Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מדרכות ישראל במתח!

1+

למה הנשימה האחרונה של מאזדה בארץ? משום מה אנשים בפורום ממהרים להספיד את היצרן הזה, ואת היבואן גיל אגמון שהוכיח מס ' פעמים שהוא עושה בית ספר לשאר היבואנים בארץ

לגבי הגי'פון החדש של מאזדה, העיצוב נאה, נראה שהביצועים לא רעים בכלל, הביקורות באירופה בסה"כ טובות, סימן השאלה הגדול הוא לגבי איכות החומרים.

יהיה מעניין לראות את ה-6 הבאה.

פורסם

לי דווקא נראה שמאזדה נפלו חזק בעקבות המתחרות האסיתיות והאירופאיות בתחום המשפחתיות והמנהלים,

עכשיו הם מנסים להציל את עצמם ולהכנס לסגמנט שברובו תפוס על ידי יונדאי וקיה,

לדעתי - לא יהיה להם פשוט. אולי הזמן יוכיח אחרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

עוד מעט יגיע הפורד קוגה לארץ ואז לדעתי הוא יימכר ביותר מספרים מאשר המאזדה.

אין מה לעשות היום פורד נהייתה יותר אטרקטיבית ממאזדה.

הרכב הכי נמכר היום כבר לא מאזדה 3 אלא פורד פוקוס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה בגלל שהפוקוס חדשה לחלוטין, בעתיד מזדה יציגו 3 חדשה, הפוקוס כבר תהיה קצת מיושנת והמגמה תתהפך.

אין שום סיבה (והגיון) להספיד את מזדה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

נראה רכב מאוד מעניין.

לי קצת מוזר שמתייחסים אליו כאויר לנשימה של מאזדה, נכון מדובר בקטגוריה מאוד תחרותית שמכירותיה במגמת עליה מתמדת בשנים האחרונות אך עדיין לא מאוד גדולות וברור שלא מדובר ברכב שיחזיר אותה לראש הטבלה.

מה שאותי מעניין זה האם מאזדה תהפוך למעין סובארו, יצרנית קטנה ודלת אמצעים יחסית שלוקח לה זמן לפתח טכנולוגיות חדשות ופונה בעיקר למכורים למותג משום שלא יכולה להתמודד עם הגדולות על מרכז השוק. בחסות פורד הם קיבלו תקציבים לפיתוחים מסויימים בהם הם התמחו אבל קיבלו גם טכנולוגיות ופלטפורמות מפורד.

בישראל לא זוכרים חסד נעורים, מדובר ברכב שהפך נמכר מאוד בזכות שיטת שיווק מסויימת לציי רכב ומחירים אחידים לצרכן הפרטי עטופים בהילת ה-"אמינות היפנית". ישנם אנשים שסלדו מהרכב אך ורק בגלל שהוא "הגלגלים של המדינה" אבל בסך הכל רוב הרכבים שלהם מציעים איכויות נהיגה לא רעות בכלל ומהבחינה הזאת הן מאוד מלוטשות, כמובן שזה פוגם בנוחות ובמקרה שלהם על מזבח העיצוב הוקרב גם מרווח הפנים ואלה דברים שפחות מתאימים לרוב האוכלוסיה.

שורה תחתונה, נחכה למבחני הדרכים בכדי לראות מה באמת יודעת לעשות טכנולוגית הסקיי אקטיב והאם יש מה לחכות לדגמים החדשים/מחודשים של מאזדה (6, 2 ו-3).

פורסם

בימים אלו כאשר מחירי הלדק אינם שפויים, אני מאמין שהגיפון של מאזדה יעמוד בראש הטבלה בקטגוריה שלו.

עם צריכת דלק מצוינת (על-פי נתוני יצרן) הוא יכול לשבור את השוק, לא חושב שהרבה אנשים יעדיפו את הספורטג או ה ix35 הבזבזניים בצורה נוראית, על פני המאזדה מה גם שהעיצוב שלה יפה יותר מהמתחרות.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
הרכב הכי נמכר היום כבר לא מאזדה 3 אלא פורד פוקוס.

לא זה לא ולא זה,

אלא i35.

בימים אלו כאשר מחירי הלדק אינם שפויים, אני מאמין שהגיפון של מאזדה יעמוד בראש הטבלה בקטגוריה שלו.

עם צריכת דלק מצוינת (על-פי נתוני יצרן) הוא יכול לשבור את השוק, לא חושב שהרבה אנשים יעדיפו את הספורטג או ה ix35 הבזבזניים בצורה נוראית, על פני המאזדה מה גם שהעיצוב שלה יפה יותר מהמתחרות.

1:15 נתוני מאזדה = 1:11 בפועל.

ולא רשמו, אולי מדובר על צריכה מחוץ לעיר או משולבת?

1:15 בתוך העיר הקליאו שלי כנראה לא תעשה, אז ג'יפון עם מנוע 2000 וגיר אוטומטי? אין מצב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מתוך הכתבה בוואלה: "...בקרב גרסאות ההנעה הקדמית, רמת ה'אקזקיוטיב' הבסיסית תעלה 161 אלף שקלים, ומעליה רמת הלקשרי עם 175 אלף שקלים. גרסאות ההנעה הכפולה יחלו גם כן ברמת האקזקיוטיב במחיר של 185 אלף שקל, מעליו גרסת הלקשרי במחיר של 192 אלף ורמת הפרימיום במחיר של 207 אלף שקל... גיל אגמון: "מאזדה מתמודדת באופן ראוי לציון עם שער ין מטורף, אבל עדיין בזכות המחיר התחרותי, אני מבטיח לכם - אתם תראו המון מאזדה CX5 בישראל". עוד מעריך אגמון כי שוק הקרוסאוברים יגדל מעבר לנתח של עשרה אחוזים בשנים הקרובות..."

מסירות ראשונה, תחלנה בעוד כחודש עם הגעת המשלוח הראשון שיכיל 1,000 יחידות מאזדה CX-5.

מפרט טכני:

מנוע: 2.0 ל', 154 כ"ס לגרסת הנעה כפולה, 155 כ"ס להנעה קדמית.

22.1 קג"מ ב-4,000 סלד בהנעה כפולה, 20.38 בקדמית.

תיבה: שישה הילוכים אוטומטית.

אורך: 455.5 ס"מ

רוחב: 184 ס"מ

גובה: 167 ס"מ

בסיס גלגלים: 270 ס"מ

טיפול: כל 15 אלף או שנה.

אחריות: שלוש שנים או 100 אלף ק"מ.

בקרוב מאוד תגיע מכונית חשובה נוספת של החברה לישראל והיא המאזדה 6 החדשה.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...