Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז לאחר שנקנו רוב הדברים הגדולים למעבר לדירה החדשה, נקנה כבר מזנון לא קטן עבור הטלויזיה.

גודל הסלון הוא באורך של 4.6 מטרים על רוחב של 4 מטרים.

אני לא מבין גדול בתחשיבים מבחינת איזו טלויזיה הכי תתאים לגודל הסלון וזו אחת הסיבות שנפתח השרשור - אז איזה גודל הוא הגודל האופטימלי שהכי מתאים לי לסלון?

40, 42, 47, או 50 אינץ'?

מבחינת הדברים הכי חשובים לי בטלויזיה:

1. מחיר של עד 3000 ש"ח (ראיתי לפחות 4 דגמים של LG חדשים שנכנסים לי בתקציב)

2. איכות תמונה חדה וטובה ללא מריחות

3. סאונד סביר ולא חלש מדי

4. גודל של לפחות 40 אינץ' - נראה לי שכל גודל הקטן מזה יהיה פשוט קטן מדי ביחס לגודל הסלון

5. שתגיע עם סטנד שלא דרוש הרכבה מיוחדת אלא שגם משתמש מן המניין כמוני פשוט יוכל לתקוע אותה על הסטנד (הטלויזיה שיש לי בחדר הנוכחי מצויה במצב תליה והמתקין גבה לא פחות מ-250 ש"ח על ההתקנה וזה לא כסף שיש לי כרגע)

6. כניסת USB חובה ע"מ לראות סרטים, להאזין לשירים וכו'

7. שתי כניסות HDMI לפחות

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

טלוויזיה 50 אינץ' ב3000 שקל? זה קיים? הייתי קונה יד שניה בhometheather.co.il או אחד מאלו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מה המרחק בין הספה לטלויזיה? אמרת רק את הגודל של הסלון.

במידה וזה 4 מטרים, אתה צריך יותר מ40 - הבעיה היא שהתקציב שלך מאד מאד מוגבל.

במידה ואין לך בעיה עם פלזמה (כל הנושא של התאורה והסינוורים) הייתי שוקל פלזמה 50 אינץ' שאם תגרד עוד כמה מאות שקלים תוכל לקנות חדשה.

כמובן שלא מדובר בדגמים החדשים או המובילים, אבל כן בפלזמה 50 אינץ' סבירה של LG למשל.

טלויזיות LCD איכותיות בגדלים האלה סביב ה50 עולות באזור ה5000 וצפונה, הרבה צפונה.

אני קניתי לפני שנתיים סמסונג 37" כשהיה לי סלון קטן יחסית אבל מאז עברתי דירה והסלון שלי גדל וה37 פשוט נהייתה קטנטנה.

עכשיו אני יושב, מחכה וחוסך לסמסונג 55 שלי.

פורסם

המגבלה שלך היא התקציב.

אם אתה רוצה לחסוך, תוכל להסתפק בצג שהוא 1080i (זו איכות השידור של הכבלים).

לגבי 2 כניסות HDMI ו-USB , צריך לבדוק לגבי דגמים ספציפיים.

כלל אצבע למרחק צפיה הוא "גודל המסך כפול 5"

מסך 40 אינץ' מספיק למרחק צפייה של 4 מטר. אבל כשמדובר בשידורי HD , מסך 50 אינץ' יהיה יותר מהנה.

כל טלוויזיה מגיעה עם בסיס להתקנה על מדף ואין צורך דווקא בהתקנה על קיר.

פורסם

יש לי 40 אינץ' במרחק 3.5 מטר, זה סביר לטלוויזיה אבל קטן מדי עבור סרטים. לטלוויזיה בלבד 42 תעשה את העבודה, לסרטים הייתי מתמקד על 50 ומעלה.

אם אפשר למתוח את התקציב למעלה, זו השקעה מאוד טובה לדעתי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796612

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

כל הפלזמות יורדות מהפרק עקב ההשתקפות המעצבנת שקיימת כאשר רואים טלויזיה באור יום או עם אור דולק בסלון.

LCD מעל גודל של 42 אינץ' לא נכנסות לי בתקציב של עד 3000 ש"ח (לא שראיתי לפחות).

הסלון שלי אני מניח יבלוט כ-70-80 סנטימטרים (רק כשיגיע אוכל להגיד במדוייק), ז"א, יישארו כ-4 מטרים בין הטלויזיה

לספה.

פורסם

הייתי הולך על 42 , סביר גם לטלוויזיה ומצויין לסרטים , מה שכן אל תתפשר ואל תקנה 1080I כמו שהומלץ פה אלא רק FULL HD , טלוויזיה זה לא רכב ואתה לא קונה ל3 שנים (תקן אותי אם אני טועה) ואתה תצטער אם לא תקנה FHD. מומלץ לא להתפשר פה אבל גם לא לעוף על עצמך (REGZA של טושיבה הן מצויינות יש לנו 2 כאלו בבית)

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אם זה 4 מטר נטו (אצלי זה 3.5 בין הטלוויזיה לקיר האחורי) אז הייתי מתמקד ב46"+.

פורסם

אצלי המרחק נטו בין הצופה למסך הוא 4 מטרים ויש אצלי 50" ואני נהנה מכל רכב.

לשכן שלי בדירה זהה יש 46" וזה מרגיש קטן (אולי כי התרגלתי ל- 50")

המסך הבא יהיה ללא ספק גדול יותר (55-60 LED).

אגב, המסך שלי הוא פלזמה ואני נהנה מכל רגע, איכות תמונה מעולה!

השתקפויות מתאורה בסלון לא יפריעו לך ובכל מקרה בתכני איכותיים (סרטי HD) מחשיכים את הבית.

הבעיה בהשתקפויות היא אם יש חלון ממול למסך ואז יש השתקפויות מציקות באור יום בגלל הגימור מהבריק של מסכי הפלזמה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר אני דווקא לא נהנה מכל רכב , במיוחד מהסוזוקי אלטו.

מה לגבי טלוויזיה , אצלי ב42 אינץ רואים דיי מרוח , ב37 יותר טוב.

אני מתאר לעצמי שזה לא משהו ב50

פורסם
הייתי הולך על 42 , סביר גם לטלוויזיה ומצויין לסרטים , מה שכן אל תתפשר ואל תקנה 1080I כמו שהומלץ פה אלא רק FULL HD , טלוויזיה זה לא רכב ואתה לא קונה ל3 שנים (תקן אותי אם אני טועה) ואתה תצטער אם לא תקנה FHD. מומלץ לא להתפשר פה אבל גם לא לעוף על עצמך (REGZA של טושיבה הן מצויינות יש לנו 2 כאלו בבית)

כמובן ש-FULL HD. לא בא בחשבון אפילו HD READY בשביל לחסוך כמה מאות שקלים.

הדגמים שראיתי של LG הם כמובן FULL ובטווח המחירים סביב ה-2500 ש"ח ל-42 אינץ'.

האם למישהו יש המלצות על דגמים ספציפיים שהוא או מכריו התנסו עימם והם מרוצים?

פורסם

אני דווקא הייתי הולך על הטושיבה גם אם זה כרוך בעוד כמה מאות שקלים

לי ולהורים שלי יש את הREGZA

מרוצה עד הגג.

פורסם

4 מטרים בין הספה לטלווזיה זה המון, אצלי בדירה יש כ 2.7 מ' עם LCD בגודל 42" וכל פעם שאני מתיישב מולה אני מצטער שעצרתי שם ולא קניתי טלווזיה יותר גדולה.

בנוגע להמלצה אם אתה מחפש את האיכות הכי טובה אני ממליץ על פיליפס LED, אם תוסיף עוד כ 500 ש"ח תוכל לקנות את הדגם 40PFL5605H.

• תוכן חדש...