Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחרונה קניתי פאסאט TDI 130 כ"ס שנת 2004 (210K ק"מ), יש לי כמה שאלות לגביי יישור קו וצריכת דלק.

צריכת דלק:

הרכב עושה 1 ל 9 בתוך העיר בנסיעות קצרות(20ק"מ) כל כיוון כל יום(לעבודה וחזרה).

עפ"י נתונים שקראתי מבעלי רכבים זהים הרכב אמור לעשות

בין 12 ל 14 לכל ליטר בתוך העיר, משיטוטים בפורומים החו"ל קראתי שהטרמוסטט יכול לגרום לצריכה דלק גבוהה

כאשר הוא לא תקין(נשאר פתוח) ואז הרכב נוסע עם מפת דלק בזבזנית שמתאימה לטמפרטורת

הרכב(אצלי בימים קרים הרכב נמצא בין 60 ל 75 מעלות מקסימום.) האם יש סיבה נוספת שיכולה

לגרום לצריכה הגבוהה אצלי?

יישור קו:

יישור הקן שאני חשבתי עליו הוא:

1. טיימינג - האם כדאי להשתמש בחלפים מקוריים(רצועה ומותחן) או שמספיק להשתמש בחלקים

תחליפיים "איכותיים/גרמניים" או הציעו לי גם רצועה ומותחן של חברה קנדית שהיא מייצרת לרכבי פולקסווגןאת הרכיבים

שלה?

2. משאבת מים - האם כדאי להחליף בכל מקרה מפני שאני לא יודע מתי הוחלפה לאחרונה ואם כן איזה חברה מומלצת

( הבנתי שהמקורית על הפנים)?

3. טרמוסטט - מקורי או חליפי?

4. פילטרים(סולר,אוויר,מיזוג) - מקורי או חליפי (ואם חליפי אז של איזה חברה)?

5. שמן מנוע + פילטר שמן - כאן אני שם פילטר מקורי בלבד אך לגביי השמן אני מתלבט בין כמה חברות (אני צריך סינטטי

מלא בתקן 505.01 לTDIPD)האם יש המלצות?

6. תיקון שסטום ERG שדולף ( האם כדאי לבטל אותו - יש קיטים מתאימים או שכדאי להחליף ולאיזה?).

כמובן שנוזל הקירור יהיה12G פלוס ופחית של K44 למיכל הדלק(האם כדאי לפני החלפת שמן + החלפת פילטר סולר?).

כל המלצה נוספת תתקבל בברכה.

תודה.

פורסם

הרצועה הקנדית והמותחן שהציעו לי הם של חברת INA, מישהו מכיר את החברה הזאת והאם היא באמת מייצרת את הרצועת טיימינג של פולקסווגן?

פורסם
הרצועה הקנדית והמותחן שהציעו לי הם של חברת INA, מישהו מכיר את החברה הזאת והאם היא באמת מייצרת את הרצועת טיימינג של פולקסווגן?

חברה מצויינת מייצרת גם לBMW, נדמה לי שהיא במקור צ'אכית או גרמנית.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

האם יש לך ניסיון עם המוצרים של החברה הזאת או שרק שמעת עליהם כחברה טובה? והאם זו חברה שאפשר לסמוך על מוצריה שיחזיקו מעמד לפחות כמו המקורי, כלומר שהרצועה והמותחן יחזיקו לפחות עד הטיימינג הבא (כ- 3 שנים)?

תודה

פורסם

אני אישית גם התקנתי, לפני חיצי שנה, זוג מתוחנים שלהם אצלי בBMW E90 ועד עכשיו נראהב שהם עושים עבודה טובה.

המקוריים בוודאות היו גם כן של INA.

קשה לי לאמין שתמצא תחליפי יותר איכותי מINA.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...