Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב שיהיה בתקציב של 30-40 אלף ש''ח משנת 2004 ומעלה.

הדרישות מהרכב הם קודם כל צריכת דלק טובה ואמינות, עדיף גם זול יחסית בעלויות הטיפולים (ואם יקר אז לפחות שיהיה נדיר).

חשבתי על פולו (אוטומט) או אולי אפילו גולף, טויוטה יאריס (לא רובוטית) והונדה סיוויק - קטגוריות שונות אבל נראה לי שהן מתאימות לדרישות.

אשמח לכל תגובה, דעה, חוות דעת או המלצה על רכב אחר.

תודה רבה לכולם!

פורסם
שלום לכולם

אני מחפש רכב שיהיה בתקציב של 30-40 אלף ש''ח משנת 2004 ומעלה.

הדרישות מהרכב הם קודם כל צריכת דלק טובה ואמינות, עדיף גם זול יחסית בעלויות הטיפולים (ואם יקר אז לפחות שיהיה נדיר).

חשבתי על פולו (אוטומט) או אולי אפילו גולף, טויוטה יאריס (לא רובוטית) והונדה סיוויק - קטגוריות שונות אבל נראה לי שהן מתאימות לדרישות.

אשמח לכל תגובה, דעה, חוות דעת או המלצה על רכב אחר.

תודה רבה לכולם!

תיסגר קודם כל באיזור קטגוריה אתה מעוניין, משפחתית(הונדה סיוויק), או סופר מיני\מיני, והאם אתה מוכן לגיר ידני.

פולו וגולף אוטומטיות לא ממש חסכוניות בדלק.

פורסם

הקטגוריה לא משנה לי, אם הרכב בטווח המחירים ועומד בדרישות הוא מתאים :)

סתם כדגומא אם הסיויק דומה בדרישות שלי לפולו אך בשנתון נמוך יותר אולם יותר "מפנקת" - אני עדיין אשקול אותה בחיוב.

העדיפות היא לאוטומט.

לגבי צריכת דלק של פולו - ע"פ KML הבנתי שהיא מעולה

תודה

פורסם
הקטגוריה לא משנה לי, אם הרכב בטווח המחירים ועומד בדרישות הוא מתאים :)

סתם כדגומא אם הסיויק דומה בדרישות שלי לפולו אך בשנתון נמוך יותר אולם יותר "מפנקת" - אני עדיין אשקול אותה בחיוב.

העדיפות היא לאוטומט.

לגבי צריכת דלק של פולו - ע"פ KML הבנתי שהיא מעולה

תודה

מה מעולה ב 1/13 בפולו? שלא לדבר על הטיפולים המאוד לא זולים של פולו(הדרישה המשנית שלך).

בסכום של 40K תוכל למצא אוטומטיות מוצלחות וחסכוניות יותר מהפולו, לדוגמא סיריון, פונטו ספייס, ויאריס.

פורסם

בסביבות ה-40 אלף ש"ח ניתן למצוא כיום סוזוקי אלטו משומשת, שנה עד שנה וחצי על הכביש. מכונית קטנה, אמינה (עדיין באחריות), חסכונית בדלק וזולה לאחזקה. יש גם גרסה ידנית וגם אוטומטית, כמובן שהאוטומטית מעט יקרה יותר.

פורסם
בסביבות ה-40 אלף ש"ח ניתן למצוא כיום סוזוקי אלטו משומשת, שנה עד שנה וחצי על הכביש. מכונית קטנה, אמינה (עדיין באחריות), חסכונית בדלק וזולה לאחזקה. יש גם גרסה ידנית וגם אוטומטית, כמובן שהאוטומטית מעט יקרה יותר.

קודם כל תודה לשניכם,

את האלטו אני פוסל בגלל החוסר נוחות והדלות של הרכב (אני גם בספק גדול לגבי אמינות רכב שמיוצר בהודו) והמנוע חלש לעליות של חיפה.

גם עם 2 רכבי פיאט היו לי בעיות אמינות קשות - ולכן אני מתרחק מהן כמו מהצרפתיות (עניין של ניסיון מר)

יאריס היא בהחלט אחת האופציות, בהנחה שאמצא אחת בתקציב (פרט לתיבה הרובוטית הארורה של טויוטה)

סיריון יכולה להיות אופציה - למישהו יש נסיון איתה לעומת הפולו\אבאו\יאריס?

תודה רבה

פורסם

חברים, אני עדיין בדילמה קשה ואשמח לעוד קצת עזרה

בכל מקרה ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ההונדה סיויק (כנראה שאצטרך לרדת שנתון) לפולו (היקרה בטיפולים)

לא מצאתי שום רכב אחר להוסיף לרשימה

• תוכן חדש...