Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה משנה, הרכב הוא פיג'ו 206 XS שנת 2006.

הזמנתי מנורות לדים לרכב, שמתי לדים בתוך הרכב, בלוחית רישוי מאחורה, בתא כפפות ובנוסף שמתי גם באורות חנייה.

שמתי את אותם לדים בכל האוטו ומשום מה בכל האוטו כולם עדיין פועלים חוץ מבאורות חנייה שנשרפו כבר פעמיים.

בפעם השלישית [האחרונה] שהחלפתי אורות חנייה שמתי לדים אחרים, בינתיים הם פועלים אבל יש בעיה מוזרה שגרמה לי לחשוב שאולי יש לי בעיות חשמל במנורות חנייה.

אני מדליק את האורות ו-2 האורות חנייה דולקים, גם ימין וגם שמאל, אני מתניע את האוטו עדיין שתיהן דולקות אבל אז אחרי זמן מסויים [לא קבוע] המנורה הימנית נכבית.

אם אני יוצא מהאוטו ונותן כמה מכות על הפנס באיזור של האור חנייה אז היא נדלקת שוב, אני חוזר לאוטו מתחיל לנסוע אחרי כמה דקות עוצר בודק שוב היא כבויה.

אם אני לא יתן מכות על הפנס ויגיע הביתה, יסגור את האוטו ויחזור אחרי כמה דקות שכביכול המנורה "נחה" וידליק את האורות המנורה תידלק [אחרי שכמה דקות לפני זה בזמן נסיעה היא כבתה] בלי צורך במכות על הפנס.

ניסיתי לפרק אותה ולהרכיב שוב לראות שהיא יושבת טוב וכו' והכל בסדר.

שכחתי לציין שאם אני פותח רק סוויץ' בלי להתניע את האוטו המנורה יכולה לעבוד רצוף גם שעה, היא נכבית רק אם האוטו מונע.

במנורה בפנס שמאל פתאום הפסיקו לעבוד 4 לדים [יש על המנורה כ-20 לדים בערך] שבהתחלה עבדו.

מדובר במנורות איכותיות ולא זבל סיני.

עוד סיבה שגורמת לי לחשוב שמדובר בבעית חשמל היא שכשאר אני פותח רק סוויץ' המגבר שלי נכנס לעבודה, אבל ברגע שאני מתניע את האוטו הרדיו דיסק נכבה ונדלק שוב בגלל ההתנעה רק שהמגבר לא נכנס לעבוד ואז אני צריך לכבות את הרדיו דיסק לחכות חצי דקה ולהדליק שוב ואז נכנס לעבוד המגבר.

אם אני מתניע את האוטו ישר בלי לפתוח סוויץ' קודם ולחכות כמה דקות אז המגבר נכנס ישר לעבודה.

בקשר לאור הנמוך, היו לי דיימונד ויז'יין ואחת מהן נשרפה אז החלפתי אותן לצהובות ועכשיו שמעתי על מנורות Phillips BLUE VISION ULTRA שאמרו לי שהן יותר טובות מהדיימונד וניראות הרבה יותר כמו קסנון.

מישהו מכיר את המנורות ויכול לתת לי מידע עליהן והאם הן באמת טובות וניראות כמו קסנון?

מצאתי אותן למכירה באיביי במחיר של 29 דולר + משלוח חינם. זה המחיר או שזה חיקוי? על פניו זה ניראה מקורי.

תודה ושבת שלום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

נראה כאילו ישלך בעיית מתח תנסה לנתק את המגבר ואת כל האיביזרים שמסביב ואז תבדוק כנראה יש שם משהו שמקצר כי המגבר כנראה לוקח הרבה מתח גבוהה מדיי.

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

החלפתי מגבר ועכשיו הבעיה הסתדרה.

עכשיו נשארה רק הבעיה של המנורות, שזה קורה רק באורות חנייה וזה מה שמוזר.

ומישהו יכול לתת לי חוות דעת על המנורות ששאלתי?

פורסם

זה היה לי גם בפיאט ,

החלפתי 4 פעמים זוגות של נורות לד באור חניה , כולן כאמור באו מאיביי ,

החלטתי בפעם החמישית להחזיר את הנורות להט הרגילות וזהו, הכל עובד.

כנראה שהמתח גבוה מדי עבורן.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

ברגע שלד עובד במתח גבוה ממה שהוא נועד לעבוד בו הוא יתחמם בצורה הרבה יותר חזקה ואורך החיים שלו יתקצר. כמובן תלוי במתחים. במתח הרבה יותר גבוה הלד פשוט ישרף מהר מאד.

פורסם

שהרכב עבר טסט, היו לו 2 לדים שרופים אז אבא שלי החליף למנורות רגילות ולקח את האוטו לטסט, [אני לא הייתי בבית באותם ימים] האוטו עבר טסט הכל רגיל אבל אחר כך שהזמנתי לדים חדשים מאיביי ובאתי להרכיב ראיתי שהבית של המנורה הימנית קצת שבור והלד לא יושב הכי טוב [עם המנורה הרגילה לא היה עם זה בעיות] וחשבתי בהתחלה שבגלל זה המנורה עושה בעיות אבל אחר כך זה היה מוזר שרק סוויץ' פתוח היא עובדת חלק וכשמתניעים היא נכבית אחרי כמה דקות.

עכשיו גם המנורה השמאלית פתאום לא עובדת, ורק כשנותנים מכות על הפנס מבחוץ 2 המנורות מראות סימני חיים אבל לא באמת נדלקות.

כל הזמן היו לי בעיות עם לדים, זה יכול להיות בעיות בחשמל? כי לפי מה שבדקתי המתח של הלדים האלה הוא 12V.

פורסם

יכול להיות גם בעיה של מגע. ברגע שהמנוע עובד, יש ויברציות ולכן אולי אין מגע.

גם אצלי היתה בעיה בבית מנורה של איתות שמאלה בצד. ההיתי צריך להפעיל קצת לחץ על המגעים (T10) כדי שבאמת יהיה מגע תקין, ומאז זה בסדר.

פורסם

אני אענה לך על העניין של הבלו ויז'ן שאני מבין בו, אני לא מבין מי אמר לך את השטות הזאת.

היה לך דיאמונד ויז'ן , האם היא הייתה לבנה כחלכלה? אם כן, תקנה עוד אחת.

הבלו ויז'ן אולטרה הוא בגוון 4000K, אמנם יש עליו תקן חוקי והוא משווק אצל הרבה בישראל, אבל 4000K זה לא פוזה ולוק של קסנון. זה עדיין צהבהב שמש, 4350K מתחיל העסק להיות כיוון לבן. מבחינת העוצמה הם היו מאוד חלשות אצלי, ואפילו הדיאמונד המקוריות שמצופות בכחול עבה כנראה, יותר טובות מבחינת העוצמה אצלי למרות שהן יצאו צהובות אבל זה לא משנה. כמובן שבלילה וגשם זה לא להיט אבל עדיין מעדיף את העוצמה של הדיאמונד מאשר של הבלו ויז'ן ובלו ויז'ן זה לא לוק של קסנון, פיליפס דיאמונד כן! 5000K VS-4000K.

מקווה שהחפירות השכילו , כתבתי מנסיון.

פורסם
יכול להיות גם בעיה של מגע. ברגע שהמנוע עובד, יש ויברציות ולכן אולי אין מגע.

גם אצלי היתה בעיה בבית מנורה של איתות שמאלה בצד. ההיתי צריך להפעיל קצת לחץ על המגעים (T10) כדי שבאמת יהיה מגע תקין, ומאז זה בסדר.

בהתחלה חשבתי שזאת הבעיה, מגע, כי הבית של המנורה הימנית שבור.

אבל אחרי כמה זמן פתאום הפסיקה לעבודה גם המנורה השמאלית, ואין לה בית שבור.

בגלל זה עכשיו אני מתחיל לחשוב יותר בכיוון שיש איזה בעית חשמל\מתח במנורות חנייה שלי, כי לא יכול להיות ששמתי לפני 5 חודשים בערך לדים בכל האוטו, בכל מקום את אותו לד ובכולם הוא עדיין פועל ורק במנורות חנייה כבר החלפתי 3 פעמים וכבר עכשיו שתי המנורות לא עובדות ואני צריך כביכול להחליף שוב [המנורות לא נשרפו, הן פשוט לא עובדות].

אני צריך לציין גם שלפעמים שהייתי מחליף מנורה ושם לד אז בחיבור הראשוני היא לא הייתה עובדת ואז שהייתי מזיז את החוט ברזל הזה שיושב על המנורת לד במקום שהיא מתחברת לבית שלה אז פתאום היא הייתה פועלת. אולי זה קשור לבעיה.

אושריקו, תודה לך החכמתי בזכותך.

• תוכן חדש...