מכיוון אחר

באוטבהאן בגרמניה באיזה מהירות תיסע ברכב מתאים בתנאי דרך סבירים במזג אויר נעים וכאשר אתה במצב פיזי תקין.

90, 120 , 150 , 200, 250 קמ"ש

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני חושב שקרו תאונות רבות בגלל איבוד שליטה ובדיעבד גם אף אחד לא יודע שזה בעצם הצמיג.

גם אם זה מחזה נדיר, כמו שאתה מתאר, זה מחזה הרסני ביותר, גם לרכב שנוסע ליד רכב שהתפוצץ לו צמיג, ומבחינתי זה מספיק כדי לייחס לכך את החשיבות הראויה.

הדגש בתגובה שלך הוא על "אני חושב". החשיבה הזאת לא מגובה בכלום פרט להתאמת התזה לפתרון הרצוי. (בדיוק כמו העובדה שלא ענית לישה - האם אתה טרול שאלות מהירות?) אני תוהה, האם יצא לך לחוות התפוצצות צמיג? לחזות באחת? הרי כל דבריך נסמכים על הפרופגנדה בה אתה שטוף ותו לא. אינך מגבה דבריך בדבר פרט לססמאות.

נכון, הרצון להגיע מהר הוא אישי וזכותך להוציא כמה כסף שתרצה על דלק - אבל לא לזה התכוונתי, הזיהום שנגרם כתוצאה מנהיגה לא יעילה משפיע על הכלל ולא רק עליך ומכאן לדעתי מגיעה הלגיטימיות של הממשל לאכוף מהירות "איטית" אך יעילה, ללא קשר לבטיחות.

דבריך היו דברי טעם (אולי) אם היה אפילו סיכוי מזערי שמישהו בממשל חשב על זה. לא חושבים על זה עכשיו ובוודאי לא חשבו על זה עת נקבעה במקורה הגבלת המהירות ההזויה הנוכחית. נוסף לכך, לירוקים נוח לשכוח, בשם קיבעונות שונים ומשונים, שעיקר הזיהום הוא בערים, שם המהירות נמוכה מטבעה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

דבר ידוע בחול כבר הבינו את זה מזמן ובגלל זה אפשר ליסוע 180 חופשי.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם
נחום

טוב סידרנו את נושא הצמיגים הורדנו את כל הגרוטאות מהכביש .

אז ננסה מכיוון אחר

באוטבהאן בגרמניה באיזה מהירות תיסע ברכב מתאים בתנאי דרך סבירים במזג אויר נעים וכאשר אתה במצב פיזי תקין.

90, 120 , 150 , 200, 250 קמ"ש

במצב רגיל בשאנטי... אולי 120.

יכול גם 150-200.

• תוכן חדש...