Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

קניתי לפני איזה שבוע את הפאג'רו הקצר הדגם החדש, 2008, הכל טוב ויפה רק דבר אחד,

ראיתי בספר רכב שאפשר לקפל את המושב האחורי לגמרי ולהפוך אותו כאילו לקדימה וככה אני מקבל משטח ענק להעמסת דברים,

אני לא צריך את זה אבל ככה סתם אתמול הלכתי לנסות ולקפל את המושב מאחורה והוא מחולק ל 2, כסא אחד קטן ו2 כסאות בחתיכה אחת,

אז המושב הקטן של 1 הוא מתקפל ללא שום בעיה, אבל המושב הגדול יותר הגב שלו מתהפך לקדימה אבל אחרכך אי אפשר להמשיך ולהפוך את המושב עוד הפעם קדימה כדי לקבל כיפול שלם של המושב,

כאילו הגב מתקפל אבל התחתית של המושב לא מתרוממת מהרצפה וכאילו היא תקועה או שהשתחרר משהוא בלחצן של הקיפול,

אז מה דעתכם יכול להיות?

ומה יש לבדוק ואיך אפשר לשחרר את זה?

ועוד משהו חברים,

ראיתי שכתוב שאם אני רוצה לגרור עגלה אז חובה לשלב את ההילוך ל 4H יעני הנעה 4X4,

השאלה היא למה צריך את זה בכביש?

ואם אני לא משלב ל 4H ונשאר עם 2H וגורר עגלה מה יכול להיות?

ואם אני משלב ל 4H אני יכול לנסוע במהירות חופשי בכביש? לעבור את ה 100 קמ"ש?

כי בהוראות כתוב שאפשר לשלב את ההילוך תוך כדי נסיעה עד 100 קמ"ש , השאלה אם אני משלב אותו לפני 100 קמ"ש, אני יכול אז להמשיך ועבור את ה 100 בלי גרימת נזק?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יוסי שלום

בחיפוש באתר אחרי בעייה דומה למה שתיארת כי גם אצלי יש בדיוק את אותה הבעיה את הכסא הבודד אין בעייה לקפל אבל את הזוג מתקפלת רק המשענת ולא מתרומם מהרצפה . הבנתי שמצאת פיתרון .אשמח אם תשתף אותי בפיתרון הבעיה

תודה

שלומי

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כן שלומי,

הפתרון הוא שברגע שתה מרים את הידית הזו בגב של המושב הכפול ואתה מקפל את הגב שלו אז מיד ברגע שהוא יורד ונוגע ברצפת המושב אז תרמים אותו במהירות כאילו תהפוך את הכיסא קדימה עוד הפעם במהירות, אם תעצור אז הכיסא לא יתרומם מהרצפה,

בקיצור אתה צריך לעשות את זה מהר והוא יתהפך בקלות, יש לו קצת משקל.

פורסם

לגבי קיפול המושב בהתחלה צריך להוריד במהירות את גב המושב עד שהוא נוגע במושב עצמו ואז שומעים את השיחרור של המנעול ולבסוף מרימים את המושב כולו, לגבי שילוב 4x4 בחורף חובה לשלב אותו קבוע כי הפגרו מחבב זריקות תחת בסיבובים בדרך כלל בזינוק מהמקום, מבחינת המהירות אין בעיה אתה יכול לנסוע רגיל עם 4h, בלנדקרוזר לדוגמא 4h משולב קבוע

פורסם

תשמע בחורף לא צריך תמיד לשלב 4H כי הוא לא זורק תחת בכל סיבוב, אבל לפעמים כן מרגישים שהוא מפרפר מאחורה או בכיכר הוא נותן קצת מאחורה אבל אם אתה נוהג בזהירות ויודע איך להתנהג עם הרכב הזה אז אתה יכול לנסוע תמיד ב 2H בראש שקט,

• תוכן חדש...