Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תושב ירושלים שהבחין בניידת משטרה שחוסמת ציר תנועה מרכזי החליט להעיר לשוטר. איש החוק, בתגובה, נסע אחריו, עצר אותו ואיים עליו שייתן לו דוח. כששאל הצעיר מדוע, השיב השוטר: "כי בא לי. כי משעמם לי".

המשטרה בתגובה: "השוטר טופל במישור המשמעתי".

צפו בתיעוד האירוע שהגיע לידי חדשות 2 באינטרנט

9t3f1m.jpg

פורסם

שורה תחתונה, חבל מאוד שיש שוטרים כאלה.

רק לא הבנתי למה הנהג מתעקש לקרוא לשוטר "אחי"?!

מה הוא חבר שלו? אולי הוא באמת אח שלו, שכועס עליו כי

הוא גמר לו את העמבה שהיתה בצנצנת?

למה אנשים לא מבינים ששוטר זה שוטר, ולא אח'שלי, נשמה, או כל כינוי אחר?

פורסם

חבל ששוטרים מסוג זה מוציאים שם רע לכל משטרת ישראל.

אני מכיר לא מעט כחולי מדים שעושים את עבודתם במקצועיות רבה, אגב רובם רותחים מזעם כאשר שומעים על מקרים כאלה ואף משתמשים בהרבה סופרלטיבים עסיסיים ביותר בהקשר לשוטרים השייכם לזן המדובר. :bad-word:

בהחלט מקרה מרתיח !

בכל מערכת יש כמה תפוחים "פחות טעימים" , הסוד הוא להוציא אותם מהסל ולהפוך את רובם לקונפיטורה, ריבה, פירות יבשים לט"ו בשבת והכי פשוט להפוך אותם למיץ :twisted:.

זמין 8)

פורסם

לא יעשו לו כלום. ואם השוטר היה קולט שהוא מצלם אותו הוא היה מרסק לו את הטלפון והיו מפוצצים אותו במכות. בחדשות הינו שומעים על צעיר שנעצר בשל תקיפת שוטרים בעת ביקורת שיגרתית.

חוץ מזה השוטר דפר, אין עבירות של 5 נקודות, רק מספרים זוגיים (2,4,6,8,10).

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
לא יעשו לו כלום. ואם השוטר היה קולט שהוא מצלם אותו הוא היה מרסק לו את הטלפון והיו מפוצצים אותו במכות. בחדשות הינו שומעים על צעיר שנעצר בשל תקיפת שוטרים בעת ביקורת שיגרתית.

חוץ מזה השוטר דפר, אין עבירות של 5 נקודות, רק מספרים זוגיים (2,4,6,8,10).

לצערנו יש הרבה כאלה ומתמודדים איתם כל יום

קובי

:-)

פורסם

בושה שככה השוטרים במדינה שלנו מתנהגים.

פשוט חבל.:cry:

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

אם רק היה לי שקל על כל סיפור כזה... כבר הייתי רוכש היום גם את ה458, עם כל האבזור במפרט.

ללא ספק כמו שנכתב - משטרע

ולצערי הרב רוב השוטרים שאני נתקלתי בהם בחיי, התנהגו בצורה דומה. אולי אם הייתה סנקסציה להתנהגות הזאת, המשטרע הייתה נראית אחרת..

אברה קדברה

פורסם

מספר חברי פורום אמרו פה, ולא פעם אחת:שזה לא יפה/מכובד לתעד שוטר בזמן מפגש איתו, וששוטר לא נטפל סתם ככה לנהגים. מה תגידו על זה? שזה תפוח רקוב יחיד מתוך ארגז שלם? כנראה שלא!

האזרח הזה עשה בשכל שצילם זאת בסתר.

אם המשטרה הייתה רוצה לטפל בזה כמו שצריך, היו צריכים לפטר אותו, למען יראו וייראו. ככה כל שוטר שמייצג את המדים שהוא לובש ידע שיש חוקים וחייב לעבוד לפיהם.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

פורסם

דברים כאלה גורמים לי לחשוב- כמה מקרים בסגנון התרחשו בעבר שבהם חפים מפשע נאלצו לעמוד לדין ולהמצא אשמים במצב של מילה מול מילה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

במקרה אחר הביאו 4 ניידות (!) כאילו אין מספיק מקומות חשודים בירושלים ביום חמישי, רק כדי להגיד לנו להנמיך את המוזיקה ביומולדת של חבר.

בנוסף הם חיכו מחוץ לבית במשך כשעתיים, (שוב אני מזכיר שזה 4 ניידות, לא אחת ולא שתיים) רק כדי לראות אם יש אנשים שנוהגים אחרי ששתו וחיכו עם ינשוף בכניסה לרחוב שלו (רחוב ללא מוצא באורך 50 מטרים). שראו שכולם יוצאים ברגל, אז איימו לתת לי קנס ואמרתי לשוטר על מה תיתן לי קנס לא עשיתי כלום, הוא אמר לי תסתום תפה לפני שאני מרסס אותך בספריי פלפל.

חבל שכל זה לא היה מצולם אחר כך שואלים למה כולם שונאים אותם.

• תוכן חדש...