Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שובו של הוייפר - DODGE VIPER SRT GTS 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 105
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

החזית דומה מאוד, לא רק הפנסים אלא גם גריל בתוך פגוש ניראה בול אותו דבר. הוייפר ניראית קצת כמו דגם ספורטיבי של לנטרה. :-P

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תנו לי וייפר אחת כזאת, ותגידו לי עד מחר שהיא יונדאי. מעניין לי את התחת.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הבנתי שכנראה תגיע דוגמא אחת לסוכנות בארץ. כרגע אין לי ממש אסמכתא, אבל אני מאוד מקווה

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

עם כל הכבוד ויש כבוד איך יונדאי וויפר נמצאים באוטו פוסט

ועכשיו ברצינות האוטו הזה = פורנו פורנו פורנו

פורסם

גם אני אהבתי מאוד את העיצוב אך יש משהו שמציק לי מעוד בעין! עיצוב איטלקי אך הגימור עדיין אמריקאי מרושל!

תראו את החיבור בין הפגוש לכנף - המרווח מזכיר רכב ליסינג שניסו להבריגו לו בחזרה (בהמון ברגים) את הפגוש לאחר תאונה!

viper.JPG

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
עם כל הכבוד ויש כבוד איך יונדאי וויפר נמצאים באוטו פוסט

כי מי שקונה מעבר לים וייפר, כאן קונה יונדאי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כי מי שקונה מעבר לים וייפר, כאן קונה יונדאי.

ולמי שלא הבין, הכוונה באותו סכום. נכון? :lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
ולמי שלא הבין, הכוונה באותו סכום. נכון? :lol:

בשביל מה ללכת רחוק, בוא ניקח לדוגמא את הדודג' צ'לנג'ר בגירסא הפשוטה שלו, מחיר התחלתי עומד על 25000$ בוא נגיד X4 זה 100000 ש"ח, מה אתה קונה בארץ ב100000 ש"ח חדש מיבואן? טויוטה יאריס במקרה הטוב? פה אתה מקבל רכב שרירי בעל 470 כ"ס... וזו עוד דוגמא קטנה.

91640657.jpg

20832685.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

מה שמדהים שעבור נפח מנוע גדול יותר תוספת מחיר קטנה יחסית. למשל מוסטאנג GT לאומת V6.

פורסם
אז מה יכלתי לקנות ב-135K ש"ח שם? יאמ יאמ... :lol:

ואני, ב156K...? שזה 39000$.

בא לי לבכות...

89297709.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

• תוכן חדש...