Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בחשמל - רנו 12 1982

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום רב!

אני צריך את עזרתכם בייעוץ בנושא :

לא מזמן קניתי רנו 12 אספנות (82') ועשיתי לה צבע חדש

עכשיו אני צריך לסדר לה קצת בפנים. המצב שלה לא כ"כ גרוע אבל אני רוצה שיהיה חדש

אבל יש לה הרבה בעיות חשמל ובזה אני צריך קצת עזרה

א. איפה אפשר להשיג צמות/חוטים צבעוניים כדי להחליף את הישנים

ב. אם מישהו יכול לתת איזה הסבר על מערכת החשמל ברכב

או איזה טיפים. שצריך לשים לב אליהם. אני ישמח מאוד

תודה מראש.

פורסם

-חוטי חשמל רגילים ניתן להשיג בחנויות המוכרות לקבלנים ("ארקה" וכו') או בטמבוריות. שים לב כי שם תוכל להשיג חוטי חשמל צבעוניים גמישים (רב סיביים) בעלי שטח חתך ("קוואדרט") סטנדרטי (1, 1.5, וכו') ואם יתמזל לך אז גם בעלי שטח חתך גדול יותר (בקש שאריות כי לא יפתחו גלגל בשביל כמה מטרים). רכוש שם גם נעלי כבל מתאימות ולוחץ נעלי כבל.

-חוטי חשמל דקים יותר תוכל להשיג בחנויות המוכרות רכיבי אלקטרוניקה (ישנן מספר חנויות כאלה בשדרות הר ציון בת"א)

-בקש/רכוש מחשמלאי רכב את החוטים המשומשים אותם הוא משליך, תוכל למצוא שם מציאות.

-בקר בפרוקיות וחפש ברכבים הדומים לשלך (רנו אחרות מאותו שנתון).

-לתרשימי חיווט נסה לבדוק בספרי "הינס" למודל שלך.

אני הייתי נימנע מהחלפה מלאה כי בחלק מהמקרים כמעט ולא ניתן להשיג את המחברים (קונקטורים) לחוטים ולא ניתן לפרק ולהרכיב מחברים ישנים כי הם מתוכננים לחיבורי לחיצה חד-פעמיים.

פורסם

שמעתי הרבה על ההיינס הזה ואין לי מושג איפה מוצאים את זה

זה נמצא באינטרנט או שאפשר לקנות את זה?

פורסם
שמעתי הרבה על ההיינס הזה ואין לי מושג איפה מוצאים את זה זהו ספר טיפולים לרכב של חברת היינס. משיגים - ב EBAY באיזור ה 150 שקל כולל משלוח לספר ובנוסף, בEBAY מציעים גם ספרים משומשים במחירים ממש מגוחכים.

זה נמצא באינטרנט או שאפשר לקנות את זה? זה נמצא באינטרנט אך בדרך כלל ברוסית, עדיף לרכוש את הספר.

ראה התייחסות שלי באדום.

• תוכן חדש...