Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע של ROYAL PURPLE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היכן בחיפה ניתן לרכוש?

אני צריך ליטר 1 ולא רוצה לשלם דפי משלוח על ליטר בודד.

מי מכיר חנות שמשווקת שמן זה (5W30)

תודה.

פורסם

עד ליפני שנה בערך, שמן הזה היה במלאי במוסך GTA בחיפה. אני לא יודע אם הם עדיין מבאים אותו, אבל אני משער שרוב הסיכויים - כן.

כמו כן ישנו יבואן בשם סאמר אשר ממוקם בטבעון או יקנעם לפי ידיעתי וניתן להזמין .

סאמר 0523316095

ליאור הנדסה

http://www.laoreng.co.il/?CategoryID=20&ArticleID=1&SourceID=20&sng=1

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם
עד ליפני שנה בערך, שמן הזה היה במלאי במוסך GTA בחיפה. אני לא יודע אם הם עדיין מבאים אותו, אבל אני משער שרוב הסיכויים - כן.

כמו כן ישנו יבואן בשם סאמר אשר ממוקם בטבעון או יקנעם לפי ידיעתי וניתן להזמין .

סאמר 0523316095

ליאור הנדסה

http://www.laoreng.co.il/?CategoryID=20&ArticleID=1&SourceID=20&sng=1

אני נאלץ לתקן אותך-היבואן הוא לאור הנדסה, וסאמר כבר לא עובד שם ויש מישהו אחר במקומו.

לאור הנדסה ממוקמים בקריית טבעון ברח' חנה סנש למיטב זכרוני, יתכן ששווה לך לנסוע לשם. בכל מקרה, כנס לאתר http://www.laoreng.co.il על מנת לקבל יותר פרטים.

פורסם

תודה לכל העונים...

לאור הנדסה נותנים משלוח חינם בקניה מעל 300 ש"ח אם אני לא טועה.

לנסוע עד אליהם ולהפסיד כמה שעות טובות של עבודה גם לא אופציה...

האם אתם מכירים חנות שמשווקת על בסיס קבוע שמנים מיצרן זה?

פורסם
למה אתה נעול על שמן תוצרת רוייאל ?
כי כנראה זה השמן שכבר נמצא אצלו במנוע והוא בסה"כ צריך עוד בקבוק כדי להוסיף שמן מדי פעם.

האם אתם מכירים חנות שמשווקת על בסיס קבוע שמנים מיצרן זה?
לפי מה שאני מכיר רק היבואן וחנות הבית של אוטוספורט משווקים את השמן. בכל מקרה עדיף שתפנה ליבואן אולי הם יכולו לתת לך תשובה יותר עדכנית לגבי זמינות המוצר בשוק.
פורסם
כי כנראה זה השמן שכבר נמצא אצלו במנוע והוא בסה"כ צריך עוד בקבוק כדי להוסיף שמן מדי פעם.

לפי מה שאני מכיר רק היבואן וחנות הבית של אוטוספורט משווקים את השמן. בכל מקרה עדיף שתפנה ליבואן אולי הם יכולו לתת לך תשובה יותר עדכנית לגבי זמינות המוצר בשוק.

אני כבר דיברתי עם לאור בנוגע לזמינות של השמנים שלהם בשיחת טלפון לפני כשבועיים ואני מניח שהעניינים לא השתנו מאז.

ראשית כל, לטענתם היצרן העלה מחירים בלמעלה מ30 אחוז ולכן גם העלות של השמן התייקרה כאן אצלנו. אישית אני יכול להגיד לך שזה נכון-שמן מנוע 10W30 שהיה עולה לי למיטב זכרוני 170 ש"ח כולל משלוח עכשיו נמכר ב250 ש"ח וצפונה :evil:

המחירים שלהם ממשיכים לטפס כלפי מעלה-שמן 5W30 וגם של 10W30 היה עד לא ממזמן 49 ש"ח לquart. עכשיו הם עולה באתר של לאור 56 ש"ח (לא כולל משלוח) :shock:

אני מסיק שהמלאי שהיה להם היה ישן ולכן היה מחיר יותר זול-מה גם שלטענת הבחורה שדיברתי איתה, המארזים החדשים שהם קיבלו זו סחורה טרייה מתחילת 2012. מעניין כמה זמן השמן שכב באחסנה..

בכל מקרה, העליתי לכאן לא ממזמן הצעה לקבוצת רכישה של שמנים של RP והיא עדיין בתוקף :roll:

אני בסוף העדפתי לרכוש את השמן שלהם דרך אוטוסטור (חנות הבית של אוטוספורט) במחיר יותר טוב ממה שהם הציעו לי, ואני מאוד מרוצה מהם.

פורסם

זה לא מונע מבעדו למלא שמן תוצרת ייצרן אחר בעל מפרט דומה או טוב יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני כבר דיברתי עם לאור בנוגע לזמינות של השמנים שלהם בשיחת טלפון לפני כשבועיים ואני מניח שהעניינים לא השתנו מאז.

ראשית כל, לטענתם היצרן העלה מחירים בלמעלה מ30 אחוז ולכן גם העלות של השמן התייקרה כאן אצלנו. אישית אני יכול להגיד לך שזה נכון-שמן מנוע 10W30 שהיה עולה לי למיטב זכרוני 170 ש"ח כולל משלוח עכשיו נמכר ב250 ש"ח וצפונה :evil:

המחירים שלהם ממשיכים לטפס כלפי מעלה-שמן 5W30 וגם של 10W30 היה עד לא ממזמן 49 ש"ח לquart. עכשיו הם עולה באתר של לאור 56 ש"ח (לא כולל משלוח) :shock:

אני מסיק שהמלאי שהיה להם היה ישן ולכן היה מחיר יותר זול-מה גם שלטענת הבחורה שדיברתי איתה, המארזים החדשים שהם קיבלו זו סחורה טרייה מתחילת 2012. מעניין כמה זמן השמן שכב באחסנה..

בכל מקרה, העליתי לכאן לא ממזמן הצעה לקבוצת רכישה של שמנים של RP והיא עדיין בתוקף :roll:

אני בסוף העדפתי לרכוש את השמן שלהם דרך אוטוסטור (חנות הבית של אוטוספורט) במחיר יותר טוב ממה שהם הציעו לי, ואני מאוד מרוצה מהם.

נכבדי הפורום קבעו חד משמעית באחד השירשורים כאן שלשמן חדש אין תאריך תפוגה. מקסימום שצריך לעשות הוא לנער את מיכל השמן בכדי לערבב שוב כל מיני תוספים שעולי שקעו או עלו למעלה אבל שוב פעם גם זה לא חובה.

אני מסוגל לארגן מחיר טוב לשמני יורול במידה וישנה התעניינות לכמות.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בענייני שמנים אין דבר כזה "חד משמעית".

נכון שלשמן אין תאריך תפוגה (כלומר לא מצויין על האריזה תאריך תפוגה כמו שמצויין על אריזה של קטשופ) אבל כן יש גורמים מגבילים וכאלה שמקצרים את אורך החיים והאפקטיביות שלו ובראשם האם המיכל אטום הרמטית והאם הוא אוחסן בתנאים נוחים או היה חשוף להפרשי טמפרטורה גדולים.

אני בכל מקרה תמיד אעדיף למזוג למנוע שמן טרי כלל הניתן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ממש חבל.

בזמנו סאמר היה עושה לי משלוחים עד הבית.

אפילו אם מדובר בבקבוק אחד.

ככה זה, לפני שלוש נים בקושי קנו אותם ועכשיו בטח יש להם מחזור מכירות גדול יותר,

אז לא צריך את כל הקניינים הפרטיים הקטנים כמונו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
נכבדי הפורום קבעו חד משמעית באחד השירשורים כאן שלשמן חדש אין תאריך תפוגה. מקסימום שצריך לעשות הוא לנער את מיכל השמן בכדי לערבב שוב כל מיני תוספים שעולי שקעו או עלו למעלה אבל שוב פעם גם זה לא חובה.

אני מסוגל לארגן מחיר טוב לשמני יורול במידה וישנה התעניינות לכמות.

מה זה לנער? מה זה מיץ תפוזים?

פורסם

ערבוב של השמן עשוי לעזור אם נוצרה הפרדה (בלתי נראית) או שקיעה של תוספים הנמצאים בשמן בתרחיף.

למרבית השמנים אין ציון של תאריך תפוגה.

יש טוענים לכלל אצבע של 5 שנים, אך לא מצאתי לכך סימוכין.

שמן רגיש לטמפרטורה ולחות, לכן עדיף לשמור אותו במיכל אטום ובטמפרטורה של 20 מעלות.

שמן הנמצא במיכל לא אטום - מתחמצן. רמת החמצון תלויה גם בטמפרטורה. לכן חצי מיכל שמן שהיה מאוכסן בתא המטען יאבד מתכונותיו מהר יותר משמן במיכל לא פתוח שאוכסן בבית.

אם יש לך מיכל שמן ישן, אלה הסימנים החיצוניים לשינוי בתכונותיו:

• התמצקות של השמן (כמו ג'ל)
  • פתיתים או ערפול בשמן
  • משקעים של תוספים
  • שינוי גוון או עכירות (בהשוואה לשמן חדש מאותו סוג)

• תוכן חדש...