Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לשניכם. יאבה- אבדוק את האתר (על מי אני עובד? אתן לחברה לבדוק...)

ספריאל- לגבי המחשב, כל מה שהעלית אפשר לעשות עם סמארטפון. אני צריך טיעון מנצח למה מחשב ולא להסתפק בגלקסי2...

מה זה סקייפ אאוט? אני מכיר את הסקייפ הרגיל רק. מחשב למחשב. מה עוד יש?

3. להוט מובייל אני לא מתקרב. מספיק גרוע שיש לי אותם בטלוויזיה. לא צריך לתת להם עוד סיבה לחייב אותי על כלום.

4. אבדוק את זה. תודה. יש תוקף לכרטיס סים? כי יש לי סים אנגלי מאפריל 11. מה הסיכוי שהוא עוד תקין? נשאר לי עוד חצי פאונד שם.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
  • תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. סקייפ אאוט היא אפשרות להתקשר מסקייפ לרשת הטלפונים הציבורית. יש אפשרות לקנות קרדיט כללי ולשלם לפי צריכה - לכל יעד בעולם, או לרכוש קרדיט ייעודי לשיחות לקוים נייחים במדינה מסויימת. למשל - קרדיט לשיחות לישראל יעלה משהו בסדר גודל של 4-5 אירו לחודש. למדינות כמו ארה"ב וקנדה שבהן מקבל השיחה משלם תמורת זמן אויר אפשר להתקשר גם לניידים, אבל למדינות כמו ישראל ומדינות אירופה, בהן יוזן השיחה משלם תמורת זמן האויר, יש צורך בקרדיתט הכללי. תוכל להשתמש בסקייפ הן מטלפון והן ממחשב.

2. עקרונית תוכל לעשות הכל בסמארטפון. המחשב הרבה יותר נוח, ואין חשש של דילוג מ-WiFi לגלישה סלולרית יקרה.

3. לפי prepaidgsm כרטיסי SIM בריטיים מאבדים את תוקפם לאחר 6 חודשים. קח את הכרטיס אתך, כאשר תנחת הכנס אותו למכשיר - ותראה אם הוא פעיל או לא. אם לא - פנה לחנות הסלולר הקרובה וקנה חדש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לוקח איתי לפטופ בעיקר בגלל העבודה, אבל אין ספק שזה נוח - במיוחד לחפש קופונים של גרופון למשל למקום שאתה נמצא בו.

לגבי הסים האנגלי, תכניס אותו לטלפון שלך וככה תדע אם הוא תקין עדיין או לא (תנסה לחייג אליו).

לא מכיר את התוכניות של גולן, אני בשנה שעברה השתמשתי בסים מקומי של TMOBILE לכל הצרכים כולל אינטרנט וזה יצא זול משמעותית לעומת החבילות של הספקיות השונות.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

גלישה תהיה יקרה מאוד עם כל סים ישראלי.

שיחות לארץ עשויות להיות יותר זולות, לפחות בחלק מהמדינות, והדבר תלוי גם בתוכנית המתקנת על הקו המקומי.

יש בחלק מהמדינות תוכניות פריפייד ייעודיות לשיחות בין לאומיות שהן זולות מאוד, ואנגליה מצטיינת בכך. צריך לעשות בדיקה מסודרת של כל התוכניות המוצעות על מנת לבחור במתאימה ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי הרינג,

בדקתי השכרת סוויפט ספורט ל4 הקפות. הבעיה שרוב החברות מציעות דיל כזה של שעתיים ו4 הקפות כולל דלק והכל רק באמצע שבוע. אני אהיה שם בראשון.

אני מצאתי רק את rent4ring ו-rentracecar שמציעות דילים זולים יחסית. הראשונה מציעה 6 הקפות ב4 שעות ב389 אירו, ו4 הקפות, בשעתיים ב269 אירו. החברה השניה מציעה בסופ"ש רק חבילה אחת שמתאימה לי: 6 הקפות ב-4 וחצי שעות ב449 אירו.

מכירים חברות אחרות ומחירים יותר זולים?

מה שאני דואג זה ששעתיים לא יספיקו לי לרינג. אני אמנם רוצה "רק" 4 הקפות ע"מ לא להתעייף מדי, אבל שעתיים נראה לי קצת מעט. לא?

אשמח לעזרתכם

אורן

עריכה: עוד שאלה. אני בתכנון הנסיעה מדאבוס לסטלביו, ואני רוצה לעשות ב-ד-י-ו-ק את המסלול שעשו בטופגיר. אנחנו יוצאים מפלדברג לדאבוס, ישנים שם, ובבוקר נוסעים לסטלביו, ומשם לאינסברוק, לישון שם לילה. אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת, מצאתי את המסלול הבא, מה דעתכם? האם זה בדיוק זה?

http://maps.google.co.uk/maps?saddr=Feldberg,+Germany&daddr=davos+to:3+%4046.532800,+9.622870+to:bormio+to:stelvio+to:Insbrukas,+Austrija&hl=en&ll=47.133688,10.887451&spn=2.929816,7.13562&sll=46.912751,10.541382&sspn=1.470963,3.56781&geocode=Fe852gIdM8Z7ACm1TpgpoPmQRzEwe9ZNumsfCg%3BFfgcygId6gGWACmdpWTfEKGERzHYli3fiQYz0A%3BFcAIxgIdVtWSAA%3BFTUFxQIdoz2eACnbAbNGdA-DRzER95c9pkMrkw%3BFdUKxgIdUHSfACkdHBhV5BqDRzFg64MuiAkHHQ%3BFVxF0QIdRgOuAClzyvjhz26dRzENmx0ofRwgnQ&oq=feldberg&mra=ls&t=m&z=8

hagggg55 כתב:

פורסם

באמת? אף אחד לא יודע?

hagggg55 כתב:

פורסם

חברים, הטיסה מחר בלילה (סוף סוף) והייתי שמח לתשובות. בעיקר על השאלה השניה.

ועוד כל פריט מידע שיש לכם לתת לי.

תודה

אורן

לגבי הרינג,

בדקתי השכרת סוויפט ספורט ל4 הקפות. הבעיה שרוב החברות מציעות דיל כזה של שעתיים ו4 הקפות כולל דלק והכל רק באמצע שבוע. אני אהיה שם בראשון.

אני מצאתי רק את rent4ring ו-rentracecar שמציעות דילים זולים יחסית. הראשונה מציעה 6 הקפות ב4 שעות ב389 אירו, ו4 הקפות, בשעתיים ב269 אירו. החברה השניה מציעה בסופ"ש רק חבילה אחת שמתאימה לי: 6 הקפות ב-4 וחצי שעות ב449 אירו.

מכירים חברות אחרות ומחירים יותר זולים?

מה שאני דואג זה ששעתיים לא יספיקו לי לרינג. אני אמנם רוצה "רק" 4 הקפות ע"מ לא להתעייף מדי, אבל שעתיים נראה לי קצת מעט. לא?

אשמח לעזרתכם

אורן

עריכה: עוד שאלה. אני בתכנון הנסיעה מדאבוס לסטלביו, ואני רוצה לעשות ב-ד-י-ו-ק את המסלול שעשו בטופגיר. אנחנו יוצאים מפלדברג לדאבוס, ישנים שם, ובבוקר נוסעים לסטלביו, ומשם לאינסברוק, לישון שם לילה. אחרי חיפושים רבים ברחבי הרשת, מצאתי את המסלול הבא, מה דעתכם? האם זה בדיוק זה?

http://maps.google.co.uk/maps?saddr=Feldberg,+Germany&daddr=davos+to:3+%4046.532800,+9.622870+to:bormio+to:stelvio+to:Insbrukas,+Austrija&hl=en&ll=47.133688,10.887451&spn=2.929816,7.13562&sll=46.912751,10.541382&sspn=1.470963,3.56781&geocode=Fe852gIdM8Z7ACm1TpgpoPmQRzEwe9ZNumsfCg%3BFfgcygId6gGWACmdpWTfEKGERzHYli3fiQYz0A%3BFcAIxgIdVtWSAA%3BFTUFxQIdoz2eACnbAbNGdA-DRzER95c9pkMrkw%3BFdUKxgIdUHSfACkdHBhV5BqDRzFg64MuiAkHHQ%3BFVxF0QIdRgOuAClzyvjhz26dRzENmx0ofRwgnQ&oq=feldberg&mra=ls&t=m&z=8

hagggg55 כתב:

• תוכן חדש...