Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת לגבי LEON FR \ IMPREZA GT \ IBIZA FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.

אני בן 24 לאחר החלפת 2 מכוניות אחרונה הייתה ( 323F 1.8 ידנית)

הגעתי למסקנה שצריך להגשים חלומות!

אני מוכן לתרום על אוטו בחודש כ2000+- ש'ח כולל דלק!

10 אלף קילומטר בשנה גר 2 דקות מהעבודה.

מוכן להתפשר על צריכת דלק 1:7 1:8 לא רחוק מהמאזדה.

אז איזה אוטו הכי יתאים לי מבחינת אחזקה?

חשוב שיהיה דלק 95.

התקציב הוא 50K.

המכוניות הם:

LEON FR

IMPREZA GT \ WRX

IBIZA FR

עם יש הצעות אחרות יתקבלו בברכה.

פורסם

ע''פ הצבת הדרישות שלך, הסיאטים יהיו קלות יותר וזולות יותר לאחזקה מאשר הסובארו.

מה חשוב לך ברכב בלבד צריכת דלק? באימפרזה צפה צריכה של 1.6-1.8 ואילו בסיאטים תוכל להגיע לצריכה של 1.10-11.

לגבי סוג הדלק רצוי לתדלק רכבי טורבו שסביר להניח ששופרו עם תוכנה/צנרת וכו' באוקטן 98, ישנם תחנות תידלוק שההבדל בין האוקטנים יעמוד על כחצי שקל עד שקל פער, מה שהופך את ה-98 ליותר אטרקטיבי וגם עדיף למנוע.

הסיאט איביזה קופרה תהיה הכי טובה בשבילך מבחינת מחיר, בתקציב של 50000 ש''ח תוכל למצוא שנתון 2006-2007, הלאון בתקציב שלך תהיה משתנון 2004-2005 במקרה הטוב.

ואילו אימפרזה בתקציב שלך תוכל למצוא GT שנים 99-2000, או אולי להתקדם מעט ל-WRX 01-02.

פורסם

קופרה אני לא חושב שהוא יוכל למצוא ב 50.

אולי FR.

בעיקרון קח בחשבון שהתחזוקה של הסובארו מבחינת חלפים מאוד יקרה, הגיר מאוד מאוד עדין ושיפוצו מגיע לאזור ה 10 אלף.

צריך לדעת לנהוג על ה GT מבחינת תפעול הרכב אחרת הנזקים בחודשים הראשונים יכסו את עלות האוטו.

לפי דעתי איזה VAG גודשת תתאים לך.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בתקציב הזה חפש לך איביזה FR שמורה ככל הניתן משנתון 2005.

זולה יחסית לאחזה וקלה מאוד לשיפור.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היי

התשובה נעוצה ביכולות שלך וברצונות שלך מהרכב.

הנינג'ה היפנית היא מכונית הרבה יותר מענגת, ממוקדת ובעלת יכולות גבוהות יותר.

העניין שלא כל אחד מחפש או ידע לעבוד עם המכונה הממוקדת הזאת.

אגב, gt קיימת משנתונים ישנים יותר ונחשבת למכונית יותר טהורה אך מסוכנת בהשוואה ל wrx החדשה והסלחנית יותר.

אייל מסובארו.

פורסם
ע''פ הצבת הדרישות שלך, הסיאטים יהיו קלות יותר וזולות יותר לאחזקה מאשר הסובארו.

מה חשוב לך ברכב בלבד צריכת דלק? באימפרזה צפה צריכה של 1.6-1.8 ואילו בסיאטים תוכל להגיע לצריכה של 1.10-11.

לגבי סוג הדלק רצוי לתדלק רכבי טורבו שסביר להניח ששופרו עם תוכנה/צנרת וכו' באוקטן 98, ישנם תחנות תידלוק שההבדל בין האוקטנים יעמוד על כחצי שקל עד שקל פער, מה שהופך את ה-98 ליותר אטרקטיבי וגם עדיף למנוע.

הסיאט איביזה קופרה תהיה הכי טובה בשבילך מבחינת מחיר, בתקציב של 50000 ש''ח תוכל למצוא שנתון 2006-2007, הלאון בתקציב שלך תהיה משתנון 2004-2005 במקרה הטוב.

ואילו אימפרזה בתקציב שלך תוכל למצוא GT שנים 99-2000, או אולי להתקדם מעט ל-WRX 01-02.

קופרה לא תמצא ב 50 אלף אלא אם היא שבורה לגמרי.

FR שמורות שנת 2005 אם חמוצים אפשר למצוא ב 50,51,52 אלף.

אפשר לתדלק דלק 95 אני מכיר לא אחד שהרכבים שלהם שמורים בטירוף ומתדלקים 95 באיביזות שלהם.

אין ספק ה 98 יותר אטרקטיבי למנוע.

אחרי ציפ הרכב בנסיעה סופר רגוע אתה יכול לגרד את ה 1-12 וזה ממש לנהוג כמו סבתא באוטו.

לגבי האימפרזות אין לי מושג ולדעתי הן דורשות דלק 98 ויקרות הרבה יותר לאחזקה.

לדעתי לך על האיביזה FR תחפש אחת שמורה ראיתי כמה סטנדרטיות לגמרי נמכרות ב YAD 2, הלאון מאותו שנתון תהיה יקרה יותר לקנייה.

בכל מקרה 2000 שקל בחודש להשים על הרכב לדעתי אופטימי קצת:

עליות מחירי הדלק.

ביטוחים.

אחזקה שוטפת של הרכב.

שיפורים ותוספות במידה ותרצה.

פורסם

אתן את דעתי בנושא הסובארו שהיתה בבעלותי שנתיים וחצי .

רכב שנת 99 .

הרכב הראה אמינות יוצאת דופן.

מנוע חזק מאוד אבל בערך כאן נגמר הכייף של הרכב הזה.

הגה בין הגרועים ביותר שנהגתי עליהם!

ברקסים בערך אותו דבר כמו ההגה.

זויות גלגול נוראיות!! החלפתי בולמים קפיצים ואנטירולים - שיפר את תנודת המרכב אך עדיין זה היה רחוק מלהיות המאהוששראלי הישנה והטובה שהיתה לפני..

הרכב הזה לעולם לא השרה לי תחושת ביטחון. פשוט לא מתקשר ודי מפתיע על המגבלה.

צריכת דלק ממוצעת אמיתית של 6 ק"מ לליטר.

נסיעה רגועה 7 ק"מ נסיעה חזקה 4-5 ק"מ לליטר.

סה"כ נהנתי מהרכב הזה למרות שהציפייה היתה גבוהה יותר .

נ.ב:נהגתי מספר פעמים על WRX 2002 באותה תקופה שהיתה לי GT.

הWRX הרגישה מאוד פרווה , עייפה יותר , כבדה יותר ולא "רוצה" לרוץ אלא אם אתה מדביק דוושה להבדיל מהGT שכל ליטוף שולח אותה להסתער למלחמה.

Not the sound of silence -ABARTH

• תוכן חדש...