Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מרצדס 250 בודי 124 דיזל ,מודל95 ' .

תמיד בזמן פתיחת דלת כ ש מנוע כבוי וארות דלוקים -שמעתי ציפצוף כמזכרת -ששכחתי לקבות אורות.

ועכשיו אין ציפצוף הזה.

רציתי לציין שהמחשב נירא לי תקין. והשאלה איך להחזיר את האתראה (הציפצוף) שמאוד חשוב לי ?

פורסם

כדי למקד את העזרה למקור הבעיה:

א. האם התראת "דלת פתוחה" בלוח שעונים פועלת?

ב. האם תאורת הסלון נדלקת בפתיחת דלת?

אם התשובה לאחת או לשתי השאלות האלה היא "לא" - תתחיל בלהתיז ספריי מגעים על המיקרוסוויצ'ים בדלת.

אם התשובה היא לא פרק את הזמזם ותן לו מתח ישיר. אם לא מצפצף, סימן שהזמזם תקול.

עוד בדיקה שאתה יכול לעשות היא לראות האם מגיע מתח (ע"י פלוק) לזמזם אורות כשהדלת פתוחה והאורות דולקים.

בסה"כ זו לא תקלה מסובכת לפתרון, לא מחשבים ולא כלום. מעגל מאד פשוט, גם במרצדס.

אגב- האם הותקנה לאחרונה אזעקה ברכב?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

קלאסי.

אם התקנת אזעקה, המתקין ניתק לך את החוט של התראת האורות.

גם אם זה קרה כמה ימים/שבועות אחרי. הנתק הוא חלקי ונגרם באופן סופי מקפיצות בכביש.

תראה, כשעבדתי בהתקנות, לא נתנו לי לגעת במרצדסים.:lol: אז אני לא כ"כ יודע לאן הוא התחבר עם ההתראת דלת.

תנסה מתחת למדרכה של דלת הנהג או בקיק פנל בצד הנהג.

מה שאתה מחפש, זה עבודה חאפרית של התחברות לצמה המקורית של הרכב עם צמה של האזעקה.

איפה שהוא שם נוצר נתק ואין המשכיות לכוון התראת אורות.

אם זה מסובך לך, תחזור למתקין. זו אחריותו.

התראת דלת פתוחה (מנורה עם ציור של אוטו עם דלת פתוחה...) היתה לי גם ברנו 9 שנת 83 ובאיביזה 88.

קשה לי להאמין שאין כזו במרצדס בת 17.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...