Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג פורים שמח לכול חברי הפורום.

יש לי שאלה כזו, יש לי מונו מחובר ברכב ועליו עובד סאב 10״ אם אני יריץ עד פלוס מהמצבר למגבר למרות שכבר אחד מחובר כבר על המצבר למונו זה יגרום לבעיה אוו להחלשת המצבר או בעיה אחרת כי אין לי מאיפה לקנות מפצל לPower ולכבל GND ויש כאלו שישאלו למה לא להזמין מאיביי זה בגלל שאין לי כרטיס ויזה גם לא במשפחה (עובדים רק עם מזומן) ואם יש דרך אחרת למשל מישהוא אמר לי תריץ Power מהפלוס של המערכת זה אפשרי אוו שזה גם לא טוב אם יש דרכים אשמח לשמוע ולהחכים.

תודה מראש דוד.

פורסם

קשה לעזור לך בלי לדעת יותר פרטים על הציוד שיש לך כמו :

איזה מגבר יש לך, איזה סאב , איזה מגבר אתה רוצה להוסיף , איזה חיוט יש לך , ובאיזה רכב מדובר.

בכל מקרה אתה לא חייב לקנות מפצל באיביי, אתה יכול לקנות גם אצל מתקינים בארץ.

מזאת אומרת תריץ Power מהפלוס של המערכת, אתה מתכוון מהפלוס של הרדיודיסק ? :shock:

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

פורסם
קשה לעזור לך בלי לדעת יותר פרטים על הציוד שיש לך כמו :

איזה מגבר יש לך , המגבר מונו שמורכב ברכב בוא Bazoka BA1300

איזה סאב ,ImageDynamics 10"

איזה מגבר אתה רוצה להוסיף , מגבר של RockFord מסדרת ה Power T4004 ה-4 ערוצים

http://www.carstereomall.com/tn.php?quality=90&width_size=300&name=2008/02/h575t4004-f_dmt.jpeg [זה המגבר יש כאלה שחושבים על המגבר השני.]

איזה חיוט יש לך , יש לי חיוט של החברה SoundStream 8G Power+GND כמו כן גם כבל ה-RCA

ובאיזה רכב מדובר. מדובר באיביזה 97 שלוש דלתות[קופה]

בכל מקרה אתה לא חייב לקנות מפצל באיביי, אתה יכול לקנות גם אצל מתקינים בארץ.חיפשתי אבל רוצים על מפצל כזה אפילו יד שניה בחנות יקר מגיע לי לפי מה שאמר לי המוכר והראה לי את החלק לא במצב הכי חדש שנראה ב-100 שקל

בנוסף ה-HU שלי היא:JVC DivX DVD דגם: KD-DV4305 ויש לה רק יציאה אחת של RCA למרות שזה לא משנה לי עם ה RCA אפשר לקחת מהמונו שכבר מחובר ל HU ולחבר למגבר.

מזאת אומרת תריץ Power מהפלוס של המערכת, אתה מתכוון מהפלוס של הרדיודיסק ? :shock:

כן מישהוא זרק לי את זה למרות שזה נשמע לי ממש מטומטם רשמתי את זה.

תודה מראש דוד.

פורסם

לחבר את 2 המגברים האלה עם כבל של 8G מפוצל זה גבולי לדעתי,

האופציות שיש לך הן או להחליף את הכבל ל4G ולקנות מפצל או להעביר עוד כבל 8G מהמצבר למגבר השני.

באופציה השניה אתה תצתרך גם עוד פיוז ליד המצבר.

את ה GND אין צורך לפצל, כי הנקודה שהוא מחובר לשלדה ברכב, קרובה יחסית ואפשר למשוך אליה כבל נוסף.

בכל מקרה שים לב שהGND שלך עבה לפחות כמו ה +.

CarPc with Audison Bit 1, Morel elate 6 on Zapco 350.2

Morel CDM 880 on Zapco 200.2, Morel MT23 on Zapco z50s2

JL Audio W3 on Alpine MRP M500

• תוכן חדש...