Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי הונדה אקורד 2011.היא מגיע עם פנסי קסנון.

רציתי לדעת אם יש נורות של קסנון יותר יפות מאשר מה שמגיע מהחברה. אולי כחולות יותר. לא יודע. אני לא מבין בזה.

וכמה עולה וקצת הסברים. תודה.

פורסם

אל תכנס לזה כי זה יעשה לך בעיות בטסט.

בעיקרון לקסנון יש גוונים של צבע, הגוון המקורי הוא 4300K שזה לבן אפור כזה.

רוב הקיטים הלא מקוריים מגיעים בגוון 6000K שהוא לבן כחלחל.

החבר'ה הממש אמיצים (שלא פוחדים ממשטרה והורדה מהכביש) שמים גוון יותר גבוה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עניין של מזל, לך היה מזל גדול

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
3 שנים אני עם 8000K פה ושם זרקו מילה אבל לא יותר מזה.

אני לא חכם גדול, אבל נראה לי ש8000K זה כבר לא בשביל פוזה וראייה אלא בשביל רק פוזה וקשה לי לראות איך 8000K מביא אור שאפשר לראות נורמלי על הכביש, בטח אור חלשלוש כמו הנורות דמוי הקסנון.

5000-6000K אולטימטבי לדעתי.

פותח השרשור, את האמת, 4300K על הנייר נחשב לא כזה לבן, אבל מצד שני זה קסנון אולי זה כן.

אל תתעסק עם זה זה בטוח כמו שאמרו פה, תגיד תודה שיש לך קסנון מקורי ואתה עובר טסט וחוקי לגמרי.

עדיף לבן טהור מאשר כחול, יותר יפה ופחות מושך גם אם זה חוקי. לבן שלג זה תענוג.:-D

פורסם

לשאלה שלך,

אני טיפלתי באקורד עם קסנון, שם היה D2S וזה סוד של מנורה תחפש תראה אם זה כמו שיש לך.

אם כן, יש לך 4300K שזה הצבע

לבן זה 6000

כחול יותר זה 8000

רואים יפה מאד בכחול, לי יש כחול ואני אוהב את הצבע הזה.

אני חצי שנה ככה ולפני כן היה לי 6000 במשך שנתיים. עד היום לא דיברו איתי על זה חוץ מבטסט שאתה מחליף לפני.

פורסם

קודם כל 8000 יותר בהיר וחזק מ6000 ודבר שני פה בצפון לא מכירים את זה כמו במרכז. הרכב שלי שנת 2004 ולא עם מערכת מקורי של הקסנון.

• תוכן חדש...