Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית חדשה עד 130K. המלצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הייתי ממליץ שתעשה נסיעת מבחן על שני הרכבים ותחליט.

לא נהגתי על האסטרה אני יכול רק להעיד על הפוקוס, היא לא מטוס כמו GTI מצד שני יש לה דיי והותר כח יחסית לרכבים בקבוצתה.

פורסם
האסטרה והפוקוס בדגמי ה- 1.6 לא נמרצות מספיק לטעמי, וההמלצה לסטיישן היא סתמית.

אם אפשר - אולי כדאי לחכות לסיד ול- I30.

אגב, למה לא שוב הייבריד?

לדעתי גם הפוקוס 2 ליטר נכנסת לתקציב (170 כ"ס -זה כבר די נמרץ:-))

חדש פה :shock:

פורסם

מאוד מומלץ רכב סקודה אוקטביה 1.2 TSI בין 121000-129000 תלוי ברמת האיבזור , הרכב מרווח עם תא מטען ענק,

והכי חשוב שהוא נמרץ ומאוד חסכוני בדלק, ולמי שמבין המנוע TSI עם הגיר DSG זה שילוב מאוד מוצלח ברכבי קבוצת פולקסווגן.

שווה לך לעשות נסיעת מבחן בכל מקרה ואז תוכל להחליט.

פורסם

ב"אוטו" עשו מין מבחן משולש כזה, פוקוס נגד I35 נגד אוקטביה.

הם בחנו שם את הגרסה הכי פחות מאובזרת (טרנד) ועדיין הפוקוס ניצחה כי החבילה כוללת היא פשוט טובה יותר.

בסכום של עד 130K לדעתי זאת המשפחתית הכי טובה שנמצאת פה כרגע.

V5

פורסם

הפוקוס נצחה רק כי מי שנהג בה כנראה לא באמת מתנייד עם 2 ילדים...

מצד שני - אם לא צריך מרחב, אז היא באמת מודרנית יותר מהאוקטביה, וגם קיבלה ציון ריסוק טוב יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לפי הדרישות שלך, הקורולה תתן לך שקט נפשי ופיזי, בעיקר אם רוב הנסיעות בעיר. קצת יותר כסף - סיוויק 5 דלתות.

האסטרה מחוספסת (גיר ומנוע), פוקוס גיר בעייתי בעיר, אוקטביה גיר בעייתי אחריות קצרה, ושמירת ערך גרועה.

I35 נשמעת טוב, אבל כחבילה הקורולה עדיפה, למרות נחיתות קלה בתחום הביצועים והאיבזור.

פורסם

קודם כל, אתחיל ואומר שאני בחרתי באוקטביה.

אני עשיתי סקר שוק מקיף, נסיעות מבחן וכו' וכו' - בסופו של דבר היא הכי התאימה לי.

האוקטביה הציגה איכות חומרים טובה מאוד, רכב מאוד נעים ונוח לישיבה, גדול, מנועים מתקדמים.

החסרונות שלה לדעתי הם:

1. מלאי בעיייתי. לא תמיד יש במלאי ובטח שלא תמיד יש אתה הצבעים/רמת גימור/מנועים שאתה רוצה.

2. מיושנת - נכון, אבל אף אחת מהחדשות לא מרגישה יותר טוב ממנה, אז אתה יודע...

3. 4 כוכבים במבחני ריסוק - החסרון הכי גדול שלה.

המתחרות:

1. סיוויק - תמחור הזוי והדגם החדש מרגיש זול מאוד.

2. קורולה - גם לא חדשה, גרסאת האוריס עם הסאנרוף והריפודים הבהירים מאוד קרצה לי, אבל היא הרגישה לי בנויה פחות טוב.

3. I35 - רכב יפה מאוד, מאוד משכנע, גם כאן בעיית מלאי, המנוע לא בר השווה למנועי ה-TSI וגם איכות החומרים הרגישה לי מעט זולה יותר מה-VAGיות - אבל עדיפה מהסיויק ללא ספק. לדעתי בסעיף שמירת הערך היא תפגע בגלל כל יוצאות הליסינג.

4. גולף - תמיד בחירה טובה. שומרת על ערכה, נוחה, נעימה, מנועי TSI+ גיר DSG מצויינים.

5. ניסאן ג'וק - טוויסט חמוד למשפחתית, קטנה יותר ממשפחתית אבל נראית גדולה יותר, מאוד כיפית לנהיגה בעיר, אני מאוד נהנתי מהרכב - אבל דבר אחד פסל אותה אצלי וזה המושב שהיה לי אישית מאוד לא נוח, אחרת הייתי הולך עליה :oops:

היום אם הייתי צריך לחזור על הרכישה, אז סביר להניח שהייתי לוקח את הכסף שלי וקונה לי מיני ONE.

אבל אחרת כנראה שהייתי חוזר על האוקטביה, שהיא לא מושלמת כאמור, אבל גם עכשיו שהיא אחת מהוותיקות לדעתי עדיין נותנת פייט הוגן לכל האחרות.

פורסם

האם הטיפולים של רכבי אופל יקרים? האם הם מאבדים הרבה מהמחירון יחסית לשאר הרכבים או שדי שומרים עליו?

אם אני משווה את הונדה היבריד שיש לי כרגע לעומת טויוטה קורולה, אז יש הבדל גדול בערך הכספי של הטיפולים. הונדה יקרה יותר בערך פי 1.5.

פורסם
זה לא GTI זה נכון, אבל לא חסר להן כח, יחסית לרכב 1.6 ממוצע

זה לא שההיברידית של הונדה היא חורכת אספלט או משהו כזה, אני מאוד מרוצה מהפוקוס שלי, ואחרי הI30CW שהייתה לי לא הייתי חוזר ליונדאי גם אם היו משלמים לי, הבדל של שמים וארץ

אגב לפותח השרשור אם אתה גבוה (מעל 1.75) וחושב ברצינות על הקוריאניות כדאי שתבדוק שהראש שלך לא נתקע בגג לפני שאתה קונה

:)

אהבתי. אני 1.77 ומעולם לא החשבתי את עצמי לגבוה... במיוחד במשפחה שבה אני הכי נמוך וכל השאר הם 1.80-2.00...

מצידי תכתוב הודעות כאלו כל יום. אפילו בפרטי...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
האם הטיפולים של רכבי אופל יקרים? האם הם מאבדים הרבה מהמחירון יחסית לשאר הרכבים או שדי שומרים עליו?

אם אני משווה את הונדה היבריד שיש לי כרגע לעומת טויוטה קורולה, אז יש הבדל גדול בערך הכספי של הטיפולים. הונדה יקרה יותר בערך פי 1.5.

משיחה עם לקוח שלי שהוא בעלים של מוסך אופל בחיפה, אין בעיות עם האסטרה והיא זולה מבחינת הטיפולים

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תראה, בקשר למחירון זה בעיה, פעם אופל היה נחשב מותג בעייתי מבחינת שוק היד שנייה, הייתה לו אוכלוסיית יעד מסויימת (שלובשת סנדלים עם גרביים, לא חשוב שמות :lol: ).

היום אופל במקום אחר - אבל לא יודע עד כמה זה עדיף לשוק היד 2 שלה.

אופל היום נמכרת במספרים שאף אחד לא חלם לפני שנה - אבל חלק לא מבוטל מהמספרים האלו הם דווקא לשוק הליסינג וידוע שרכב שהוא נפוץ בליסינג נוהג לגרום לירידת מחירים גם בשוק הפרטי.

בקיצור - המחירים והסחירות של אופל בעוד 3 שנים הם בגדר נבואה.

סה"כ מדובר ברכב טוב מאוד. דגם הטורבו מציע חבילה יפה במחיר טוב.

פורסם

סה"כ מדובר ברכב טוב מאוד. דגם הטורבו מציע חבילה יפה במחיר טוב.

בהחלט מסכים איתך. האוטו נראה לי איכותי, מפנק וכייפי למשפחה. במיוחד עם החבילה שמציעים בחול המועד זה נשמע עוד יותר אטרקטיבי.

• תוכן חדש...