Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד כמה תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקבץ נוסף.

תגידו לי מתי די :wink:

המשך יבוא...

P7100036.JPG

P7100037.JPG

P7130004-2.jpg

P7130003-1.jpg

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

פורסם
אני לא חושב שתשמע פה די....

רק תן קצת רקע. מה בדיוק? איזה מנוע (1000סמ"ק?) ? תוספות שיש?

אני חושב שהחתימה שלי די ממצה...

בכל אופן, החלטתי שהגיע הזמן להדממה לצורך טיפולים.

זה משהו שאני חושב עליו כבר הרבה זמן, אבל עם הלימודים/עבודה/כסף פשוט לא מצאתי זמן לזה.

לפני חדשיים בערך הקלאץ' התחיל לעשות בעיות, כך שהשבתה של הרכב היית עיניין של זמן. אז הודעתי לאבא שלי שאני מתחיל להתנחל אצלו יותר (כבר עכשיו אני אצלו לפחות פעמיים בשבוע בגלל העבודה שלי...) ובעיקר בסופשי"ם, אגב זה המקום להודות לו היות ובסתר (טוב, נו, לא כ"כ בסתר) הוא עוזר לי (כל מיני כלים וציוד מופיעים להם לפתע...) שזו הוצאה לא מבוטלת וכן בעבודה עצמה וצילומים. בתכלס הוא נהנה מזה...

זה על קצה המזלג.

אין הרבה תוספות לפיאסטה מהשנים הללו, וזה בעיקרון, מה שדוחף אותי להוספת כל מיני דברים...

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...