Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וילון אחורי לרכב שחור נהרס אחרי זמן מה בסופו של דבר?הכתוביות נמחקות, הוילון נקרע\נופל?

יש למישהו נסיון?

ובבקשה, לא להיכנס(כבר נכנסתם באשכול קודם שלי על זה) לענייני הבטיחות.

תודה רבה וסליחה על החפירות הרבות, אבל זה תורם לידע חפירות בלי עבירות על החוקים בפורום, מה רע?חג שמח.8)

פורסם

הפלסטיק בסוף מתייבש ומתפורר , בוילונות לא איכותיים הקפיץ מחזיר נדפק.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אז זו בעיקרון השקעה לא חד פעמית?

ואיך בכלל אפשר לדעת אם וילון איכותי או לא?למעשה אתה לא הולך לחנות לאביזרי רכב ולא קונה וילון רק כי אתה לא יודע אם הוא לא איכותי. קונה כי הוא יפה.

ויש לי תופסנים המון שנים מקובעים כבר בגג, לאלה אתה מתכוון ?

פורסם

מחיר וילון כזה הוא בערך 100 ש"ח,

אצלי ברכב יש כבר כמה שניםוילון חלק שחור.

לא התפורר לא נקרע ולא נהרס.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הוילון שלי גם נראה איכותי, שחור אטום נראה אבל בעצם מחורר, אהבתי אותו כולל הסמל שיכל להיות קצת יותר גדול אבל עדיין אחלה, אני פשוט רוצה סתם לדעת איך הולך לאנשים עם וילונות והאם הם מחזיקים מלא זמן או שבעצם מחליפים כל תקופה.

פורסם

לא חושב שיש וילונות יותר איכותיים ופחות ,יש יבואן אחד או שתיים שמשווקים לכל החנויות אביזרים בארץ.

בשביל לשמור על הוילון לאורך שנים ,צריך פשוט לא לשחק איתו, למתוח פעם אחת,וזהו.

אני החלטתי לותר על וילון ,החורים בגג של התופסנים נהפכים לחלודה עם הזמן.

פורסם

תקנה כל שנה (אפילו יותר משנה), וילון ב50 שקל (תמצא מקומות, לא חסר) ותגמור סיפור.

אני שמתי בשני הרכבים, 50 ש"ח כולל התקנה, מחזיקים יותר משנה בערך.

(לאחרונה אני עם חלונות אחוריים כמעט תמיד פתוחים.)

• תוכן חדש...