Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקאל kf165

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככול הידוע לי לא היו זיופים ל-165KF

מדובר בסט הכניסה של סידרת ה-POWER הישנה של פוקל.

סט בהחלט איכותי ,אם אתה רוכש חדש שקול את הסט החדש מאותה סידרה 165KR

פורסם
ם אתה רוכש חדש שקול את הסט החדש מאותה סידרה 165KR

הסט הזה עולה כפול ממה שאני מעוניין לקנות

כרגע יש לי קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש 165A Focal

מעוניין לשדרג למשהו ברמה הרבה יותר גבוה ואני מדגיש "הרבה"

השאלה שלי עם אני התאכזב?

כי ממש לא בא לי לזרוק סתם כסף

פורסם

למען הסר ספק רק ל165k2p הסדרה הישנה היו זיופים הסדרות החדשות המקבילות בטוחות לקנייה ולשאלתך זה תלוי במה אתה אוהב, פוקל מתאפיינים בסאונד בהיר וקריסטלי יותר חי ונושך פחות חם מאשר מורל למשל אני אישית מעדיף בהרבה את פוקל

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

פורסם

לא שמעתי חוץ מהK2P על זיופים אחרים ויכול להיות כי הוא הזיוף הנפוץ ביותר אני לא שולל, להלן דוגמא על ההבדלים בין K2P אמיתי לזיוף:

http://www.icehifi.com/index.php?topic=2543.0

HU- alpine9857R, amp- hifonics ZXI, mono- soundstorm 850f, component- focal krx2, 6x9- soundstream picaso, sub- mb quart premium 600w r.m.s, kabal- 2f xscorpion, door sealing- cache, rca's- monster/rockford

• תוכן חדש...