Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השבוע התחדשתי בפורד פוקוס ספורט חדשה :-D

כפי שבטח אתם כבר יודעים הרכב מגיע עם מערכת של Sony.

אני מעונין לשדרג את המערכת הקיימים בתקציב של עד 5K.

להלן המערכת הקיימת ברכב הישן (הרכב מסוג מאזדה לאנטיס 2004 ויימכר בשבוע הבא) :

HU : Pioneer Deh-P6100BT

Front Componenet : Morel tempo

sub woopher : HertZ ES300

Amp 1 : JBL GT53001

Amp 2 : Pioneer GMX352

Rear Speakers : 6X9 Pioneer SA6961

מה לדעתכם אני צריך להשאיר מהערכת הישנה ומה צריך לשדרג ??

פורסם

המגבר הראשון - JBL GT53001 הוא מונובלוק שמוציא 175RMS.

המגבר השני - Pioneer GMX352 הוא בעל 2 ערוצים של 40RMS לערוץ.

אני הייתי מוכר את שני אלו ומביא במקומם SUNDOWN SAX 100.4D הרבה יותר חזק והרבה יותר איכותי ,יתן לך 100RMS לקומפוננט ובגישור לסאב 320RMS.

אם אהבת את הטמפו ואתה רוצה להשאר עם מורל אז אתה יכול לשדרג את הטמפו לדוטק אוביישן או לאחד מסדרה יותר גבוהה הייבריד אוביישן .

הסאב הזה הוא מעולה במידה והוא במצב טוב הייתי ממליץ לך להשאיר אותו.

הרדיודיסק של פיוניר בעל 3 יציאות למגבר אם אני לא טועה, אתה יכול להשאר איתו ותצטרך מתאם פלסטיק בסופו של דבר עם איטום טוב ואיכותי + התקנה טובה ! וחיווט כמו שצריך אנחנו בסביבות התקציב שהקצבת.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

קודם כל תודה על התגובה.

רציתי לדעת האם אפשר להישאר עם ה HU של סוני ואותו לחבר למגבר ?

האם יש לו יציאות RCA ?

פורסם

הדלתות ברכב הנ׳ל גרועות מבחינה אקוסטית הם רוטטות גם עם הרמקול המקורי. מהניסיון שלי ברכב הזה אני ממליץ לך לבודד את הדלתות הקידמיות במקום להתקין סט אחורי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה שכן אם אתה מעונין ראיתי מערכת מולטימדיה תואמת בעבור פוקוס 2012 :

http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&item=251049221388&nma=true&rt=nc&si=waXpXcQV8hOTWY5y4GcicKfKJzs%253D&sspagename=STRK%3AMEWAX%3AIT&orig_cvip=true&rt=nc

אני יודע שכרגע היא בסטאוס sold אבל בחיפוש קל ניתן למצוא עוד כאלה..... נראה לי הרבה יותר שווה מה sony שמקבלים...

• תוכן חדש...