Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נותן בחיים כסף לאנשים בצומת...

הכל חרתא, והוכיחו את זה מספיק פעמים שאלו אנשים שפשוט מצאו שיטה להרוויח כסף קל בזמן קצר.

וכל הכבוד לכלבה שלך... תן לה עצם בשמי !

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמין לי אצלי בפונטיאק תמיד שהייתי מכניס את האוטו להילוך. וברגע שכל הדלתות נסגרות שאתה בהיילוך , כל האוטו ננעל , ....

הבגאג' שלי תמיד היה נפתח מתוך הרכב ככה שלא מעניין אותי בקשר לבגאג' אבל אני עכשיו רואה שהנעילה הזאת שתמיד עיצבנה אותי מתחילה להיות שימושית...

למי שהציל את התיק שלו , קבל ח"ח ויופי , לא צריך לתת להם לעשות את המעשים האלה , והייתם חייבים לשחרר את החמום מוח....

ורק תחשבו איזה אמביצה צריך כדי לגנוב מאוטו מלא אנשים...

יוצא לריס?

פורסם

אני מכיר נגנית אחת בפילהרמונית שעצרה לה ברמזור אחד כמוך, ואז כמה ילדים באו ושלפו מהמושב האחורי כינור ששוויו הוא קרוב לשלושה מליון ש"ח. והביטוח לא מכסה דברים כאלו..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
*** הכותרת נערכה *** מדהים שאתה לא מצליח לחשוב על כותרת.

היום אני נוסע כמו בכל יום לעבודה.. כביש 5 מכיוון אריאל

הגעתי לצומת ירקון, אני יורד ביציאה ועומד ברמזור לפניה שמאלה.

מאחורי שיירה של מכוניות, ב2 נתינים שלידי עוד כמה עשרות.

פתאום איזה 3 חבר'ה בגילאי 16-17 בערך עוברים את הכביש ובאים לכיוון המכוניות.

היה להם מין מבט בעיינים.. כזה מבט שמראה שהם לא סתם מתכוונים לעבור את הכביש, אלא עוד משהו... וזה שהם הלכו וחזור ליד מכוניות מסוימות הראה גם כן על כך.

פתאום, בשניה אחת שמתי לב שהם פותחים את התא מטען :evil: ולוחקים 2 תיקים מהבגאז', את התיק שלי ואת התיק של זה שיש לידי.

כמובן שאם הייתי לבד ברכב לא היה יותר מדי מה לעשות... אבל מכיוון שהיינו 5 איש ברכב ישר ה4 האחרים יצאו ורצו, אני כמובן נעלתי מיד את כל הרכב ויצאתי גם בריצה ולקחנו חזרה את התיקים... :twisted:

במצב כזה שיושב לידך מישהו חמום מוח שרואה את התיק שלו בידיים של מישהו אחר הוא יכל לרוץ אחריהם ולהרוג אותם אחד אחד.. מזל שהצלחנו לעצור אותו.

בכל מקרה... זה פשוט מדהים שליד עשרות מכוניות הם לא מפחדים לעשות את זה.. ועוד מה שמצחיק שעוברות שם 1001 ניידות ואפילו ניידת אחת עמדה בשורה מאחורי והשוטר הבן ז... לא עשה משהו כדי לעזור חוץ מלהסתכל !!!

בפעם הבאה תשלב בזריזות לרברס ותן מעט גז תוך עזיבה הדרגתית של הקלאץ'.

הם לא יוכלו לברוח, תאמין לי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני שמעתי על סיפור שבנאדם חצי שיכור/מסומם נכנס לרכב של קרובי משפחה ונסע איתם קצת מאיזה רמזור באיזור הסרגל דרומה :shock:

כמו שחלק אמרו מאז הם נועלים את הדלתות בנסיעה אבל לתשומת לבכם זה לא הכי בטיחותי אם יש ח"ו תאונה כדי לחלץ בנאדם צריך למצא פתרון

צביקה

• תוכן חדש...