Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בייקי

LotusElise
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מרגיז אותי שאני צריך לחכות לגיל 16 בשביל לרכב והוא כבר רוכב בסבבה שלו לא שאני מאמין שהוא רוכב בכביש אבל זה גם משהו

פורסם
זה מרגיז אותי שאני צריך לחכות לגיל 16 בשביל לרכב והוא כבר רוכב בסבבה שלו לא שאני מאמין שהוא רוכב בכביש אבל זה גם משהו

הכלי שעליו אתה רואה את בייקי נוסע הוא לא על דלק אלא על מצברים (לא כאלה כמו של טויס אר אס) לי בעצמי יש שתי כליום מהסגנון (חשמליים)

פורסם

ראוי לציין שמגיעים למפגש הזה אופנועים מעניינים (ולא אספנות)

ואני לא מדבר על ה-R6ים, אלא גם על TL1000s וגם DUCATI supersport 900 וכו'

כולם מצ'ופרי קארבון ונאים למראה.

(אהה כן, גם באנדיט1200 היה שם...איכסה :p )

הם מצולמים אצלי...חבל שהתמונות גדולות מידי (פרט לזאת:)

ducati.JPG

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
איך אתם עושים שרואים את התמונות בגודל מלא ולא בחלון קטן ?

אני מעלה את התמונות שלי מי האלבום שלי בpic אז במקום לקחת את הקישור שהתמונה בקטן אני לוחץ עלייה(שאני עדיין בפיק) זה מגדיל לי את התמונה קליק ימיני לוקח קישור שם בהודעה מקיף את זה בכחול לוחץ img (זה נימצא מיתחת לנושא) לוחץ שלח והינה תמונה גדולה :wink:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

את אחד בכלים שלי אפשר לראות בתמונת הפרטים שלי מצד ימין.

הוא יחסית גדול כדיי לקרוא לו קורקינט וגם לא מזכיר במראה שלו קורקינט הוא פחות או יותר בגודל של קטנוע.

הכלי השני שלי למעלה במחסן ואין לי כוח להוריד אותו אב הוא יחסית דומה לשלך. :D

פורסם
הנה הקטנתי עוד תמונה

אין לי כוח יותר

פטנט בשבילך גרשון.

אם יש לך Outlook Express 6 - OE6 אז תוכל בקלות לעשות את זה.

פשוט סמן את התמונות בחלון הסייר או "המחשב שלי", הקש כפתור ימני על אחת מהן ושלח אותן לעצמך.

תוכנת הדואר, OE6 תשאל אותך אם אתה רוצה להקטין את התמונות בשביל לשלוח אותן מהר יותר או להשאיר אותן בגודל המקורי.

תסמן להקטין ושלח.

בתוך התיקייה של ההודעות שנשלחו תוכל למצוא את ההודעה ולשמור את התמונות ולהעלות אותן בקלות.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

הכלי שעליו אתה רואה את בייקי נוסע הוא לא על דלק אלא על מצברים (לא כאלה כמו של טויס אר אס) לי בעצמי יש שתי כליום מהסגנון (חשמליים)

אולי זה לא על דלק אבל בתוכנית אמרו שהוא רוכב על 50 סמ"ק וגם הראו תמונות גם זה לא על דלק??

פורסם

אולי זה לא על דלק אבל בתוכנית אמרו שהוא רוכב על 50 סמ"ק וגם הראו תמונות גם זה לא על דלק??

על מה שאתה מדבר זה האופנוע שטח שראו שם.

וזה כן על דלק, בקיצור זה מיניבייק(י).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...