Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני רוצה לרכוש 4 מיסבים חדשים,של SKF,בשביל גיר של פיג'ו 205 1400 TU.

המיסבים המקוריים הם SKF,הבנתי שיש להם פה כמה סניפים בארץ באיזור המרכז,בתל אביב? או אולי באיזור ראשון לציון?

מישהו יודע יותר פרטים?

תודה!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

זה באזור צ'לנוב בדרום תל אביב.... אני לא זוכר את הרחוב המדוייק, אבל אני מאמין שאם תגיע לאזור כולם ידעו להגיד לך..

פורסם

משה שטרן ושות'

על פי הכרותי האישית ועל פי מה שהם מפרסמים, דווקא הם היבואנים והנציגים הרשמיים בארץ של SKF.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בית עסק ותיק מאוד עם המון שנות ותק ונסיון שלא ניתן למצוא בקלות בימים אלה.

הייתי שולח אותך למסור ד"ש לאלי (הבעלים) רק אחרי שהפכתי לו מיני אחת ואחרי שנתתי בראש לשניה שלו, לא בטוח שתתקבל בזרועות פתוחות! :lol: (האיש חובב מיני ויש לו 1275GT עם מכלולים של קופר 1275Sכולל מיכל הדלק הכפול!!!)

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...