Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמה שזה לא מפתיע אותי בכלל..

אני מוכן להתערב שלא קרה למעמדו הפיקודי כלום!

לדעתי גם לא שללו לו את הרישיון.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

השוטר שאמר: "אם אתה שואל אותי, אני הייתי גם מכניס אותו לבית סוהר".

זה לא אותו אחד שאמר בשקט בתחילת המעצר: "מה עושים? איש משטרה."

אגב, זה בנוהל לשאול את נהג הרכב "יש סיבה?" הוא שהרפ"ק הרים לקצין שנעצר להצלה כשהוא שאל זאת?

מדהימה אותי באיזו רמת אפקטיביות המשטרה עובדת,

לעצור רכבים על מהירות בכביש ריק בלילה שנראה שהרכבים הנוסעים בו נוהגים במהירות סבירה באופן יחסי לכביש ולאחרים.

והכי מדהים אותי, בסיכום של הכתבה מדברים כיצד השוטרים במספרם המועט אינם ישנים בלילה כי יש להם איזשהיא שליחות להציל אותנו ומצד שני, ספרתי לפחות 6 שוטרים ו-2 רכבים, אחד עובד והשאר "עושים דחקות" או שבאמת אין לי מושג מה הם עושים שם -

בזבוז משאבים, שלפחות ייקפצו לקנות דונאטס.

ראבאק, אני רואה אינספור עבירות (חמורות יותר מעבירות המהירות האלה שהציגו) שמבוצעות ע"י נהגים כאשר אני יוצא לנסיעה תמימה של 10 דקות וכל זה בעזרת שתי עיניים! ללא אקדחי לייזר מתקדמים ו6 שוטרים!

כל פעם שעוצרים מישהו שנהג מעל 150 קמ"ש ישנה כזאת התרגשות במשטרה ובתקשורת שנראה שאותו נהג (שמעכשיו ייקראו לו "טייס") בדיוק התקרב למהירות האור ובמזל המשטרה הייתה שם לעצור אותו אחרת הזמן היה הולך אחורה וכולנו היינו נוסעים ברוורס או לחילופין היה נגרם פיצוץ גרעיני רק מגלי ההדף שהוא משאיר אחריו שהיה מחרב ערים.

פורסם
אכן משעשע/עצוב.

איפה בדיוק זה קרה?

נראה לי כמו כביש 90 באיזור של מחניים/אליפלט...

לפי מה שאני מזהה אני חושב שהם נעמדו על המחלף עצמו של אליפלט לכיוון דרום.

אני נוסע על הכביש הזה לא מעט וכמעט כל לילה יש ניידות לאורך כל הציר.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

כמה נקודות:

1. מי שתפס אותו מאבד קשר עין, עוצר אותו שוטר שנמצא בהמשך הכביש, יש סיכוי לטעות בזיהוי...

2. ברגע שעוצרים שוטר משחררים אותו, ככה זה עובד, אין מה לעשות נגד זה.

3. אני מקווה שכולנו מסכימים שזאת מסחטת כספים לעצור על מהירות בכבישים שהראו בסרטון בשעות הלילה המאוחרות כשהכביש ריק.

הם רוצים להפיק מלא דוחות? שיתחבאו בצומת חשוך ויעצרו על אי-עצירה בעצור, אפילו לא צריך להתניע את הניידת.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...