Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שהחלפתי את הרכב מסובארו גרנד ליאונה לפורד פוקוס לא הייתי מצליח לבצע חנייה עקב התא המטען הגבוה .לא הייתי בטוח .התקנתי חיישן רוורס .ועכשיו אין בעיה .תתרגל ואלתיכנס ללחץמנהגים אחרים שלא יכולים להמתין בסבלנות

פורסם
שלום.

אני נוהג בקורולה(ארוכה).

מאז שקיבלתי רשיון נהיגה כמעט ואף פעם לא עשיתי חנייה ברוורס.

הסיבה:

האוטו נראה לי ארוך מדי ומסובך.

דבר שלא פחות גרוע מזה, אני פשוט נלחץ כשאני מעכב תנועה.

אני לא יכול לעשות חנייה ברוורס כשיש מכוניות מאחורה בניגוד לשאר האנשים.

מה עושים עם זה?

נגמר לי אוטוטו הנהג חדש ואחד הדברים שאין לי עדיין נסיון בהן זה חנייה ברוורס.

יכול להיות שיצא לי לעשות פה ושם אבל לא משהו רציני. בדרך כלל זה גם עם מלווה.

זה לא בושה שבן 19 לא יודע ?

אמנם אתה מתקשה בחניות בהיותך נהג חדש אבל לא ניתן להתעלם מנהגים אחרים עם חוסר סבלנות מוחלט.

גם אני לעתים חונה ברוורס ורכב שמגיע, במקום להמתין טיפה, הוא נצמד, מתקרב, דוחק אותי, ככה שהוא משאיר לי פחות מקום ופחות מרחב עבודה, כך שאני צריך מעבר למה שיש שם גם לשים לב אליו ולעשות את הדברים יותר בזהירות מה שלוקח יותר זמן ועלול לעכב אותו יותר- טיפש.

לשאלתך, לא נראה לי כמו משהו שאפשר להסביר בפורום. פשוט להשתמש במישהו שאתה מכיר שיעזור לך.

שום דבר לא בושה. פשוט מתרגלים.

פורסם

אתה לא היחידי:

מגיל 12 נהגתי על טרקטור, גיל 14 על מסחרית ומגיל 16 על משאית. בגיל 17 עשיתי רישיון ישר על משאית ג'. בגיל 18 , מעל 15 ובגיל 21 רשיון סמי טריילר בצבא. הרכב הכי פרטי בבית היה טרנזיט 15 נוסעים. בגיל 21 וחצי קניתי את הרכב הראשון שלי - סובארו פשע שנת 83 . כמי שכל חייו נהג במשאיות ומסחריות ישבתי בסובארו כל כך נמוך ולא הצלחתי לעשות חניה, אפילו לא קרוב. הייתי יכול להכניס פול טריילר ברוורס בין שני משקים באמצע הלילה, אבל לא מצליח להחנות את הסובארו בקניון ביום יפה. לקח לי חצי שנה של תרגולים בכדי ללמוד איך עושים חניה בסיסית בפרייווט ולקחתי בן דוד שבכל פעם היה בודק אותי ונותן טיפים. ההבדל הוא שתמיד היה לי הרבה בטחון ואם היו צופרים לי מאחורה הייתי אומר להם "ת-ז-ד-יינו בסבלנות". אז אין לך מה לדאוג, רק לתרגל

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תשמע זה הכל עניין של ניסיון ותירגול...

יש לי רכב יחסית גדול (בטח שלא גטס) ואני חונה רק ברוורס. ולא אין לי חיישני רוורס.

תרגלתי עם אבא שלי הרבה חנויות בתוקפת המלווה ואז כשנגמר לי המלווה כבר חניתי פיקס. (שנה על הכביש)

פורסם
ש/אלה

האם מורי הנהיגה או בוחני הנהיגה בודקים היום חנייה כמו פעם ?

מורי הנהיגה מלמדים חניה,

ובחלק מהטסטים בודקים (יצא לי שבשני הטסטים לא בדקו, אבל יש כאלו שבדקו להם),

אבל זה לא באמת חניה שתשתמש בה על הכביש, כשאתה נוהג אתה חונה איך שאתה רוצה,

לא חונה איך שאתה רוצה במובן של עקום/כמו מנייאק,

אלא במובן של חונה לפי הרצון שלך, מכניס את האוטו ואחר כך מתיישר עם רוורסים וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תתפלא, אני עוד מעט עם 5 שנים רישיון ואני עדיין מפחד לעשות חנייה בין2 מכוניות, בכל המקומות שאני נוסע אליהם זה חניות רגילות כמו מתחת לבית שלי, למזלי תמיד שיש חנייה בין 2 יש איתי חבר שיורד מהאוטו ופשוט עוזר לי, לעיתים אפילו מקבל את ההגה כדי להחנות מאחר ואני פשוט לא יודע.

אם יש הרבה מרווח אין לי בעיה ואני בכיף מחנה אם אני לבד, אם אני לבד ואין מקום בין שני הרכבים ואני רואה הרבה תנועה מאחורי אני מוותר וממשיך למקום חניה שאני יודע שהוא ריק באזור וגם אם זה אומר ללכת עוד 3-4 דקות, לא קרה כלום.

גם אני מת להתגבר על זה אבל יש אנשים שפשוט אין להם את זה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...