Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רועי,

גם אני בדעה הזאת ואפילו במסלול הזה וגם אצלי, לא מדובר כלל במעבר על רקע כלכלי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בהצלחה, וגם אושר, זה הכי חשוב :-)

תודה, מבטיח להיות שמח ;)

רועי,

גם אני בדעה הזאת ואפילו במסלול הזה וגם אצלי, לא מדובר כלל במעבר על רקע כלכלי.

ולמה אתה רוצה לעבור, אם אפשר לשאול?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

שקט שלווה ומנוחה !

פחות או יותר מה שאתה אמרת:

תנו לי לקנות איזה בית על גבעה ותעזבו אותי בשקט. בלי המכס, הדואר, משרד התחבורה, החרדים, הערבים, המתנחלים, הקומוניסטים, הפוליטיקאים, הפקידים, העבריינים, הערסים, הקרטלים והצפיפות. שיזדיינו כולם ויאכלו אחד את השני עד שלא ישאר כלום. אאחל לכולם הצלחה בדרך השאולה ואלך לגור לי על גבעה.

פורסם

הנה אפילו מצאתי לך אדמה בזול, 40 אייקרס שזה 1742400 סקוור פיט, רק צריך לדאוג לתשתיות של מים, חשמל וגז ויש לך מדינה פרטית

http://www.zillow.com/homedetails/63167-Argyle-Rd-King-City-CA-93930/19389742_zpid/

אני אבוא לבנות לך שם בית :)

ואם יש תקציב אז אפשר גם לסלול משהו ...

haters will hate

פורסם

ולהכין סכום בשווי שמתקרב לשווי האדמה לארנונה כל שנה...

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הנה אפילו מצאתי לך אדמה בזול, 40 אייקרס שזה 1742400 סקוור פיט, רק צריך לדאוג לתשתיות של מים, חשמל וגז ויש לך מדינה פרטית

http://www.zillow.com/homedetails/63167-Argyle-Rd-King-City-CA-93930/19389742_zpid/

אני אבוא לבנות לך שם בית :)

ואם יש תקציב אז אפשר גם לסלול משהו ...

בדיוק על זה אני מדבר. אם כי זה שלוש שעות מסן פרנסיסקו... קצת כבד. אבל עדיין, הייתי לוקח בשתי ידיים.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

בנצי,

אני חשדן מטבעי, בעיקר בטריטוריות ותחומים שאני לא בקיא בהם.

מה שאני מנסה להגיד הוא שני דברים:

1. אם הנכס כ"כ מושלם, למה מישהוא לא בנה בו בית כבר לפני 200 שנים?

2. אם הנכס הזה מפורסם במחיר סוף עונה וכרישי וסוחרי נדל"ן מקומיים עדיין לא חטפו אותו, כנראה שזה לא בכדי.

בטח הם לא טורחים לפרסם שפעם בשנה עם הגשמים הראשונים יש בעמק הזה שיטפון שסחף בתים של כל 15 הדיירים הקודמים שקנו את ה"הזדמנות" הזאת.:lol:

פורסם

זה לא מושלם, זה באמצע פאקינג שום מקום וכולם שם היספנים.

פורסם

היספנים זאת בכלל לא בעיה, גם ככה אם כבר קונים כזה נכס אז על הדרך קונים גם 2 ג'יפים, 2 מאגים, שוכרים 4 שומרים חסונים שיסתובבו מסביב לשטח ותולים על הגדר שלטים מאירי עיניים באנגלית וספרדית :

normal_DSC01532_(Small).JPG

מרים תורן עם דגל מדינת בגיריסטן ונראה מי מעיז להטריד אותי! :twisted:

פורסם

צחוק צחוק, אתה יודע כמה לטאות אתה יכול להכניס ב40 אייקר?

פורסם

והנה מתפרסמות עוד שלל ידיעות שלכאורה נראות כאילו המטרה שלהן זה לייאש את העם או לגרום לנו לברוח מכאן (או ללבות את המחאה לקראת פסח והאביב).

יאללה רועי, אחריך!

פורסם
והנה מתפרסמות עוד שלל ידיעות שלכאורה נראות כאילו המטרה שלהן זה לייאש את העם או לגרום לנו לברוח מכאן (או ללבות את המחאה לקראת פסח והאביב).

יאללה רועי, אחריך!

אני מרגיש כמו השרמוטה של השכבה רק שכאן גם דואגים להזכיר לי את זה כל הזמן.

הגיע הזמן ל"אביב יהודי", בקיץ האחרון זה היה ברגוע, בלי אלימות ובלאגן. רק מעמד ביניים שצרח שנגמר לו האוויר. כנראה שיהודים מבינים רק כח.. לדעתי (ולצערי) הסיבוב הבא כנראה יהיה אלים יותר.

BAGIRA, אם אתה קונה את השטח אני והחברה באים לעזור לך עם הלטאות..

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

על 40 אייקר אנחנו בשקט יכולים להקים את ישראל 2. זה 160 דונם. נגיד שאני לוקח 40 דונם ובגירה מקים חוות לטאות על עוד 40, עדיין אפשר לעשות הרחבה קהילתית של 80 דונם, בישראל אפשר לדחוף על זה 320 משפחות (קוטג'ים על 250 מ"ר) שיגידו תודה וירגישו מינימום אמריקה, רק שהפעם הם יהיו באמת באמריקה.

• תוכן חדש...