Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק שנת 2003, 36,000 ק"מ, 1600 סמ"ק, יד 1. נראית מצוין מבפנים ומבחוץ.

הרכב עבר בדיקה ע"י מכונאי שאני סומכת עליו ונמצא תקין לגמרי, יש צורך בהחלפת רצועת טיימינג.

הבעיה-

הרכב עבר תאונה כלשהי שבעקבותיה הורד מהכביש (התיקון היה כמחצית מערך הרכב)

הרכב עבר בדיקת תקינות (309) ע"י משרד הרישוי ונמצא תקין לחזור לכביש, יש בידי את הטופס.

המוכר הוא לא הבעלים המקוריים של הרכב, אלא בעל המוסך שטיפל ברכב אצלו לאחר שירד מהכביש.

יש לציין שאני מכירה את האדם באופן אישי כבר שנים ולא חוששת מרמאות.

בנוסף גם הוריד הרבה ממחיר המחירון של הרכב.

השאלה היחידה - האם זה שהרכב עבר בדיקת תקינות והוחזר לכביש זה מספיק? יש דברים נוספים שצריך לבדוק?

איך יודעים כמה יש להוריד ממחיר המחירון? (גם בשביל המכירה בעתיד) כמה יש להוריד מערך הרכב?

אשמח לעצות בנושא.

פורסם

היי

רכב מאבד הרבה מערכו לאחר תאונה קשה מאחר וכל הרכב "מקבל מכה", ולא רק החלק הפגוע פיזית.

בזמן ההתנגשות במהירות גבוהה בד"כ, מאות ואולי אלפי הרכיבים הקטנים שמורכבים ברכב מזדעזעים ולעולם לא חוזרים לאותו המקום המדוייק (אולי בעניין של מילימטר שניים) שאליו הוכנסו ע"י רובוטים בדיוק של מאית המילימטר בזמן היצור.

לאחר זמן מה, הרכב עובר הזדקנות מואצת של "חופשים/קצרים/נזילות/הזעות" וכיוצ"ב ששום מכונאי/חשמלאי במוסכי היבואן (שלא נדבר על פחח במשולש)לא יוכל להשיב למקום המקורי.

במידה ומדובר בתאונה במהירות נמוכה לדוגמא - משאית התנגשה ברכב מאחור במהירות של 20 קמ"ש, אז זה פחות חמור.

ולענייננו מה לבדוק: תמיד עדיף לקחת למכון בדיקה מחוץ לעיר שלך אך אם את מתקמצנת על 400 ש"ח ומעדיפה לסכן 40,000 :

מצ"ב רק חלק קטן מהדברים כי זה יכול להיות ארוך מאוד..

בטיחות:

1. איזון הרכב במהירות נמוכה וגבוהה (לנסוע 100-120 ולעזוב את ההגה) לראות שאין סטייה של הרכב.

2. נסיעה במהירות ובלימה מיידית- שוב לראות שהרכב לא סוטה.

3. לנסוע בסיבוב ולהאיט באמצע- שוב לבדוק סטיות ולהקשיב לרעשים.

4. לוודא שאם כריות האוויר נפתחו בתאונה - שהותקנו חדשות (אם אפשר).

מרכב:

1. סגירת דלתות- לראות שכל הדלתות נסגרות בצורה זהה ואחידה ושאין צלילים מיותרים.

2. נזילות- לנסוע מחר עם הרכב בגשם חזק ולראות שאין נזילות פנימה לרכב ולבגאג'.

כללי:

לראות שהמצבר חדש/לא עתיק, כנ"ל לגבי הצמיגים (גם אם נראים טוב יכולים להיות ישנים מאוד וזה מסוכן).

חובה עלייך בכל מקרה:

לבצע את החלפת הבעלות רק במשרד הרישוי לאחר בירור של מצב הרכב הנוכחי (שם גם יתנו יותר פרטים על התאונה)

לגבי המחיר ברכב שהורד מהכביש (ירידת ערך של יותר מ 50%) מדובר בד"כ על הורדה של 30-50% ממחיר המחירון הקבוע בלוי יצחק (הפורמלי של חברות הביטוח) אבל תלוי מאוד בפרטי התאונה שלא שיתפת כאן.

אני בטוח שלחברים כאן יהיה הרבה מה להוסיף,

בהצלחה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נראה שיש כאן סיפור של סוחר קלאסי,שקנה רכב מאובדן להלכה,שיפץ אותו ורוצה למכור במחיר טוב.

את צריכה לדעת,שבבוא היום כשתרצי למכור לא יהיו יותר מידי קופצים על המציאה הזו.

אם את לא מתכנננת להישאר עם הרכב עד שנת 2023 אז יוכלו לגרוט את הרכב אני לא ממליץ לך להיכנס לבור הזה.

נכון שלכל דבר יש מחיר אבל זה רכב,שכנראה מבחינה בטיחותית כבר לא יהיה מה שהיה פעם ואני בספק אם את רוצה לסכן אותך/יתר הנוסעים שתסיעי/משתמשים אחרים בדרך.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...