Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברשותי לפטופ של טושיבה מדגם satellite a300-1mo. הבחור לא רוצה לקרוא דיסקים מהבוט (הוא מעלה את ההתקנה של ווינדוס, אבל ההתקנה לא מזהה CD-ROM ומבקשת דרייבר בשבילו).

עד לפני כמה דק' המערכת לא קראה גם כשהמחשב עלה, אבל עשיתי אתחול סלקטיבי בMSCONFIG\ ביטלתי את כל השירותים החיצוניים שלא של מייקרוסופט, והתקלה נפתרה.

הCDROM הוא toshiba tsstcorp cddvdw ts-l633a ATA. למישהו יש מושג מאיפה אני מביא דרייבר בשבילו/מתקין מערכת מחדש?

אלרואי.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

דיסק און קי.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב. סליחה על ההקפצה, אבל לא רציתי לפתוח ת'רד חדש.

עכשיו הבעיה היא שהוא לא קורא דיסקים במערכת. מהBOOT הוא קורא, אבל דיסקים מלאים (משחקים, שירים, הכל) הוא לא קורא.

מה עושים?

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

נסה כשהוא כבוי והמגש פתוח לנקות את העיינית עם מקל אוזניים טבול במעט אלכוהול או חומר לניקוי מסכים, הנח לו להתייבש, נקה עם מקלון יבש ובדוק את הכונן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ספיריט וויטפילד או מי חמצן גם יעשו את העבודה? או אולי בושם? אין לי אלכוהול נקי...

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...