Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ושבת שלום!.

ברשותי רכב פרטי שפקע לו הטסט ב12.3.12, ברח מזכרוני שהטסט אמור לפקוע מכיוון שאני חייל ומשתמש ברכב בסופי שבוע בעיקר, ועכשיו חזרתי הביתה אחרי 17 יום בבסיס ובעיקרון היציאות שלי זה 17-4, במידה ואני רוצה לנהוג ברכב בסופ''ש כי כרגע אין מכוני רישוי\סניפי דואר שעובדים בשעות כאלה ומה לעשות שיצא לי לחזור שישי מאוחר הביתה, יש ממה לחשוש באם עוצר אותי שוטר?.

מה החוק אומר לגבי נהיגה ברכב ששבוע בלי טסט ?, אגב הרכב שלי די חדש ואינו במצב שמסכן אותי או את שאר המשתמשים בדרך.

האם צפויה שלילה באם עוצר אותי שוטר?\דו''ח?, האם הביטוח מכסה את הרכב אם אין טסט? מה קורה אם אני רוצה לנהוג למכון הרישוי כדי לבצע את הטסט ?.

תודה מראש ושבת שלום.!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

ביטוח פחות מדאיג אותי... אני נוהג על הלאנד קרוזר של דוד שלי בלי ביטוח לפעמים, וזה כי אני לא נוהג כמו חמור...

מעניין אותי מה הדין מבחינת החוק ומבחינת המשטרע?

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

הביטוח כן תקף, הרכב צריך להיות ללא טסט מעל שנה על מנת שהביטוח לא יהיה תקף.

בכל מקרה, אתה בעיקרון יכול לקבל דו"ח, מעל חצי שנה (או 4 חודשים - לא זוכר) זה כבר הזמנה לדין.

רוב הסיכויים שהשוטר יבין ולא יירשום דו"ח על 3 ימים בלי טסט.

פורסם

בכל מקרה, אתה בעיקרון יכול לקבל דו"ח, מעל חצי שנה (או 4 חודשים - לא זוכר) זה כבר הזמנה לדין.

רוב הסיכויים שהשוטר יבין ולא יירשום דו"ח על 3 ימים בלי טסט.

מאיפה הנתון הזה אשמח לקבל מקור רישמי

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
ביטוח פחות מדאיג אותך?

אתה רציני?

מדובר פה בביטוח חובה, מה יקרה אם תפגע בהולך רגל?

תברח?

אני לא יפגע בהולך רגל, כי שוב אני לא נוהג כמו חמור... וכמו ילד מתלהב בן 17 שמרביץ 100 ברחוב צר של גג 30.

ואם אני אפגע, אני אשב ואחכה אגיש לו עזרה ואקבל את העונש, אני לוקח את כל הסיכונים בחשבון, ובמדינה שכל דבר עולה יקר, עדיף לפעמים לקחת סיכון ולא לקבל טלפון מהבנק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
אני לא יפגע בהולך רגל, כי שוב אני לא נוהג כמו חמור...

הרי אתה זה שקובע מתי לפגוע, לא?

רשום בבירור שבלי טסט בתוקף הרכב לא מבוטח.

פורסם
ביטוח פחות מדאיג אותי... אני נוהג על הלאנד קרוזר של דוד שלי בלי ביטוח לפעמים, וזה כי אני לא נוהג כמו חמור...

גם טל חשב בדיוק כמוך, עד שנפגש בטמבלית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419976

אתה עוד משוויץ שאתה נוהג ללא ביטוח בגי'פ

סימן שהמשטרה באמת רעה, רעה בגלל שהיא לא מצליחה לתפוס עבריין תנועה סידרתי כמוך שחושב שהוא מעל החוק.

פורסם
גם טל חשב בדיוק כמוך, עד שנפגש בטמבלית

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=419976

אתה עוד משוויץ שאתה נוהג ללא ביטוח בגי'פ

סימן שהמשטרה באמת רעה, רעה בגלל שהיא לא מצליחה לתפוס עבריין תנועה סידרתי כמוך שחושב שהוא מעל החוק.

אני לא אכנס איתך לדיון על "מי אתה לעזאזל שתקרא לי עבריין תנועה סידרתי רק בגלל שאני נוסע בלי ביטוח" לפני שאתה קורא לי עבריין תנועה סדרתי, תבדוק כמה בעלים של רכבי יוקרה ואפילו לא רכבי יוקרה לא מבטחים את כל הנוסעים ברכב כי זה פשוט לא משתלם להם.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אני מת על אנשים כמוך. נגיד ולקחת לדוד שלך את הג'יפ שלו ונכנס בך נהג אידיוט, כל העניין של התאונה ממש לא באשמתך אבל הנהג השני לא מוכן לקחת עליו את האשמה, הוא אומר לך תחפש את החברים שלך ותתבע אותי בבית משפט.

עכשיו אני רוצה לראות את דוד שלך נוסע באוטובוסים או קונה לעצמו איזה רכב "משפחתי פשוט" כי כסף הוא יראה רק אחרי שנים של ריצות בבית משפט.

אני אחסוך לך את המשפט המפורסם של החכם והפיקח.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם תיפול על שוטר משועמם ועצבני אז תקבל דוח.

היה ותעשה תאונה, חברת הביטוח שעושקת כספים תתנער ממך לחלוטין.

(כל חברת ביטוח תחפש תירוצים כדי לא לשלם, ואי עשיית טסט זה "אחללה" תירוץ עבורם).

שבת שלום

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רשום בבירור שבלי טסט בתוקף הרכב לא מבוטח.

אם אני לא טועה, כתוב בעל רישוי או שהיה רישוי ב-12 חודשים לפני ובתנאי שלא הורד מהכביש או משהו כזה.

תצטט את הפסקה ותראה.

גם רישיון נהיגה בתוקף לא חובה דרך אגב. (רק אסור להיות בשלילה) - אם נגיד לא שילמת את אגרת הרישיון עד שנתיים זה עוד בסדר.

• תוכן חדש...