Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בשבועיים האחרונים התלבטתי ברכישת סופר מיני ידנית חדשה

בדקתי את כולן ולקו הסיום הגיע הפיאסטה הידנית .

ערכתי נסיעת מבחן בקליאו והבנתי שעברו המון שנים מאז שנהגתי ברכב ידני ופתאום הקטגוריה הזו נראת לי לא מתאימה.

ביום רביעי האחרון ניגשתי לכלמוביל טרייד כיון שגם אחי הקטן מחפש רכב לקניה על מנת לעזור לו בחיפוש אחר הרכב וממש לפני שעזבנו את המקום ובין כל היו דאי I30 האקסנט וכו פתאום ראיתי קיה סיד כסופה שנראת נהדר .

הנתונים: סיד 2009 יד ראשונה פרטית 35000 קמ הדגם המאובזר עם בקרת אקלים , הגה מצופה עור , USB , חיישני רוורס ,מגנזיום, כמובן כל מפרט הבטיחות , מחשב דרך ועוד. הפנים של הרכב נראה כאילו הרגע יצא מהסוכנות iמבחוץ שריטה קטנה בפגוש קידמי ועוד כמה קטנות בדלת . לקחתי את הרכב לנסיעת מבחן וממש נהניתי . נכון הייתה לי I30 בעבר כרכב ליסינג אבל הסיד הרגישה מעט יותר נוקשה אבל נוחה וכיפית יותר לנהיגה.אה רגע ואחריות יצרן מורחבת עד 2016

לטענת כלמוביל בבדיקה שביצעו הרכב נקי ללא פגיעות שילדה אבל כן בוצעו תיקוני פח וצבע באחת הדלתות. סיכמנו על מחיר ושילמתי 2000 שח לשריין עבורי את הרכב עד שאקח אותה לבדיקה בתחילת השבוע .

אז נכון היא לא תהיה חסכונית בדלק כמו ידנית חדשה אבל למישהו שלא קורע את הארץ בנסיעות הפער הזה לא משמעותי אז עוד אלף שח לדלק לכאן או לכאן בחישוב שנתי לא יהרוג אותי ועבור מכונית מרווחת יותר ואוטומטית אני מוכן לשלם קצת יותר .

כאן עולות כמה שאלות

פורסם

מצטער על האורך . האם מישהו מכיר או רכש דרך כלמוביל טרייד והאם אפשר לסמוך עליהם והם אמינים? מה בנוגע לקיה סיד ? אמינות? צריכת דלק? עלויות טיפולים?

כמו כן שמתי לב שבשנתיים שלוש האחרונות מחירי המחירון של קיה בכלל השתפרו וגם התדמית בעיני הציבור השתנתה האם רכישת הסיד בסטטוס הנוכחי של קיה בשוק המקומי תתרום לשמירת ערך טובה יותר ?

או שעדיף לרכוש I30 עם קם יותר גבוה באותו הסכום או אולי מאזדה 3 או אפילו 2 או שבכלל כדאי לי לחזור לרעיון המקורי ולרכוש פיאסטה ידנית חדשה , נו אתם יודעים רכב חדש אחריות יצרן וכו?

לדעתי הסיד הספציפית הזו כחבילה היא חביבה טובה ונראית לפחות כרגע כעסקה טובה .

שכחתי להוסיף שהטטנוס של הסיד מסתיים בתחילת מאי אבל סגרתי עם כלמוביל שהרכישה תתבצע בתנאי שהם מעבירים את הסד טסט וכמובן משלמים גם את אגרת הטסט.

תודה לכולם על העזרה .

פורסם

למה זה דחוף? כלמוביל עובדים בשבת?

כלמוביל טרייד אמינים, אבל כמו כל מגרש שמתעסק בסחר עם רכבים צריך לבדוק היטב שמה שהם אומרים לך באמת נכון. אל תשכח, הם לא באמת מכירים את הרכב ולא החזיקו בו בשלוש השנים עד כה.

אחריות היצרן שיש לך על הסיד אינה אחריות מורחבת אלא אחריות מצומצמת שכוללת רק את המנוע והגיר.

אמינות וצריכת דלק של קיה סיד דומות מאוד לאלו שהכרת ב-i30 שהייתה לך. אל תשכח, בבסיס מדובר בכמעט אותו הרכב.

הסיד היא מכונית טובה ועסקה משתלמת בשוק המשומשות באופן כללי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה תודה רבה

לא הם לא פתוחים היום ורציתי לקרוא דעותיכם לפני לקיחת הרכב לבדיקה מחר

בבדיקה אקבל תמונה על מה שעבר על הרכב אני מקווה

אגב הם מקובל להתקשר ליבואן ולבדוק היסטוריית טיפולים של הרכב ?

פורסם

הסיד היא מכונית טובה בדיוק כמו תאומתה שהכרת.

מרבית הרכבים בכלמוביל לא עוברים השבחה ולכן לי היה קשה למצוא שם רכב נקי כשחיפשתי רכב.

גם הרכבים שכן עברו השבחה היו עם הבדלי צבעים ונזילות של צבע, ממש כאילו נצבעו ע״י חובבנים.

שים לב בדיוק מה צבעו ולמה?

לא ציינת מחיר עיסקה מול מחיר מחירון, הסיד אינה סחירה ולכן נהוג להוריד הרבה ממחיר המחירון.

הם קונים את הרכבים במחיר נמוך ועוד מקבלים עמלה מהיבואן (השם מטעה, הם לא שייכים באופן מוחלט לכלמוביל).

לכן, יש להם הרבה ״בשר״ אז אל תתבייש להתמקח.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

תודה על התגובה

התקשרתי הבוקר לקיה על מנת לנסות לברר הסטוריית טיפולים של הרכב.

במוסך הסבירה לי שהיא יכולה חתת פרטים אלו אך ורק לבעל הרכב.

הסברתי לה שהרכב נמצא בכולמוביל טרייד אז היא אמרה שאין לה פתרון עבורי .

ניסיתי להתקשר לכלמוביל טרייד ולבדוק איתם אפשרות שהם יוציאו עבורי את הסטוריית הטיפולים השארתי את הפרטים שלי על מנת שנציג המכירות יחזור אליי וזה טרם קרה .

מחיר המחירון עפי לןי יצחק הוא 78900 לאחר שקלול .

סגרתי איתם על מחיר של 72 כולל טסט חדש לשנה .

פורסם

אז ככה.

הצלחתי דרך מישהו שמכיר מישהו לברר היסטוררית טיפולים של הרכב בקיה .

הרכב עבר 2 טיפולים עד היום פעם אחת ב 13000 ק"מ ובפע השניה ב 25000 ק"מ (כל 15K או שנה המוקדם מבניהם) מה שאומר שהרכב כרגע עם 35000 קמ ועברה בערך שנה מהטיפול האחרון כך שצריך לבצע טיפול. לדברי המוסך לא בוצעו דברים נוספים ברכב פרט לשני הטיפולים ולכן הרכב מכוסה עדיין באחריות למנוע וגיר +צריות עד ל 2016 כמובן כל עוד יבוצעו הטיפולים במוסכי קיה.

מה שנותר זה לגשת לבדיקה מחר בבוקר.עושה רוש/ם שהרכב טופל כמו שצריך ...אני מקווה לפחות

מישהו יכול להמליץ על מכון בדיקה אמין באיזור תל אביב -רמת גן-גבעתיים -חולון וכו שזרועותיה הארוכות של כולמוביל טרייד לא מושכות שם בחוטים?

המון תודה

פורסם

שלום

רגע לפני לקחת רכב לבדיקה וסגירה היום לאחר הבדיקה

סיד 2009 יד 1 פרטית,35000 קמ,טופלה במוסך מורשה טיפולים בלבד ,הדגם המאובזר.ללא תאונות.

מחיר מחירון 78900 לפי לוי יצחק

מחיר מכירה שנסגר 72000 כולל טסט לשנה.

אשמח לשמוע המלצות בעד או נגד,אמינות, עלויות טיפולים, וכו.

הסחירות לא משהו את זה אני יודע

המון תודה

פורסם

עד לפה הכל נשמע מצויין, זה בדיוק מה שהיית רוצה למצוא בהיסטוריית טיפולים של רכב כזה.

אם אתה מאזור חולון גש אל המעבדה לרכב. מכון בדיקה קטן ומקצועי. אם תגיד שהגעת דרך הפורום תקבל גם 100 ש"ח הנחה, שזה תמיד נחמד.

חוץ מזה - לך על זה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה תודה רבה

אני אגש למכון בדיקה שהמלצת עליו.

ואדגיש שהגעתי דרך הפורום.

המון תודה על העזרה .אעדכן בתוצאות הבדיקה במהלך היום.

פורסם

ראשית, מכונית מצוינת! תתחדש!!

לא בטוח שעדיין רלבנטי, אבל הייתי דורש מכלמוביל - בנוסף לרישוי - לבצע טיפול תקופתי על חשבונם.

בהצלחה!

פורסם

טוב

אז בבוקר בהמלצתו של צביקה לקחתי את הסיד המתוקה למעבדה בחולון לבדיקת רכב .השירות שם מצויין והבוחנים נחמדים ועונים על שאלות בסבלנות וגם קיבלתי הנחה.

הבוחן אמר שהרכב במצב מכני מעולה אבל....הרכב עבר תאונה בצד ימין והוחלפה הדלת וגם העמוד נפגע מעט.הראה לי את התיקון שעשו ואמר לי הרכב במצב מכני מעולה אם לא תקבל הורדה גדולה במחיר אל תיקח אותו .הוא גם אמר שזה לא ממש שילדה אך פגיעה בעלת משמעות גבוהה.

התבאסתי ממש כי הסיד מצאה חן בעיני מאוד וגם מאוד אהבתי את איך שהיא נוסעת.

לזרתי לכלמוביל טרייד והם התנצלו אמרו שלא ידעו שהפגיעה כזו והחזירו לי את התשלום על הבדיקה.

לחלופין ניסו להציע לי שם I30 פרימיום 2008 במחיר של הסיד והבטיחו שמדובר ברכב נקי ושהם ישלמו על הבדיקה היכן שאבחר וכו...

לי כבר ירד מהם כי הרגשתי שהם לא אמינים אז סרבתי וביקשתי את כספי בחזרה (2000 שח על חישבון הרכב+450 על הבדיקה)

עכשיו צריך לחזור לחיפושים או לרכישת קטנה חדשה ידנית .

פורסם

נכון שזה מבאס, אבל לפחות עשית את הבדיקות הנדרשות ולא גילית את הבעיה לאחר מעשה.

לא ברור לי מדוע כלמוביל הפכו בעייניך לא אמינים בגלל הסיפור, הרי אתה עצמך כתבת שהם התנצלו ויחזירו לך את עלות הבדיקה, תאמין לי שבארצנו זה לא דבר של מה בכך. בסה"כ לא מדובר ברכב שהיה אצלם מעת הרכישה שלו, הם ציינו תיקון בדלת, ייתכן שבאמת לא הייתה ידועה להם מהות התיקון.

כיום - VOLVO S-80 T-5 מודל 2011

בעבר - VOLVO S-60 T-5 מודל 2003

בעבר - SEAT LEON 1800 אוטו' מודל 2002

פורסם
נכון שזה מבאס, אבל לפחות עשית את הבדיקות הנדרשות ולא גילית את הבעיה לאחר מעשה.

לא ברור לי מדוע כלמוביל הפכו בעייניך לא אמינים בגלל הסיפור, הרי אתה עצמך כתבת שהם התנצלו ויחזירו לך את עלות הבדיקה, תאמין לי שבארצנו זה לא דבר של מה בכך. בסה"כ לא מדובר ברכב שהיה אצלם מעת הרכישה שלו, הם ציינו תיקון בדלת, ייתכן שבאמת לא הייתה ידועה להם מהות התיקון.

+1. מסכים אתך לחלוטין! בעיניי ההתנהלות הזו הינה תעודת כבוד לכלמוביל! לא רק שהתנצלו והשיבו את עלות הבדיקה, גם הציעו לך יונדאי I30 פרימיום (שלמיטב ידיעתי מוסיפה גג שמש לאיבזור העשיר ממילא של הסיד), ששוויה גבוה מהקיה, באותו מחיר!

שאפו.

• תוכן חדש...