Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים בוקר טוב.

אני חוסך כבר המון חודשים למערכת מתלים ברכב. לצורך ביטול זוויות גלגול, מראה וקבלת תחושת אושר בפניות ולא סתם להמרח.

בכל אופן, זה זמן רב שאני עושה סקר שוק, והממצאים הם להלן:

הרכב, הונדה סיוויק האצ'בק 97. אפשר לומר שאין רכב עם שוק אפטרמארקט יותר גדול מזה.

מה יש בארץ מבחינת מתלים?

*קוני- אחלה בולמים, חרא יבואן. אחריות לשנה בלבד כשבעולם יש אחריות לכל החיים. במקה של נזילה (וזה קורה לא מעט) פירוק והרכבה על חשבון הלקוח.

*KW- יקר.

*WEITEC- כמעט ולא מוכר. אין ביקורות לגבי סיוויקיות עם המתלים הנ"ל. קויאולברים יקרים יחסית לתמורה (7K שח).

*V MAXX- לא מוכרים כלל מחוץ לארץ. אם כן, אז רק מוזכרים בצחוק בתור בדיחה.

*TEIN- מחיר מופקע בארץ. TEIN BASIC, השם מסגיר הכל, הקוילאובר הבסיסי ביותר של החברה, עולה כאן 6800 שח. נסו לחפש את המחיר שלהם חו"ל... מצחיק מדי כדי לרשום כאן.

*בילשטיין ואייבאך- בולם B8 משולב בקפיץ אייבאך ספורט ליין הם שילוב מושלם, אמין ונוח לפי אינספור ביקורות וחוות דועת בחו"ל. שני היצרנים הם מותגים מצויינים בתחום. מחיר צריך להיות סביר כי זה לא קוילאובר.

מה הבעיה? לא מצאתי יבואן לבילשטיין. פיטסטופ מיבאים רק אייבאך פרו ליין, שגבוהים מדי.

לסיכום, מה אני מנסה לומר? יש פה מותגים עלובים במחירים מופקעים, ומותגים נחשבים מלווים בחרא יבואן שתמחמק מאחריות אמיתית או שאין יבואן בכלל.

אם קיים יבואן לבילשטיין, אני באמת מצטער הוא צריך להשקיע קצת יותר בפרסום.

אשמח אם מישהו יחדש לי משהו, ויעזור בדילמה או יזרוק הצעה/ אלטרנטיבה אחרת.

בברכה, אלכס

Honda civic EJ6

פורסם

אני מהעולם של הג'יפים אז מדובר בסדרות לג'יפ, אבל אני יודע שאותם מייצגים בארץ (אולי גם מייבאים, אני לא יודע) אספיר. דבר איתם אני בטוח שהם יוכלו לעזור לך.

פורסם

פיט סטופ מביאים בוודאות גם אייבך ספורט ליין, אולי לרכב שלך לא זמין מלאי מיידי אבל בוודאות שיש להם ספורט ליין.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

כשאתה מוכר 10-20 סטים בשנה - לאף אחד לא משתלם להיות יבואן

אתה רוצה מוצרים כאלה? תביא לבד

לא רוצה - כנס לאחת הסדנאות, כולם ישמחו להביא מה שתרצה - וזה גם יעלה בהתאם.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה עם D2 אפשר לקרוא לזה להתפשר באמצע, ומה הפליאה אבל כמו בהכל גם בקוילאוברים ישראל יקרה יותר משום מה (באופן לא פרופוציונלי) מחו"ל- ששם אפשר לרכוש סט מכובד ב3000 שקלים

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

חברים תודה על התגובות.

אתייחס לכל תגובה:

*Go_car- כשהתקשרתי לפיט סטופ הם אמרו שכבר לא מייבאים בילשטיין.

*neilman- תודה! אחלה רעיון, אנסה להתקשר בקרוב. יצא לי כבר לדבר עם גתוס, והם אותו סיפור כמו היבואן של קוני.

*LeonTFSI- כשהתקשרתי לשאול, הוא אמר לי שהם מביאים פרוליין, אבל לא ספורטליין, כי ספורטליין נמכר בארה"ב והספק שלהם אירופאי או משהו כזה.ואין שום מצב שהם יביאו בקרוב או בכלל. פרוליין גבוהים מדי, כמו מקוריים.

*umardekar- כשהתקשרתי אליהם הוא אמר לי שיש להם רק את הTEIN (במחיר סופר מופקע, בחו"ל סט קוילאוברים טיין בייסיק עולה 700$, פה 6,800 שח. הפרש זעום....). הם גם מביאים D2 אבל הוא אמר שהם מאוד קשים.

*הנסיך.- עם כל הכבוד, ואני באמת מכבד אותך כמשתמש פעיל וותיק בפורום, מה שאתה אומר רק נותן רוח גבית למניפולציה שעושה פה המדינה והיבואנים על חשבון הצרכן הפראייר.

הם יודעים שאתה כחובב רכב רוצה מערכת מתלים:

המדינה האהובה שלנו חוסמת בפניך כל אפשרות של ייבוא עצמאי ע"י הטלת הר מיסים, מכס ומע"מ מסובכים שעטופים בשכבה עבה עבה של בירוקרטיה עם מוסכים, אישורים, פקידים ועוד. השילוב הנפלא הזה מוציא מהצרכן הרעב כל חשק להסתבכות מיותרת כזאת.

אז הוא פונה ליבואן. כמו שאתה רואה, יש יבואן אחד בקושי לכל מותג. אם בכלל. כך שאפילו תחרות אין להם, ורעב אתה לא תישאר, אז אתה תקנה משהו, לא חשוב באיזה מחיר. למה? כי אנשים כמוך אומרים לאנשים אחרים- "אין מה לעשות, זה מה יש תעשה מה שאתה רוצה".

איפה 700$ ואיפה 6800 שח? אתה רואה קשר בין המספרים האלה? אם מצליחים למכור לך פסק זמן שמיוצר בארץ ב6 שח כשבארה"ב הוא עולה 70 סנט, אתה גם תקנה קוילאובר בכל מחיר. אותו סיפור עם הדלק. אתה לא תפסיק פתאום לצרוך דלק, נכון? גם לא כשהוא יעלה 12 שח.

אנא קח את זה כדע אישית ולא נסיון לפגוע.

amir levy- הדעות באינטרנט על D2 חלוקות מאוד. אומרים שהם היו חרא אבל השתפרו, המוכר של טופ RPM אמר שהם מאוד קשים, ואף אחד אינו יודע היכן הם מיוצרים ואם הם מותג מדבקה או לא.

הם שנויים במחלוקת, ואני מעדיף ללכת על בטוח.

בברכה,

אלכס.

Honda civic EJ6

פורסם

אלכס,

כמוך וברשותך, אגיב ישר ולעניין על כל נושא ונושא שקשורים אלי בלבד.

* נראה שיש כמה אי הבנות אז הרשה לי להבהיר: יש לאייבך כמה מפעלים ובהקשר הזה, בגרמניה ובארה"ב. אנחנו מייבאים תכופות מגרמניה (PRO KIT/SPORTLINE בהתאם להיצע) אבל גם מארה"ב אם כי תדירות המשלוחים משם פחותה יחסית לגרמניה.

אין לנו בעיה להביא גם מארה"ב כל מוצר של אייבך שזמין שם רק שבמקרה של אייבך ו KW, בשקלול עלות מוצר + שילוח, המוצרים מגרמניה בד"כ זולים יותר וזה מביא אותי לנקודה השניה.

* כל עלויות המשלוח, המיסים הגבוהים והטרטורים האינסופיים שאתה מתאר בכל הנוגע ליבוא חלקי רכב חלים גם עלינו, היבואנים המסחריים ואתה יכול להיות בטוח שלנו, זה לא קל יותר ואף הרבה יותר יקר לתפעול מאשר לך, יבואן פרטי.

אצלנו אין ולא יכולה להיות קומבינה או קיצור דרך. אנחנו רוכשים ישירות מהיצרן והכל נכנס בדלת הראשית למדינת ישראל. עם כל המיסים, האישורים, הבדיקות והדרישות האפשריות והבלתי אפשריות שיש בספר.

המדינה תיקח את ליטרת הבשר שלה. ממך ישירות או דרכי, זה יקרה בכל מקרה ואת מה שאתה מרגיש כאשר אתה צריך להתמודד עם המערכת, אנחנו מרגישים וחווים יום יום ושנה שנה. כל מי שיודע באמת או מנוסה בתחום הזה יודע את זה בוודאות.

(אין צורך לרחם עלינו. אנחנו מתפרנסים פה מבחירה, בדיוק כמו כל אחד אחר)

*היתרונות היחידים שיש לנו להציע בתמורה הם הבטחה למקוריות, אחריות, שירות, פריסת תשלומים ובאופן כללי, לעבוד במקומך ביבוא, לעמוד במקומך בכל התורים, להשיג את כל האישורים והתקנים ולשלם עבורך את המיסים/האגרות/השהיות ושאר הפלצות.

לך יש את זכות הבחירה אם להתעסק עם זה לבד או לתת למישהו אחר לעשות זאת עבורך. את כל הטענות האחרות והאנרגיה הזאת כדאי שתפנה למשרד התחבורה מהמפותחים בעולם המערבי, פה קרוב, רח' המלאכה בת"א.

*KW יקר? אולי זה יפליא אותך לשמוע שקוילאובר בסיסי של KW עולה מקס' 20% יותר מבולמים+קפיצים של בילשטיין ואייבך. מעבר לאיכות והמקצועיות של KW זו סיבה נוספת לפופולריות העולמית של הקוילאוברים של KW בשנים האחרונות.

*BILSTEIN - נכון להיום, אנחנו מעדיפים להציע רק בולמי בילשטיין הנמכרים כקיט עם קפיצי אייבך במסגרת איחוד המותגים למוצר מדף אחד. אפשר להזמין כל מוצר שמופיע בקטלוג הזה. המחירים כרגיל הוגנים, יש משלוחים סדירים וזמן האספקה לא עולה על שבועות בודדים.

יש ביכולתנו להציע גם את שאר המוצרים של בילשטיין אבל מסיבות הקשורות לשילוח מסחרי, העלויות גבוהות מידי ואנחנו מעדיפים לא להציע ולא להביא על פני דרישת מחיר שיחשב (לדעתנו הנוכחית, בצדק) למופקע.

* אם אתה גולש באתרים אמריקאים, חפש ST SUSPENSION, זה השם האמריקאי של WEITEC. כולם מיוצרים באותם מפעלים של KW, בגרמניה ובארה"ב.

*ובהערה חברית, אני חושב שהלכת רחוק מידי עם הכותרת "למה כל מערכות המתלים בארץ הם סוג ב"? ועם ההערות כדוגמת "מותגים עלובים". זה לא ראוי ובוודאי שלא רלוונטי.

יש KW, EIBACH, WEITEC וגם אם רק חלקית כרגע, גם BILSTEIN לא מספיק?

לא יפה.. :wink:

דודי

לשפר בלי להתפשר

פורסם

*הנסיך.- עם כל הכבוד, ואני באמת מכבד אותך כמשתמש פעיל וותיק בפורום, מה שאתה אומר רק נותן רוח גבית למניפולציה שעושה פה המדינה והיבואנים על חשבון הצרכן הפראייר.

הם יודעים שאתה כחובב רכב רוצה מערכת מתלים:

המדינה האהובה שלנו חוסמת בפניך כל אפשרות של ייבוא עצמאי ע"י הטלת הר מיסים, מכס ומע"מ מסובכים שעטופים בשכבה עבה עבה של בירוקרטיה עם מוסכים, אישורים, פקידים ועוד. השילוב הנפלא הזה מוציא מהצרכן הרעב כל חשק להסתבכות מיותרת כזאת.

אז הוא פונה ליבואן. כמו שאתה רואה, יש יבואן אחד בקושי לכל מותג. אם בכלל. כך שאפילו תחרות אין להם, ורעב אתה לא תישאר, אז אתה תקנה משהו, לא חשוב באיזה מחיר. למה? כי אנשים כמוך אומרים לאנשים אחרים- "אין מה לעשות, זה מה יש תעשה מה שאתה רוצה".

איפה 700$ ואיפה 6800 שח? אתה רואה קשר בין המספרים האלה? אם מצליחים למכור לך פסק זמן שמיוצר בארץ ב6 שח כשבארה"ב הוא עולה 70 סנט, אתה גם תקנה קוילאובר בכל מחיר. אותו סיפור עם הדלק. אתה לא תפסיק פתאום לצרוך דלק, נכון? גם לא כשהוא יעלה 12 שח.

פשוט הוצאת לי את המילים מהפה... ולאנשים זה לא מפריע הם בטח גם לא עושים השוואת מחירים.

יצא לי לראות דוד של רימוס ב 60-80 פאונד מה שפה מתחיל מ-1400 שקל, לא הזוי? וזה רק קצה הקרחון.

יצא לי להזמין מחו"ל כמה חלקים לרכב כמו פנסים פילטר פתוח ומעולם לא ביקשו ממני כלום פשוט הלכתי לקחת את זה מהדואר.

Detailer.gif
פורסם
יש להם רק את הTEIN (במחיר סופר מופקע, בחו"ל סט קוילאוברים טיין בייסיק עולה 700$, פה 6,800 שח. הפרש זעום....).

איפה 700$ ואיפה 6800 שח? אתה רואה קשר בין המספרים האלה? .

אלכס, לא שאני טוען שהיבואנים מיבאים לשם שמיים אבל בא נעשה תרגיל קטן, אתה טוען שהמחיר מופקע?

ביצעת איזו בדיקה ראשונית לעלות משלוח? למיסים? מכסים? תשקלל בבקשה גם את עלות הדלק למכס, לדואר, למשרד התחבורה, ליבואני הונדה (להוציא אישור יבוא מהיבואן)?

בא תעשה את החישוב הזה ונראה אם 6800 זה שערורייתי או מחיר סביר+רווח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דודי, הבנתי שבלשטיין הפסקתם ליבא, חבר גם חיפש בולמים לקליאו ואמרתם שאתם לא מיבאים.

טוב לדעת שאתם כן מיבאים אפילו אם בסט.

פורסם

חברים תודה על שלל התגובות.

1. דודי מפיט סטופ, הרשמת אותי בתגובתך המפורטת. קבל ח"ח.

אם הבנתי נכון, ספורטליין ובילשטיין בנפרד אתם לא מביאים, אלא רק בשילוב שנקרא B12 SPORTLINE?

אם כך, אשמח לקבל הצעת מחיר (סיוויק האצ'בק 97) כולל הכל. יתכן שבילשטיין B8 עם ספורטליין היו יוצאים זול יותר?

2. באגירה ודודי- נסיעות למכס, מיסים דואר וכו' זה חלק מעבודת היבואן. לכן הוא יבואן. אין בזה שום דבר רע.

בוא נגיד שיבואן יודע בדיוק מה הוא צריך ממי, יש לו את האנשים, הזמן, הספקים, ההנחה על קנייה קבוצתית, האישורים, המידע והנסיון וכל מה שצריך לצורך העניין. בדיוק מה שחסר לאדם מן השורה.

ובגלל זה יש לנו צורך ביבואנים שיעשו את זה במקומנו. ועל זה הם מקבלים כסף.

מה שאני מנסה להגיד, שהחנות באה"ב היא רק חנות, וביחד עם הרווח שלה היא מוכרת את המוצר ב700$ (לצורך ההמחשה). היבואן קונה מהמפעל עצמו, כך שהוא קונה בפחות, מלבד ההנחה על קנייה גדולה. האם שלל המיסים והטרטורים באמת מכפילים את זה פי 7 לסכום של 7K שח?

כמובן שעל זה לא אוכל לענות כי אין לי נסיון ביבוא מסודר של חלקי רכב מהמפעל בחו"ל.

3.neilman- היום דיברתי עם אספיר, בקרוב אשלח להם צילום רשיון רכב כדי שישאל את הספקים שלו בגרמניה לצורך קבלת הצעת מחיר.

4. דודי, אשמח אם תעדכנו את האתר שלכם מדי פעם כדי למנוע טרטורים מיותרים בטלפון ובפורום כמו עכשיו.

5. מותגים עלובים זה קצת בומבסטי, נכון, אבל כשהמחירים למותגים לא מוכרים כל כך גבוהים כאן, אין פלא שלמותגים כמו אוהלינס, גראונד קונטרול, סקאנק 2, אייר רייד למיניהם ועוד אין מקום בכלל...

מצחיק שלרכב שערכו שווה 16K ש"ח ביום טוב נמכרים מתלים במחירים שעוברים חצי מהמחירון שלו....

יבוא חלקי זה טוב אבל לא מספיק, מתלים אני לא קונה כל שבוע, אלא פעם בכמה שנים. וחוסך בשבילם גם כמה שנים....

בתודה, הערכה וברכה,

אלכס.

Honda civic EJ6

• תוכן חדש...