Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5204 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מצטער על החפירות, יש למישהו מושג האם זה באותו הגודל?מכיוון שאני רוצה להזמין מסגרת כרום מאיביי ורוצה לדעת האם זה באותו גודל שלא יילך הכסף והזמן ומשלוחים סתם. תודה רבה!

פורסם

בארץ אפשר ליקנות מסגרת ממתכת ב100ש"ח או ב50ש"ח פלסטיק. בשני המקרים בצבע ניקל. הגודל אמור להיות סטנדרטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מה שיש לי היום זה "סטייל" אוטו דיפו ולמען האמת, החזיק לי לא רע כמה חודשים אבל זהו, כבר רואים שזה איבד את "הברק" המפוברק שהיה לו, בטח כי זה באיכות ירודה מאוד וסתם פלסטיק דמוי ניקל, מה גם שהרכב בצבע כסוף, אז כמעט עכשיו הלוחית מאחורה נבלעת(המסגרת). בקיצור, לא יפה.

הייתי רוצה לדעת מאיפה אפשר להשיג מסגרות כמו של מוניות, שרואים שהכסף זה ממש כמו מתכת אמיתית.

פורסם

כמו שרשמתי, סטייל אוטודיפו מפלסטיק 50₪. מסגרת מתכת ב100₪. המחיר לזוג ולא כמו אוטודיפו יחידה בודדת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אם אתה מכיר מקומות שמוכרים מסגרות ממתכת במיוחד, אשמח שתפנה אותי למשהו (בפרטי), למען האמת נזכרתי שגם המסגרת מקדימה נקרעה מבפנים טיפה בגלל חתולים או משהו, בקיצור צריך להחליף!.

פורסם

יש חנות חלקי חילוף בעפולה והם מוכרים מסגרות ממתכת. מאיפה אתה בארץ?

פורסם

איזור חדרה, יש לך מושג האם הם עושים משלוחים?

בפעם האחרונה שהתקשרתי למישהו כדי להזמין ולעשות משלוח וילון לרכב, זילזל וצחק בטלפון, לא משנה איזה שם "טוב" יש לו בארץ.

וזה כאלה, נכון ?

http://www.ebay.com/itm/2-X-CHROME-CAR-NUMBER-PLATE-HOLDERS-SURROUNDS-FRAMES-/120636801222?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c168380c6#rpdId

http://www.ebay.com/itm/2x-Chrome-Car-Number-Plate-Holders-Frames-Surrounds-ARi-/290475550472?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43a1b12708

פורסם

בקישור הראשון יש מידות - APPROXIMATE MEASUREMENTS: LENGTH = 53.5CM, HEIGHT = 14CM, DEPTH = 1

תרגום: אורך - 53.5 ס"מ, גובה - 14 ס"מ, עומק (כנראה החריץ ללוחית)- 1 ס"מ.

נשאר לך רק למדוד אם זה מתאים ללוחית שלך או לא.

עריכה: מדדתי, אלו המידות החיצוניות של לוחית המספר של הרכב שלי.

• תוכן חדש...