Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צור קשר עם מוסך "הסרן" בבאר שבע.

רכשתי ממנו בולמי בילשטיין במחיר נמוך מאוד שאפילו החבר של אבא שלי שיש לו חנות חלקי חילוף ומוכר לי במחירים נמוכים לא הצליח להביא לי.

הוא נתן לי גם שנתיים אחריות על הבולמים.

http://www.d.co.il/14859860/28275/

איתמר

פורסם

2. באגירה ודודי- נסיעות למכס, מיסים דואר וכו' זה חלק מעבודת היבואן. לכן הוא יבואן. אין בזה שום דבר רע.

בוא נגיד שיבואן יודע בדיוק מה הוא צריך ממי, יש לו את האנשים, הזמן, הספקים, ההנחה על קנייה קבוצתית, האישורים, המידע והנסיון וכל מה שצריך לצורך העניין. בדיוק מה שחסר לאדם מן השורה.

ובגלל זה יש לנו צורך ביבואנים שיעשו את זה במקומנו. ועל זה הם מקבלים כסף..

לא אתה, לא אני ולא אף אחד אחר צריך לעשות את החשבון של היבואן, אתה צריך לעשות אך ורק את החשבון שלך.

תעשה את כל החישובים, 700$ + משלוח (4 בולמים+4 קפיצים זה גם גדול וגם כבד, בטח יעלה איזה 150 דולר משלוחה) + מיסים על הכל + כל הבלגאן של שחרור החבילה ואישורים למשרד התחבורה ואם זה יוצא פחות, תיבא לבד.

אם העלות בארה"ב היא 850$ שזה כ 3300 ש"ח תוסיף מיסים על הסכום הזה ואת כל היתר ונראה מה יוצא.

אם זה יוצא קרוב לעלות בארץ, קנה כבר בארץ ואז גם תחסוך לך כל מיני בעיות עתידיות עם ענייני אחריות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

"המאגר" והמוסך שהוזכר כאן קודם מייבאים\מספקים רק בולמים תחליפיים של בילשטיין כלומר, רק B2 ו B4 (שחורים, תחליפיים)

עד כמה שידוע לי, הם לא מייבאים את הבולמים מהסדרות הספורטיביות - B6 וצפונה.

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...